Ilmalämpöpumpun vaihto

Ilmalämpöpumpun vaihto mielessä? Vaikka ilmalämpöpumput ovat yleensä mekaanisesti kestäviä, on niiden teknisessä kehityksessä tapahtunut huimia hyppäyksiä viimeisten kymmenen vuoden aikana. Siksi ilmalämpöpumpun vaihtoa kannattaa harkita, vaikka vanha ilmalämpöpumppu tuntuisi toimivan vielä kelvollisesti. Selviä merkkejä vaihdon tarpeesta ovat muun muassa ilmalämpöpumpun voimistunut ääni ja värinä sekä viilennystoiminnon tehon hiipuminen lämpiminä päivinä.

Ilmalämpöpumpun vaihto tuo lisäsäästöä lämmityskuluihin

Uusimmat ilmalämpöpumput, kuten Toshiba Premium ilmalämpöpumppu, ovat jopa 20 % tehokkaampia kuin yli kymmenen vuoden takaiset mallit. Niin energialuokitukset kuin ympärivuotisesta hyötysuhteesta kertovat SCOP-arvot ovat parantuneet roimasti, mikä merkitsee, että vanhan ilmalämpöpumpun vaihto uuteen tuottaa helposti satojen eurojen lisäsäästöt kodin lämmityslaskussa. Olennaista on myös lisääntynyt lämmitysteho kovillakin pakkasilla. Esimerkiksi Toshiba Premium ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä hyvällä hyötysuhteella jopa yli -30 asteen pakkasella.

Ilmalämpöpumpun vaihto lisää asumismukavuutta

Energiatehokkuuden lisäksi ilmalämpöpumpun vaihto parantaa monin tavoin asumisen ja elämisen mukavuutta. Uudet ilmalämpöpumput ovat huomattavasti hiljaisempia jopa sisäyksikön puhaltaessa maksimiteholla. Lisämukavuutta tarjoaa Toshiba- ilmalämpöpumppujen älykäs ilmanohjaus, jonka avulla puhallus on helppo kohdistaa haluttuun suuntaan. Ilmanohjainten kuusi yksilöllisesti valittavaa asentoa mahdollistavat mukavan, vedottoman ja tasaisen lämpötilan jokaiselle huoneessa olevalle.

Vaihto uuteen ilmalämpöpumppuun mahdollistaa etäohjauksen

Uusien ilmalämpöpumppujen käyttöä voidaan ohjata entistä helpommin ja monipuolisemmin, myös etäyhteyden kautta. Toshiba-ilmalämpöpumppujen kaikkia toimintoja käytetään mukavasti selkeällä ja suurinäyttöisellä kauko-ohjaimella. Tärkeimmät toiminnot onnistuvat helposti yhdellä näppäimen painalluksella. Toshiba-ilmalämpöpumppuihin on saatavissa myös Wi-Fi- ja SMS-ohjaus. Edullisen lisävarusteen ansiosta Toshiba-ilmalämpöpumpun ohjaus onnistuu milloin tahansa ja mistä tahansa mobiiliyhteyden kautta.

Uusi ilmalämpöpumppu puhdistaa huoneilmaa

Ilmalämpöpumpun vaihdolla uuteen, kehittyneeseen malliin voidaan parantaa myös huoneilman laatua. Toshiba-ilmalämpöpumppujen tehokas plasmasuodatin sekä ilmalämpöpumpun ionisointi poistavat huoneilmasta erilaiset epäpuhtaudet ja ylimääräiset tuoksut. Puhdistustoiminnon voi käynnistää ja sammuttaa milloin tahansa kaukosäätimellä. Huoneilman raikkautta ylläpitää myös erikoispinnoitettu lämmönvaihdin, joka hylkii tehokkaasti epäpuhtauksia.

Ilmalämpöpumpun vaihdolla enemmän hyötyä tulisijoista

Uusimpien ilmalämpöpumppujen kehittynyt puhallintekniikka mahdollistaa tulisijojen tehokkaamman hyödyntämisen kodin lämmitykseen. Toshiban ainutlaatuinen takkatoiminto jakaa tulisijan lämmön tasaisesti eri puolille asuntia. Takkatoiminnon aikana sisäyksikkö puhaltaa jatkuvasti halutulla nopeudella, vaikka ulkoyksikön kompressori olisi pois päältä. Toiminto on käynnistettävissä kätevästi kaukosäätimellä.

Kiinnostuitko vanhan ilmalämpöpumpun vaihdosta uuteen? Pyydä tarjous!

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää