Ilmalämpöpumput Tampere

Toshiba ilmalämpöpumppu on aidosti pohjoisiin oloihin suunniteltu ilmalämpöpumppu, jonka uusimmat innovaatiot tuovat enemmän mukavuutta elämääsi ja selvää säästöä asumisen kustannuksiin. Jo yli 50 vuotta alansa edelläkävijänä tunnettu Toshiba ilmalämpöpumppu on huipputuote, jolla pidät kotisi lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden, kesähelteistä kovimpiin pakkasiin. Luotettavasti, helposti ja ympäristöä kunnioittaen meidän kauttamme Tampereen ja Pirkkalan alueille.

Toshiba-ilmalämpöpumppujen mallistosta löydät varmasti omaan kotiisi ja käyttötarkoitukseesi sopivan mallin. Kaikki Toshiba-ilmalämpöpumput on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin sopiviksi sekä tekniikaltaan ja materiaaleiltaan pitkäikäisiksi tuotteiksi, jotka täyttävät käyttäjänsä odotukset pitkälle tulevaisuuteen.

Hankkiessasi energiatehokkuudeltaan ylivoimaisen Toshiba-ilmalämpöpumpun voit olla varma siitä, että ilmalämpöpumppusi täyttää asettamasi odotukset sähkön säästön suhteen. Kaikki Toshiba-ilmalämpöpumput kuuluvat A-energialuokkaan. Toshiba Premiumin energialuokka on paras mahdollinen A+++ ja Toshiba Optimum ilmalämpöpumppu täyttää toiseksi korkeimman A++ energialuokan vaatimukset. Molempien Toshiba-mallien energialuokka on sama sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Myös ympärivuotisen hyötysuhteen ilmaiseva SCOP-luku kertoo Toshiba-ilmalämpöpumppujen kyvystä alentaa kotisi lämmityskustannuksia. Toshiba Premium ilmalämpöpumpun SCOP-arvo on peräti 5,3. Luokkansa korkein arvo ylittää jopa A+++ energiamerkin vaatimukset ainoana markkinoilla.

Valtuutettu Toshiba-jälleenmyyjä palvelee sinua asiantuntevasti kaikissa ilmalämpöpumpun hankintaan liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Oman alansa läpikotaisin tunteva myyjä osaa kertoa, minkälainen Toshiba-ilmalämpöpumppu on paras, energiatehokkain ja edullisin juuri sinun kohteeseesi, olipa kyse sitten vakituisesta kodista tai vapaa-ajan asunnosta. Häneltä saat myös opastusta tarvittavien lupien hakemisessa, mikäli olet hankkimassa Toshiba-ilmalämpöpumppua kerrostaloasuntosi viilentämiseen. Paikallisina yrittäjinä kaikki Toshiba-ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjät ovat helposti tavoitettavissa sekä sähköpostilla, puhelimitse että henkilökohtaisesti, joten ota yhteyttä ja pyydä maksuton kartoitus!

Ilmalämpöpumpun huolto Tampere

Toshiba-ilmalämpöpumppujen yleisin huoltotyö muodostuu sisä- ja ulkoyksiköiden säännöllisestä puhdistamisesta. Sisäyksikön puhdistus tapahtuu joko imuroimalla suodattimet tai pesemällä ne, mikäli suodattimet ovat irrotettavissa. Suositeltava puhdistusväli on 2-4 viikkoa, mutta esimerkiksi eläintalouksissa puhdistus kannattaa tehdä viikottain. Sisäyksikön säännöllinen puhdistus on tärkeää, jotta laitteen läpi kulkeva ilmamäärä ei pienene liikaa sisäyksikön suodattimiin kertyvän pölyn ja epäpuhtauksien takia. Sisäyksikön puhtaudella on suora vaikutus laitteen hyötysuhteeseen. Likaisessa laitteessa teho laskee, jolloin myös kustannustehokkuus kärsii ja laitteen säästövaikutus vähenee.

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön puhdistustarpeeseen vaikuttavat vuodenaikojen vaihtelut ja laitteen ympäristö. Ulkoyksikkö on hyvä tarkistaa vähintäänkin lämmityskauden alkaessa ennen laitteen käynnistämistä ja poistaa laitteen päälle kertyneet lehdet ja roskat. Talvella kannattaa seurata, ettei ulkoyksikkö pääse peittymään lumeen.

Ilmalämpmpumpun perusteellinen puhdistaminen ja muut huoltotyöt ovat ammattilaisen työtä. Huoltamiseen ja asentamiseen vaaditaan Tukesin myöntämät kylmäasennuspätevyydet, sillä ilmalämpöpumppu sisältää kylmäainetta. Desinfioinnin ohella muita ammattilaisen tekemiä huoltotöitä ovat muiden muassa kondenssivesiputken toiminnan tarkastus, lämmitystehon mittaus, ulkoyksikön roskien poisto silloin, kun työ tehdään imuroimalla tai paineilmalla, sekä kylmäainetäytöt.

Ilmalämpöpumpun asennus Tampere

Toshiba-ilmalämpöpumpun asennus on kaikkien ilmalämpöpumppujen tavoin luvanvaraista ammattityötä, joten kuka tahansa ei saa sitä asentaa. Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKES ylläpitää rekisteriä sekä asentajista että asennustoimintaa harjoittavista yrityksistä. Kaikki valtuutettujen Toshiba-jälleenmyyjien asentajat ovat TUKESin hyväksymiä, kokeneita ammattilaisia. Heidän suorittamansa huolellinen asennustyö varmistaa Toshiba-ilmalämpöpumpun moitteettoman ja mahdollisimman energiatehokkaan toiminnan laitteen koko pitkän elinkaaren ajaksi. Myös takuuehdot edellyttävät ammattiasentajan käyttöä.

Ilmalämpöpumpun asennuksen kesto on läpivientien määrästä tai yksiköiden etäisyydestä riippuen vajaan työpäivän verran. Asennustyön hinnasta voi tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Vähennyksen määrä on 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta vuonna 2019.

Lue myös: Ilmalämpöpumppu Pirkanmaa

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää