Ilma-vesilämpöpumppu – energiatehokas kokonaisratkaisu

Kustannussäästöjä ja energiatehokkuutta, kuulostaako hyvälle? Fiksu valinta kodin energiaremontin kohteelle tai uudisrakentamiseen on yksi koko talon kulmakivistä. Millä sinä lämmität asuntosi ja käyttövetesi tulevaisuudessa, onko kyseessä kestävä ja tehokas ratkaisu? Ja miten on energiatehokkuuden kanssa?

Ilma-vesilämpöpumppu on energiaa säästävä ratkaisu pitkälle tulevaisuuteen. Samalla laitteella hoituu käyttöveden lämmitys ja sisätilojen pitäminen halutussa lämpötilassa vuoden ympäri.

Energiaremontti tai uudisrakentamisen sydän ei aina ole se edullisin hankinta omistusasunnossa tai loma-asunnossa. Energiaa säästävään ratkaisuun saa joustavasti maksuaikaa Toshiban oman Lämpötilin kautta!

Kiinnostuitko? Laita tarjouspyyntö vetämään ja kartoita kanssamme minkälainen ratkaisu sopii sinulle!

Ilmavesilämpöpumppu, siis mikä?

Vaikka kyseisellä järjestelmällä on varsin monimutkaisen kuuloinen nimi, toiminta on yksinkertaista. Laite ottaa lämpöä ulkoilmasta ja käyttää sitä sisäilman ja veden lämmittämiseen. Tämä vesi sitten kierrätetään omassa keskuslämmitysjärjestelmässä. Kyseessä on tehokas prosessi ja optimoidun toiminnan takia lämmön siirtäminen ilmasta veteen vie vain vähän energiaa. Lisäksi laite huolehtii asuintilojen viilennyksestä lämpöisillä kesäpäivinä.

Ilmavesilämpöpumpun avulla voit maksimoida oman kodin energiatehokkuutta parhaalla mahdollisella tavalla. Uudisrakentamisessa ja vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien saneerauksessa järjestelmä on paras ratkaisu.

Koko laitteistoa voit ohjata innovatiivisen kaukosäätimen avulla tai lisävarusteena saatavan etäohjauslaitteiston kautta. Seuraa energiankulutusta ja tee useita ajastustoimenpiteitä helppokäyttöisen mobiiliapplikaation avulla.

Miksi Toshiban ilmavesilämpöpumppu?

Toshiba on alan johtavia osaajia ja tekijöitä. Toshiban laitteet ovat myös synonyymi laadulle ja alan innovaatioille. Laitteet on tehty tuottamaan tasaista lämpöä, ja pääset nauttimaan kotoilusta haluamassasi lämpötilassa.

Toshiba Estia R32 ilmavesilämpöpumppu on erinomainen kokonaisratkaisu asuntojen lämmitykseen. Toshiban tekniikka on hiottu erittäin toimivaksi ja kestäväksi. Erinomaisen hyötysuhteensa ansiosta Estia R32 on todella energiatehokas. Eli säästät sähkölaskussa parhaimmillaan nykyiseen tilanteeseen verrattuna isoja summia!

Energiatehokkuus tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että hiilijalanjälkesi tältä osin on todella pieni. Haluathan sinäkin olla osanasi tätä energiaremonttia parhaalla mahdollisella ja kestävällä tavalla?

Energiatehokkuus on termi, joka on tullut jäädäkseen

Energiamäärä, joka tarvitaan asunnon tarpeiden täyttämiseen, halutaan jatkossa mahdollisimman alas. Mitä vähemmän energiaa tarvitaan veden lämmittämiseen ja asuintilojen lämpimänä pitämiseen, sen parempi.

Euroopan Unionissa on otettu asiaksi pienentää jäsenmaiden energiankäyttöä ja hiilijalanjälkeä. Kotitalouksilla on iso rooli yhteisen hiilijalanjälkemme pienentämisessä.

Energiatehokkuusdirektiivi antaa tavoitteet, yleiset puitteet ja paljon toimenpiteitä, joilla edistetään energiatehokkuutta. Samalla varmistetaan energiatehokkuus- ja ilmastotavoitteiden saavuttaminen EU:ssa.

EU:n energiatehokkuusdirektiivi tulee voimaan tullessaan varmasti ruuhkauttamaan asennuspalveluita. Jo tämänkin takia nyt on oivallinen aika kartoittaa omia vaihtoehtoja, ja pyytää tarjous joko ilmavesilämpöpumpusta tai ilmalämpöpumpusta.

Hankkimalla energiaystävällisen kokonaisratkaisun uuteen kohteeseen tai vanhan tilalle, säästät luontoa. Ja tietenkin säästät myös rahaa pienempien sähkölaskujen myötä.

Moni hakee nyt fiksuja keinoja sähkölaskujen pienentämiseen. Tässä on tarjolla yksi fiksuimmista ja kokonaisvaltaisimmista ratkaisuista. Pyydä tarjous vielä tänään!

Anna ammattilaisen auttaa

Sopiiko ilmavesilämpöpumppu omiin tarpeisiisi, vai olisiko ilmalämpöpumppu se oikea ratkaisu? Anna ammattilaistemme auttaa näiden kysymysten osalta. Voit kätevästi tehdä tarjouspyynnön oikeanlaisesta Toshiba-laitteesta ja asennuksesta.

Tarjouspyynnön tekeminen ei luonnollisesti sido sinua mihinkään, päinvastoin. Ammattilaiset kertovat sinulle minkälaisia ratkaisuja on tarjolla ja millä aikataululla. Samalla selvitetään laitteiden ja asennuksen kokonaiskustannus ja haluttu maksuaikataulu.

Kevät on juuri oikea aika miettiä loma-asunnon tai oman kodin järkiratkaisuja. Onko se ilmalämpöpumppu tai ilmavesilämpöpumppu tai jokin muu ratkaisu? Oletko rakentamassa uutta tai saneeraamassa vanhaa järjestelmää? Vai harkitsetko systeemiä isomman tilan tarpeisiin?

Hyödynnä maanlaajuinen asentajaverkostomme ja olet hyvinkin ripeällä aikataululla tehokkaan energiaratkaisun omistaja.

Pyydä Toshiban kautta tarjouspyyntö ja pistä pyörät pyörimään!

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää