Ilmavesilämpöpumput

Toshiba ilma-vesilämpöpumppu lämmittää kodin ja käyttöveden

Suomen oloihin suunniteltu Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on ihanteellisen kompakti ratkaisu omakotitalojen ja muiden kiinteistöjen lämmitykseen. Alan uusinta teknologiaa edustava Toshiba ilma-vesilämpöpumppu toimii vastaavalla periaatteella kuin ilmalämpöpumppu. Kun ilmalämpöpumppu siirtää lämmön ulkoilmasta sisäilmaan, siirtää Toshiba ilma-vesilämpöpumppu lämmön ulkoilmasta veteen. Lämmitetty vesi johdetaan talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja edelleen myös käyttövesijärjestelmään. Lämmön lisäksi Toshiba ilma-vesilämpöpumppu tuottaa kotiisi siis myös lämpimän käyttöveden kustannustehokkaasti ja taloudellisesti. Samalla Toshiba ilma-vesilämpöpumppu antaa sinulle mahdollisuuden kodin sisäilman viilentämiseen kesäisen lämpiminä hellepäivinä.

Toshiba Estia R32 ilmavesilämpöpumppu

Monipuolinen ja energiaa säästävä lämmitysratkaisu. Toshiba Estia R32 ilmavesilämpöpumppu on ihanteellisen kompakti ratkaisu asuntojen lämmitykseen ja viilennykseen. Estia käyttää ensisijaisena energialähteenään ilmaa, joten se on täydellinen ratkaisu energiatehokkuuden parantamiseksi. Toshiba Estia R32 ilmavesilämpöpumpun edistykselliset lämmitys- ja jäähdytystoiminnot takaavat merkittävät energiansäästöt sekä uudisrakennuksissa että vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien saneerauksessa.

Lue lisää

Toshiba ilma-vesilämpöpumput sopivat uusiin ja saneerauskohteisiin

Korkealaatuinen Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on kokonaisuudessaan kustannustehokkain tapa tuottaa lämpöä ja lämmintä vettä, kun kodissasi on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Nykyaikainen ja energiatehokas Toshiba ilma-vesilämpöpumppu soveltuu hyvin sekä uudisrakennuksien päälämmitysjärjestelmäksi että saneerauskohteisiin öljy- tai puukattilan rinnalle pienentämään lämmityskustannuksia. Toshiba ilma-vesilämpöpumpun lämmönjakojärjestelmäksi sopivat parhaiten lattialämmitys ja lämmityspatterit sekä puhallinkonvektorit. Puhallinkonvektoreja voidaan hyödyntää lämmönjaossa myös silloin, kun Toshiba ilma-vesilämpöpumppu halutaan asentaa suorasähkölämmitystä käyttävään taloon. Lue lisää mistä ilma-vesilämpöpumpun hinta muodostuu.

Toshiba ilma-vesilämpöpumppu puolittaa kotisi lämmityskustannukset

Japanilaista huippuosaamista edustavan Toshiba ilma-vesilämpöpumpun edistykselliset lämmitys- ja jäähdytystoiminnot takaavat merkittävät energiansäästöt sekä uudisrakennuksissa että vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien saneerauksessa. Suomeen suunniteltu Toshiba ilma-vesilämpöpumppu toimii erittäin hyvällä hyötysuhteella myös pakkasella, jolloin rakennus tarvitsee eniten lämmitysenergiaa. Hyvän hyötysuhteen ansiosta Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja leikkaa merkittävästi asunnon lämmityslaskua öljyyn ja sähköön verrattuna. Hankkimalla kotiisi laadukkaan ja luotettavan Toshiba ilma-vesilämpöpumpun säästät energialaskussa jopa yli puolet vanhaan lämmitykseen verrattuna.

Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on helppokäyttöinen ja huoltovapaa

Kestävä ja pitkäikäinen Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on helppo ja huoleton käyttää. Laitteen ohjaus tapahtuu suurella, intuitiivisella näytöllä varustetulla kauko-ohjaimella. Tyylikkäästi muotoillussa kauko-ohjaimessa on taustavalo ja monipuoliset, selkeät kuvakkeet. Kauko-ohjaimen avulla Toshiba ilma-vesilämpöpumppuun on mahdollista ohjelmoida jopa kymmenen eri toimintoa viikon jokaiselle päivälle ja hallita asumismukavuutta vuorokauden kaikkina aikoina. Huoltovapaaseen Toshiba ilma-vesilämpöpumppuun voidaan haluttaessa yhdistää toinenkin kauko-ohjain, jolloin käyttö on entistä helpompaa. Toshiba ilma-vesilämpöpumpun sisäänrakennettu ohjelmisto säätelee veden lämpötilaa ja optimoi järjestelmän energiankulutuksen. Viikkoajastin säätelee lämpimän veden jakelua yhdelle tai kahdelle alueelle sekä lämminvesivaraajaan.

Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on edullinen asentaa kaikkiin kohteisiin

Kompakti Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on nopea, helppo ja edullinen asentaa kunkin kohteen yksilöllisten vaatimusten mukaisesti. Useimmista muista lämmitysmuodoista poiketen ilma-vesilämpöpumpun asennus ei vaadi savupiippua eikä esimerkiksi maalämmön vaatimia poraus- ja kaivuutöitä. Toshiba ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikkö voidaan sijoittaa kätevästi ja turvallisesti sopivimpaan paikkaan talossa. Kompakti ulkoyksikkö on sijoitettavissa vapaasti ja huomaamattomasti minne tahansa talon ulkoseinustalle tai parvekkeelle laajojen putkitusmahdollisuuksien ansiosta.

Toshiba ilma-vesilämpöpumppuun saa myös etäohjauksen

Perinteisen huonetermostaatin lisäksi Toshiba ilma-vesilämpöpumppu voidaan yhdistää uusimman sukupolven verkkoon kytkettävään huonetermostaattiin. Näin yhdistettäessä Toshiba ilma-vesilämpöpumppua voidaan etäohjata älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Etäohjaus mahdollistaa ilma-vesilämpöpumpun käytön ja säätämisen milloin ja mistä tahansa joko WiFi- tai matkapuhelinverkon kautta. Etäohjauksella kodin lämpötilaa voidaan säätää paikalla- ja poissaolojen mukaisesti, millä saadaan lämmityksen energiankulutus minimoitua.

Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen ratkaisu

Toshiba-ilmavesilämpöpumppu on vastuullinen valinta kodin lämmitykseen. Energiakustannusten leikkaamisen lisäksi Toshiba ilma-vesilämpöpumppu säästää myös ympäristoä. Uusiutuvaa energiaa käyttävä ilma-vesilämpöpumppu ei aiheuta ympäristöä kuormittavia päästöjä eikä tuota pienhiukkasia lähiympäristöön. Yhdessä laitteen pitkän elinkaaren kanssa Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on hiilijalanjäljen koossa yksi pienimmistä lämmitysmuodoista.

Ilma-vesilämpöpumppu sopii myös suurten tilojen lämmitykseen

Toshiba ilma-vesilämpöpumppuja on saatavana useissa eri teholuokissa kulloisenkin käyttökohteen tarpeen mukaan. Asuntojen lämmitykseen suunniteltujen mallien lisäksi Toshiba tarjoaa täydellisiä ilma-vesilämpöpumppujärjestelmiä myös suurten tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Toshiban kehittämä invertteritekniikka pitää suurtenkin kohteiden sisälämpötilan tarkalleen halutussa lämpötilassa. Lämmitys- ja jäähdytystehoa säädellään muuttamalla kompressorin nopeutta tarpeen mukaan. Huikean suorituskyvyn ja alhaisen energiankulutuksen varmistaa Toshiban ilma-vesilämpöpumppujen huipputeknologiaa edustava kaksoisrotaatiokompressori.

Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on aina ammattilaisen asentama

Ilma-vesilämpöpumpun asennus on aina luvanvaraista työtä eli kuka tahansa ei saa pumppua asentaa. Kaikki Toshiba ilma-vesilämpöpumppujen valtuutetut asentajat ovat TUKESin hyväksymiä, kokeneita ja ammattitaitoisia kylmälaiteasentajia. Huolellinen asennustyö varmistaa ilma-vesilämpöpumpun moitteettoman ja mahdollisimman tehokkaan toiminnan. Oikein tehty asennus vaikuttaa myös ilma-vesilämpöpumpun kestävyyteen pidentäen laitteen elinkaarta. Valtuutetun ja sertifioidun Toshiba ilma-vesilämpöpumppujen asentajan palveluun kuuluu myös selkeä opastus ilma-vesilämpöpumpun käyttöön. Asennustyöstä saa lisäksi takuun sekä verotuksen kotitalousvähennyksen, joka vuonna 2019 on 50 % kotona tehdyn työn osuudesta.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää