Ilmalämpöpumpun suodatin

Toshiban IAQ-suodatin tuhoaa jopa 99,9% bakteereista ja estää tehokkaasti virusten leviämistä

Tiedät varmasti sen pirteyden tunteen, kun olet tullut kävelylenkiltä kotiin. Ajatuksesi kulkee jouhevasti, ruoka maistuu paremmin ja olosi on yleisesti ottaen iloisempi. Tuo on juuri sitä, mitä raikas hengitysilma saa aikaan kehossasi.

Harmillisesti vietämme suurimman osan päivästämme sisätiloissa hengittäen sisäilmaa, joka ei ole usein niin raikasta kuin ulkoilma. Sen vuoksi me Toshiballa kehitimme uudenlaisen IAQ-suodattimen. Kyseinen ilmalämpöpumpun suodatin puhdistaa sisäilmaa aina, kun ilmalämpöpumppusi on päällä. Se tuhoaa bakteereita ja estää virusten leviämistä.

IAQ-suodattimen saat lisävarusteena valtaosaan Toshiban ilmalämpöpumpuista. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

IAQ-suodattimen kehitystä johti vain yksi ajatus:

”Kodin tulee tuntua päivittäin yhtä raikkaalta kuin kunnon kevätsiivouksen jälkeen.”

Ilmalämpöpumpulla puhtaampaa sisäilmaa:

IAQ-suodatin tekee kotisi sisäilmasta puhtaampaa ja terveellisempää

Toshiban IAQ-suodatin tuhoaa bakteereja, estää virusten leviämistä, poistaa hajut ja estää homeen sekä muiden sienten kasvun. Ilmalämpöpumpun suodattimessa on käytetty mm. hopeaa parhaan suodatustehon aikaansaamiseksi.

Raikastava voima

Sitoo ja hajottaa savun, ammoniakin, haihtuvat orgaaniset yhdisteet, ruoantuoksut ja hajut.

Antibakteerinen

Suodattimen Nano Composite Photocatalystin hapettava vaikutus tuhoaa jopa 99,9 % bakteereista.

Sienten kasvua estävä

Estää ja rajoittaa homeen ja sienten kasvun.

Virusten leviämistä estävä

Testattu H5N1-lintuinfluenssalle ja tulokset olivat tehokkaita 8 tunnin määrättyjen testiolosuhteiden jälkeen.*

*Betagro Science Center

Miten IAQ-suodatin toimii?

Kuvittele auton ilmastointilaitetta. Ilman tehokasta suodatinta, kaikki liikenteen päästöt tulisivat ilmastoinnin kautta autoon sisälle. Hieman samalla periaatteella toimii myös Toshiban IAQ-suodatin.

IAQ-suodatin on Toshiban laboratorioiden viimeisin innovaatio, jonka avulla kotisi sisäilmasta tulee puhtaampaa. Meillä on pitkä kokemus ilmansuodatuslaitteiden valmistamisesta, mutta tämä on suodattimistamme ylivoimaisesti se paras. IAQ-suodatin nimittäin puhdistaa ilmaa vähentämättä ilmalämpöpumpun tuottamaa ilmavirtaa. Tällä järjestelmällä ilmasta tulee puhtaampaa, raikkaampaa ja terveellisempää ja se varmistaa parhaan mukavuuden koko perheellesi. Huipputeknologiaa oleva ilmalämpöpumpun suodatin on helppo ja edullinen tapa parantaa kotisi sisäilman laatua.

Ilmalämpöpumpun suodattimen huolto ja puhdistaminen

Suodatin tulee puhdistaa pölystä 3-6 kuukauden välein. Puhdistusväli riippuu täysin siitä, kuinka paljon käytät ilmalämpöpumppua sekä siitä, missä asut. Maaseudulla suodattimeen kertyy vähemmän pölyä kuin kaupungin keskustassa.

Miten suodatin puhdistetaan?

Irrota suodatin ja imuroi pölynimurilla se puhtaaksi. Voit käyttää myös paineilmaa, mutta pelkkä imurointikin riittää erinomaisesti.

Kun olet puhdistanut suodattimen pölystä, aseta se takaisin paikalleen. Suosittelemme suodattimen vaihtamista vähintään kahden vuoden välein parhaan tehon säilyttämiseksi.

Emme suosittele suodattimen puhdistamista vedellä, koska se voi heikentää suodattimen tehoa. Mikäli joudut puhdistamaan suodattimen jostain syystä vedellä, niin anna suodattimen kuivua rauhassa täysin kuivaksi.

Tässä 4 raikkaan hengitysilman hyötyä

1) Ruoansulatusjärjestelmän toiminta paranee happirikkaan ilman myötä

2) Vastustuskykysi paranee, koska happirikas ilma auttaa valkosolujen oikeanlaisessa toiminnassa

3) Olet energisempi ja keskittymiskykysi paranee, koska happirikas ilma parantaa aivojen toimintaa

4) Kodissasi on paljon mukavampi olla!

Huomaathan, että IAQ-suodattimemme tehtävä on puhdistaa kotisi sisäilmaa bakteereista, viruksista ja hajuista. Kotisi muulla ilmanvaihdolla on suuri merkitys sen suhteen, kuinka raikasta sisäilma on kokonaisuudessaan. Suodattimemme ansiosta sisäilmasta tulee kuitenkin selvästi puhtaampaa!

Miten hankit ilmalämpöpumpun IAQ-suodattimen itsellesi?

Helpoin tapa hankkia ilmalämpöpumpun suodatin itsellesi, on jättää meille yhteydenottopyyntö tai olla yhteydessä lähimpään jälleenmyyjääsi. Sama pätee myös silloin, jos haluat hankkia kokonaan uuden ilmalämpöpumpun. Kaikki jälleenmyyjämme ottavat nyt vallitsevan koronavirustilanteen vakavasti ja noudattavat tarkkoja hygieniohjeistuksia. Ota siis huoletta yhteyttä, niin tehdään kotisi sisäilmasta raikkaampaa!

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää