Toshiban hygieniaohjeistus

Vallitsevan koronaviruksen vuoksi kaikki jälleenmyyjämme ja asentajamme noudattavat tarkkoja hygieniohjeistuksia. Voit hankkia ilmalämpöpumpun turvallisin mielin, koska ohjeistuksemme ovat paikoittain jopa tiukemmat kuin THL:n antamat valtakunnalliset ohjeistukset.

Lataa ohjeistus tästä.

Ennen asennusta:

Pesemme kätemme ja käytämme käsidesiä aina ennen kuin tulemme luoksesi. Emme kättele, emmekä tule koskaan kipeänä töihin.

Asennuksen aikana:

Pidämme vähintään 2 metrin turvavälin. Asennus ei vaadi sinulta välitöntä läsnäoloa, joten voit olla halutessasi myös toisessa huoneessa. Halutessasi asentajamme käyttävät suojamaskia. He myös pitävät tavarat mukanaan työkalupakissa, eivätkä laske niitä esimerkiksi pöydillesi.

Asennuksen jälkeen:

Siivoamme jälkemme ja kiitämme!

Muita huomioita

Asentajamme käyvät päivässä keskimäärin 1-2 kohteessa ja 2 metrin turvavälin ansiosta ylimääräisiä kontakteja tulee 0 kpl. Asennus on siis täysin turvallista myös nyt, eikä siihen liity riskejä, koska kaikki asentajamme saavat tulla vain terveinä töihin. Moni jälleenmyyjämme on myös pienyrittäjä, minkä vuoksi heidän ykkösprioriteettinsa on myös pysyä terveinä, jotta he saavat jatkaa töitään.

Muista, että me olemme sinun kanssasi samalla puolella. Me otamme vallitsevan tilanteen yhtä suurella vakavuudella kuin sinäkin. Noudatetaan yhdessä näitä ohjeita, niin saamme viruksen leviämisen kuriin!

Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät täältä.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää