Ilmalämpöpumppu varastoon ja talousrakennukseen

Ilmalämpöpumppu kannattaa valita myös esimerkiksi varasto-, työ- tai harrastetilana käytetyn talousrakennuksen lämmitykseen. Toimiva ja kustannustehokas ratkaisu ilmalämpöpumppu on myös satunnaisessa käytössä olevan piharakennuksen, kuten pihasaunan tai vierasmajan lämmitykseen.

Ilmalämpöpumpulla varaston lämmitys tarpeen mukaan

Lämmityksen säätäminen on helppoa ja lämmittäminen kustannustehokasta. Pääsääntöisesti lämmityksen voi pitää 8–10 asteen ylläpitolämmöllä ja nostaa tarvittaessa, kuten tiloissa oleskellessa nopeasti haluttuun korkeampaan lämpötilaan. Ylläpitolämmitys mahdollistaa myös kylmälle arkojen tavaroiden säilyttämisen talousrakennuksessa, estää tilassa mahdollisesti olevien vesijohtojen jäätymisen sekä pitää rakenteet kuivina ympäri vuoden.

Oikein mitoitettu varaston ilmalämpöpumppu säästää eniten

Talousrakennusten ja varastojen lämmitykseen sopii mainiosti pienitehoisempikin ilmalämpöpumppu. Kun pienrakennusten vuotuinen lämmitysenergian tarve on vähäinen saadaan suurimmat säästöt ilmalämpöpumpun oikealla mitoituksella. Liian pienitehoista ei silti kannata valita, ettei pumppu joudu käymään jatkuvasti suurimmalla teholla. Mikäli liian pieni pumppu käy koko ajan maksimiteholla, sähköä kuluu enemmän kuin oikean kokoisen ilmalämpöpumpun käydessä puoliteholla.

Ilmalämpöpumpun etäohjaus tuo lisää käyttömukavuutta

Satunnaisessa käytössä olevan talousrakennuksen, kuten pihasaunan tai vierasmajan ilmalämpöpumpun käyttömukavuutta voi lisätä etäohjauksella. Etäohjaimen avulla voi kytkeä ilmalämpöpumpun päälle ja pois sekä säätää lämpötilaa mistä ja milloin tahansa. Erityisen suositeltava etäohjaus on silloin, kun talousrakennus sijaitsee varsinaisen pihapiirin ulkopuolella, vaikkapa vapaa-ajan asunnolla. Tällöin etäohjaus mahdollistaa myös asunnon lämpötilan tarkkailun sieltä poissaolon aikana. Etäohjaimen avulla voi säätää lämmölle ala- ja ylärajat, jolloin laite lähettää niiden alittuessa tai ylittyessä automaattisesti hälytyksen käyttäjän päätelaitteeseen.

Tutustu Toshiban ilmalämpöpumppuihin

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää