Ilmalämpöpumppu kokemuksia

Toshiba-ilmalämpöpumput kuuluvat Suomen suosituimpiin, eikä syyttä. Toshiba on aidosti pohjoisiin oloihin suunniteltu ilmalämpöpumppu, jonka uusimmat innovaatiot tuovat enemmän mukavuutta elämääsi ja selvää säästöä asumisen kustannuksiin. Jo yli 50 vuotta alansa edelläkävijänä tunnettu Toshiba on huipputuote, jolla pidät kotisi lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden, kesähelteistä kovimpiin pakkasiin. Luotettavasti, helposti ja ympäristöä kunnioittaen. Siksi Toshiba-ilmalämpöpumppujen käyttäjät ovat laitteisiinsa, käyttökokemuksiinsa ja saamaansa palveluun erittäin tyytyväisiä.

Toshiba-ilmalämpöpumppujen käyttäjäkokemuksia löydät verkkosivujemme Toshi-TV -videopalvelusta. Alla tiivistettynä muutamien tyytyväisten käyttäjien kertomuksia.

Toshiba-ilmalämpöpumppu kerrostalossa

”Tässä asunnossa paistaa aurinko koko iltapäivän ja täällä on tukalan kuuma jo aikaisin keväällä. Sen takia lähdimme miettimään erlilaisia vaihtoehtoja asunnon viilennykseen. Valitsimme eri vaihtohdoista Toshiban ja olemme olleet todella tyytyväisiä – eikä ollut edes kallis! Nyt asunto on tosi ihana, kun lämpö on tasainen ympäri vuoden ja erityisesti öisin on ihana saada nukkua viileässä makuuhuoneessa. Lisäksi Toshiba-ilmalämpöpumppua on ikäihmisenkin helppo käyttää.”

Lue 5 kohdan ohjeet, kuinka hankit ilmalämpöpumpun kerrostaloon säännöt huomioiden.

Toshiba-ilmalämpöpumppu ”Tami” Tammisen kesämökillä

”Tää Toshiba-ilmalämpöpumppu oli meille voisko sanoa ihan miljoonan dollarin lisä. Paras lisä mitä meidän koko rakkaaseen kesäpaikkaan on tullut. Talvella peruslämpö takaa, että kaikki paikat ovat kuivia ja lämpimiä. Etäohjauksella voi laittaa jo kotoa lisää lämpöä ennen mökille tuloa. Kesällä taas helteen iskiessä saa mökin nopeasti mukavan viileäksi. Kaiken kaikkiaan Toshiba-ilmalämpöpumppu on ratkaisevasti muuttanut ympärivuotista oleskelua mökillä mukavammaksi, viihtyisämmäksi ja helpommaksi.”

Toshiba-ilmalämpöpumppu autotallissa

”Toshiba-ilmalämpöpumppu on osoittanut toimivansa luotettavasti myös kovilla pakkasilla. Tallissa on pidetty aina lämpöä 10 astetta, ja riippumatta säästä ei ole ollut ongelmia jäätymisen eikä minkään muunkaan kanssa. Sisälämpötila on ollut aina täsmälleen sitä haluttua.”

Katso lisää Toshiba-ilmalämpöpumppujen ja Toshiba ilma-vesilämpöpumppujen käyttäjäkokemuksia täältä.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää