Ilmalämpöpumpun etäohjaus

Ilmalämpöpumpun etäkäyttö tuo monia etuja niin kotiin kuin erityisesti vapaa-ajan asunnolle sijoitetun ilmalämpöpumpun käyttäjälle. Ilmalämpöpumpun ohjaaminen älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella on yhtä helppoa kuin laitteen omalla säätimellä ajasta ja paikasta riippumatta.

Mitä ilmalämpöpumpun etäohjaukseen tarvitaan?

Ilmalämpöpumpun etäohjausmahdollisuus edellyttää, että kohteessa on toimivat puhelin- tai tietoliikenneyhteydet. Puhelinverkon kautta toimiva etäohjain tarvitsee gsm-yhteyden ja wifi-ohjain vaatii langattoman verkon. Gsm-ohjauksella toimivaan etäohjaimeen tarvitaan sim-kortti ja sitä varten oma matkapuhelinliittymä. Ohjaus toimii älypuhelinsovelluksella tai tekstiviesteillä. Langatonta verkkoa käyttäviä etäohjaimia ohjataan netin kautta, esimerkiksi tietokoneelta, tabletilta tai puhelimeen ladattavilla sovelluksilla. Useimmille etäohjaimille löytyy ilmaiset sovellukset sekä iPhone- että Android-puhelimille.

Miten ilmalämpöpumpun etäohjaus toimii?

Ilmalämpöpumpun etäohjaus tekee kodin ja vapaa-ajan asunnon lämmityksestä helppoa ja mukavaa. Etäohjaimen avulla voi kytkeä ilmalämpöpumpun päälle ja pois sekä säätää lämpötilaa mistä ja milloin tahansa. Mikäli asunnolta ollaan pois pitempiä aikoja, voi ilmalämpöpumpulla pitää yllä alhaisempaa lämpötilaa ja nostaa sen korkeammaksi sopivasti ennen asunnolle paluuta. Esimerkiksi +10 asteen ylläpitolämmöstä lämmön nousu +20 asteeseen kestää syyskeleillä vain pari tuntia.

Ilmalämpöpumpun etäohjain mahdollistaa myös asunnon lämpötilan tarkkailun sieltä poissaolon aikana. Etäohjaimen avulla voi säätää lämmölle ala- ja ylärajat, jolloin laite lähettää niiden alittuessa tai ylittyessä automaattisesti hälytyksen käyttäjän päätelaitteeseen. Sen ansiosta ilmalämpöpumput voidaan asettaa etänä myös viilennystilaan, mikäli kodin lämpötila nousee vaikkapa työpäivän aikana tukalan kuumaksi.

Ilmalämpöpumpun etäohjaus säästää rahaa ja aikaa

Ilmalämpöpumpun etäohjaus leikkaa lämmituskuluja mahdollistamalla ilmalämpöpumpun käytön lämmitystarpeen mukaan. Etäohjauksen avulla on helppo hyödyntää alhaisempaa ylläpitolämpöä kotoa poissa oltaessa ja nostaa lämpötila asumislämpöön hyvissä ajoin ennen kotiin palaamista. Vapaa-ajan kohteissa ilmalämpöpumpun etäohjaus säästää myös aikaa. Se antaa aina ajantasaista tietoa vapaa-ajan asunnon lämpötiloista ja ilmalämpöpumpun toiminnasta, jolloin vältetään turhat ajomatkat kotoa mökille lämmitystä säätämään esimerkiksi sähkökatkoista johtuvien häiriöiden takia. Etäohjaimen akkuvarmennus takaa tiedon kulun myös sähkökatkojen aikana.

Mistä ilmalämpöpumpun etäohjain kannattaa hankkia?

Ilmalämpöpumpun etäohjain kannattaa hankkia aina samasta paikasta kuin pumppukin. Näin varmistetaan laitteiden yhteensopivuus ja luotettava toiminta. Valtuutetulta ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjältä saa myös käyttöopastuksen sekä tukea mahdollisissa ongelmatapauksissa. Esimerkiksi ulkomaisten verkkokauppojen etäohjaimien yhteensopivuus Suomessa myytävien ilmalämpöpumppujen kanssa on epävarmaa ja käyttäjätuen saanti varsinkin suomen kielellä useimmiten mahdotonta.

Tutustu Toshiban etäohjauslaitteisiin.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää