Ilmalämpöpumppujen testitulokset

Toshiba -ilmalämpöpumppuja maahantuova Oy Combi Cool Ab ei testaa kilpailijoidensa laitteita, eikä näin ollen suorita kilpailevien tuotemerkkien arvostelua tai julkista arviointia omilla verkkosivuillaan. Emme myöskään ota kantaa testeihin, joita kilpailijamme ovat teettäneet Toshiban laitteille.

VTT/Eurofins suorittaa mittaukset testin tilaajan määrittelemillä raja-arvoilla. Asennuksen laitteille tekee ko. testin tilaaja tai hänen valtuuttamansa asennusliike, jonka vastuulla on asennuksen oikeellisuus ja kylmäainemäärän tarkastus. Näissä testeissä on myös maininta: ”testaustulokset pätevät ainoastaan testatuille näytteille”.

Puolueeton tapa vertailla laitteita on tehdä se Eurovent-sertifikaatin kautta. Tämä takaa sen, että valmistajien teknisissä manuaaleissa ilmoitetut arvot ovat ennalta määrätyn prosentin sisällä. Mikäli valmistajien ilmoittamat arvot eivät Euroventin mittauksissa toteudu ko. valmistaja ei saa laitteelle Eurovent-sertifikaattia.

Alla linkki Toshiban Premium Plus -laitteen Databook manuaaliin, josta löytyy sivuilta 16 ja 18 tehotiedot eri ulkolämpötiloissa:

http://toshibapro.fi/en/tuotteet/kotitaloudet/split-system/premium-plus-/Databook%20Premium%20plus

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää