Tuotteen valinta

Harkitsetko ilmalämpöpumpun hankintaa? Vastauksena kysymyksiisi olemme koonneet tietopaketin asioista, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota sekä käyttöösi parhaan mahdollisen ilmalämpöpumpun valinnassa että ilmalämpöpumpun käytössä. Asiantuntevat Toshiba-ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjät vastaavat myös mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miksi Toshiba-ilmalämpöpumppu on luotettava ja kestävä ratkaisu kotisi lämmitys- ja viilennystarpeisiin.

Säästöjä ja vähemmän päästöjä – Ilma-vesilämpöpumppu omakotitalon lämmityksessä

Lämmityskustannukset ja ympäristövaikutukset huolettavat monia suomalaisia omakotitalon omistajia. Vastauksena näihin huoliin ovat uusiutuvat energiateknologiat, kuten ilma-vesilämpöpumput, jotka houkuttelevat yhä useampia ostajia.

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun suodatin

Toshiban suodatin tuhoaa 85% bakteereista ja estää tehokkaasti virusten leviämistä

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun käyttö

Ilmalämpöpumpun käyttö on yksinkertaista ja selkeää. Toiminnot ja säädöt valitaan kaukosäätimellä ja säännölliset huoltotyöt rajoittuvat ilmalämpöpumpun sisäyksikön suodattimien puhdistukseen noin kerran kuukaudessa. Puhtaanapidolla pidetään yllä ilmalämpöpumpun paras mahdollinen hyötysuhde sekä varmistetaan huoneilman puhtaus ja raikkaus.

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun hankinta ja hyödyt

Ilmalämpöpumpun hankinta ja siitä saatavat hyödyt kulkevat käsi kädessä. Oikeanlainen pumppu oikeassa kohteessa tarjoaa suurimmat säästöt lämmityslaskussa, varmistaa ilmalämpöpumpun luotettavan toiminnan ja pitkäikäisyyden sekä tarjoaa asumisen ja elämisen mukavuutta.

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumput tarjoavat kenties helpoimman tavan oman kodin tai vapaa-ajan asunnon lämmitykseen ja viilennykseen. Ammattilaiselta ilmalämpöpumpun asennus sujuu yleensä yhden työpäivän aikana ja ilmalämpöpumpun käyttö on yhtä helppoa kuin television. Ilmalämpöpumpun voi asentaa jokaisena vuodenaikana. Talvisin asennus on usein nopeampaa ja edullisempaa, koska helteiden saapuessa jälleenmyyjien asennusviive voi olla pitkä.

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun vaihto

Ilmalämpöpumpun vaihto mielessä? Vaikka ilmalämpöpumput ovat yleensä mekaanisesti kestäviä, on niiden teknisessä kehityksessä tapahtunut huimia hyppäyksiä viimeisten kymmenen vuoden aikana. Siksi ilmalämpöpumpun vaihtoa kannattaa harkita, vaikka vanha ilmalämpöpumppu tuntuisi toimivan vielä kelvollisesti.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu kokemuksia

Toshiba-ilmalämpöpumput kuuluvat Suomen suosituimpiin, eikä syyttä. Toshiba on aidosti pohjoisiin oloihin suunniteltu ilmalämpöpumppu, jonka uusimmat innovaatiot tuovat enemmän mukavuutta elämääsi ja selvää säästöä asumisen kustannuksiin.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu viilennykseen

Ilmalämpöpumput ovat ylivoimaisesti tehokkain viilennyslaite, jotka toimivat luotettavasti ja hiljaisesti myös kovimmilla helteillä. Laadukas ilmalämpöpumppu pitää sisätilat miellyttävän viileinä juuri halutussa lämpötilassa. Pumpun tuottama viileys jakaantuu tasaisesti sisätiloihin eikä viilennyksestä synny vedon tunnetta.

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun etäohjaus

Ilmalämpöpumpun etäkäyttö tuo monia etuja niin kotiin kuin erityisesti vapaa-ajan asunnolle sijoitetun ilmalämpöpumpun käyttäjälle. Ilmalämpöpumpun ohjaaminen älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella on yhtä helppoa kuin laitteen omalla säätimellä ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppujen testitulokset

Toshiba -ilmalämpöpumppuja maahantuova Oy Combi Cool Ab ei testaa kilpailijoidensa laitteita, eikä näin ollen suorita kilpailevien tuotemerkkien arvostelua tai julkista arviointia omilla verkkosivuillaan. Emme myöskään ota kantaa testeihin, joita kilpailijamme ovat teettäneet Toshiban laitteille.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu vertailu

Ilmalämpöpumput kuuluvat nykyään asuntojen vakiovarusteisiin ja niiden määrä kasvaa suomalaisissa kodeissa ja vapaa-ajan asunnoissa yhä kiihtyvässä tahdissa, eikä syyttä. Ilmalämpöpumppu on huomattu edullisimmaksi ja tehokkaimmaksi tavaksi säästää kodin lämmityskustannuksissa, kun energian hinnan nousulle ei näy loppua. Siksi myös ilmalämpöpumppujen vertailu käy kuumana.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppujen hintavertailu

Ilmalämpöpumpun hankinta on monen asunnon omistajan harkinnassa muun muassa jatkuvasti kohoavan sähkön hinnan takia. Lämmityskuluissa halutaan säästää ja siinä ilmalämpöpumput ovat osoittautuneet tehokkaiksi ja toimiviksi ratkaisuiksi, jotka yleensä lunastavat säästölupaukset selvästi. Tästä syystä myös ilmalämpöpumppujen hintavertailu käy kuumana.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu kerrostaloon

Ilmalämpöpumppujen asentaminen kerrostaloasuntoihin on yleistynyt voimakkaasti viime vuosien aikana ja yhä useampi harkitsee ilmalämpöpumppua viilentämään kotiaan kuumina kesäpäivinä. Lämmityshän kerrostaloissa hoituu yhteisen lämmönjakelun kautta, jolloin ilmalämpöpumppua ei kannata käyttää muuhun kuin huoneilman viilentämiseen.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu mökille

Ilmalämpöpumput ovat erinomainen valinta myös vapaa-ajan asunnon lämmittämiseen. Ympärivuotisessa käytössä olevalla mökillä se vähentää lämmityssähkön kulutusta, tuo mukavuutta mökillä oleskeluun ja huolettomuutta mökin omistamiseen.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu autotalliin

Ilmalämpöpumput ovat ihanteellinen lämmitysratkaisu autotallin, muun talousrakennuksen tai vaikkapa harrastetilan lämmitykseen. Autotallin lämmityksen säätäminen on helppoa ja lämmittäminen kustannustehokasta. Pääsääntöisesti lämmityksen voi pitää 8–10 asteen ylläpitolämmöllä ja nostaa tiloissa oleskeltaessa nopeasti haluttuun korkeampaan lämpötilaan.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu varastoon ja talousrakennukseen

Ilmalämpöpumppu kannattaa valita myös esimerkiksi varasto-, työ- tai harrastetilana käytetyn talousrakennuksen lämmitykseen. Toimiva ja kustannustehokas ratkaisu ilmalämpöpumppu on myös satunnaisessa käytössä olevan piharakennuksen, kuten pihasaunan tai vierasmajan lämmitykseen.

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun ostajan opas

Ilmalämpöpumpun hankinta ja siitä saatavat hyödyt kulkevat käsi kädessä. Oikeanlainen pumppu oikeassa kohteessa tarjoaa suurimmat säästöt lämmityslaskussa, varmistaa ilmalämpöpumpun luotettavan toiminnan ja pitkäikäisyyden sekä tarjoaa asumisen ja elämisen mukavuutta.

Lue lisää

Ilma-vesilämpöpumpun ostajan opas

Ilma-vesilämpöpumppu on ihanteellisen kompakti ratkaisu asuntojen lämmitykseen ja viilennykseen. Ilma-vesilämpöpumpun edistykselliset lämmitys- ja jäähdytystoiminnot takaavat merkittävät energiansäästöt sekä uudisrakennuksissa että vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien saneerauksessa.

Lue lisää

Opas öljylämmityksen vaihtoon: vaihtoehdot, kustannukset ja tuet

Öljylämmityksen korvaaminen lämpöpumpulla kiinnostaa yhä useampaa suomalaista kotitaloutta. Lämpöpumput tuovat sekä merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksiin että ympäristöhyötyjä. Tässä artikkelissa käsitellään syitä öljylämmityksestä luopumiseen, eri vaihtoehtoja sekä kustannuksia ja saatavilla olevia tukia. Artikkeli antaa kattavan katsauksen lämmitysmuodon vaihtoon liittyviin seikkoihin.

Lue lisää

Öljystä eroon? Katso mitä tukia öljylämmityksen vaihtoon on tarjolla

Moni suomalainen perhe lämmittää kotiaan edelleen öljyllä, vaikka öljyn hinta on noussut rajusti. Onneksi apua lämmitysjärjestelmän uusimiseen on tarjolla. Artikkelista löydät tietoa siitä, millaisia tukia ja avustuksia öljylämmityksen vaihtamiseen voi saada.

Lue lisää

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää