useamman_tilan_sisaltokuva_1

Ilmalämpöpumppu nopealla toimituksella? Toshiba Lämpötili on helppo ja joustava ratkaisu

Toshiba Lämpötilillä voit hankkia Toshiba-ilmalämpöpumpun asiantuntijoiden asentamana juuri sinulle sopivalla maksutavalla. Hankkimalla ilmalämpöpumpun Lämpötiliä hyödyntämällä tilaus tehdään heti jälleenmyyjillemme juuri sinulle sopivalla maksutavalla, mutta et maksa tilauksen teon yhteydessä mitään.

Tilaa nyt, kiität itseäsi myöhemmin!

Talvi ei ole suinkaan taputeltu, vaan kovimmat pakkaset saattavat hyvinkin olla vielä edessäpäin. Sinunkin kodissasi lämmityksen tarve todennäköisesti jatkuu pitkälle kevääseen, jonka jälkeen kevätauringon lämmittäessä ajatukset alkavat kääntyä kesän viilennystarpeisiin.

Ilmalämpöpumppu on monella tavoin pitkälle kantava ja monipuolisesti lämmitys- ja viilennystarpeita palveleva hankinta. Kun hankit energiatehokkaan Toshiba-ilmalämpöpumpun Toshiba Lämpötilillä nyt, lämmität kotiasi energiatehokkaasti lopputalven ajan ja pidät kesällä kotisi mukavan viileänä.

Toshiba Lämpötili pähkinänkuoressa

 • Toshiba Lämpötilillä on mahdollista hakea rahoitusta 1 500–15 000 € ostoksiin. Näin voit hankkia juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan lämmitys- ja viilennysratkaisun!
 • Toshiba Lämpötilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on heti käyttövalmis! Se tarkoittaa, että pääset hankkimaan ilmalämpöpumpun vaikka heti kun tili on avattu.
 • Saat ostoksellesi aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lisäksi tili on vuosimaksuton ja maksat kuukausimaksua ainoastaan ajalta, jolloin käytät rahoitusta.
 • Laskutus alkaa vastaa sitten, kun lämpöpumppu on asennettu ja käyttövalmis. Et siis maksa ennakkoon mitään, vaan pääset toteamaan Toshiban ilmalämpöpumppujen laadun ja tehokkuuden ennen maksua!

Perehdy myös muihin yksityiskohtiin Toshiba Lämpötili rahoitusesitteestä.

Avaa Toshiba Lämpötili täältä – saat päätöksen saman tien ja tili on käytössäsi heti, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen.

Perehdy esimerkkilaskelmiin ja tutustu mallistoomme

Toshiban laajasta valikoimasta on helppo löytää sopiva ilmalämpöpumppu jokaiseen kotitalouteen. Oheisesta taulukosta löydät esimerkkejä eri vaihtoehtojen laskelmista. Perehtymällä niihin saat selkeän kuvan kuukausieristä.

Esimerkkilaskelmassa hankinnan kokonaisarvoksi on otettu 2 500 €

Esimerkkilaskelma ja vaihtoehdot 0 kk (lasku) 12 kk 24 kk 72 kk
Kuukausierä 2 500 € 212,23 € 120,03 € 54,45 €
Vuosikorko % 0,00 % 0,00 % 9,9 % 12,9 %
Todellinen vuosikorko % 0,00 % 1,83 % 12,33 % 15,77 %
Käsittelymaksu €/kk 0 € 5,90 € 5,90 € 5,90 €
Maksat yhteensä 2 500 € 2 546,8 € 2 880,51 € 3 919,84 €

Esimerkki: Toshiba Haori DESIGN 13 (ovh. 2 059 €)

Tyylikäs Toshiba Haori DESIGN on energiatehokas ja elegantti, jokaisen tyylitietoisen valinta jäähdytykseen ja lämmitykseen. Etupaneelin kangas on helppo vaihtaa itse, jonka ansiosta Haori on helppo häivyttää taustaan tai nostaa olohuoneen väripilkuksi.

Toshiba Haori DESIGN

 • Maksettava summa ostohetkellä: 0 €
 • Kuukausierä esim.: 175,48 € (12 kk) tai 99,54 € (24 kk)
 • Käsittelymaksut 5,90 €
 • Maksat yhteensä: 2 105,80 € (12 kk) tai 2 388,90 € (24 kk)

Pyydä tarjous kuvankauniista Toshiba Haorista täältä!

Esimerkki: Toshiba Polar Black 35 (ovh. 2 099 €)

Mattamusta Polar Black on tyrmäävän tyylikäs ilmalämpöpumppu, jonka hillityssä muotoilussa ja moderniin skandinaaviseen sisustukseen sopivassa yleisilmeessä yhdistyvät lisäksi paras A+++ -luokan energiatehokkuus ja lämmityskapasiteetti jopa -35°C lämpötilassa.

PolarBlack_alasivu_paakuva

 • Maksettava summa ostohetkellä: 0 €
 • Kuukausierä esim. 178,81 € (12 kk) tai 101,4 €. (24 kk)
 • Käsittelymaksut 5,90 €
 • Maksat yhteensä 2 145,8 € (12 kk) tai 2 433,5 € (24 kk)

Pyydä tarjous tehokkaasta ja tyylikkäästä Toshiba Polar Blackista täältä!

Esimerkki: Toshiba Premium+ (ovh. 2 199 €)

Premium+ on yksi Toshiban suorituskykyisimmistä ilmalämpöpumppumalleista. A+++ -luokan energiatehokkuus, lämmitys jopa -35 asteessa ja takan lämpöä asuntoosi levittävä takkatoiminto pitää asuntosi juuri niin lämpimänä tai viileänä kuin haluat.

Toshiba_premium

 • Maksettava summa ostohetkellä: 0 €
 • Kuukausierä esim.: 187,15 € (12 kk) tai 106,05 € (24 kk)
 • Käsittelymaksut 5,90 €
 • Maksat yhteensä: 2 245,8 € (12 kk) tai 2 544,94 € (24 kk)

Pyydä tarjous isommankin asunnon tehokkaasti lämmittävästä ja viilentävästä Premium+ -mallista täältä!

💡 Vinkki: Perehdy täällä vertailusivuumme, jossa mallimme on laitettu rinnakkain päätöksentekoasi helpottamaan!

Usein kysytyt kysymykset Toshiba Lämpötilistä

Kysymys: Kuinka nopeasti saan rahoituspäätöksen?

Vastaus: Kun täytät tämän lomakkeen Resurs Bankin verkkosivuilla, saat päätöksen myönnetystä rahoituksesta heti. Kun olet saanut myönteisen rahoituspäätöksen Toshiba Lämpötili on saman tien käytössäsi.

Kysymys: Avasin Toshiba Lämpötilin. Kuinka voin ostaa ilmalämpöpumpun rahoitusta käyttäen?

Vastaus: Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä alueesi Toshiba-jälleenmyyjään! Esittämällä jälleenmyyjälle henkilötodistuksesi hän näkee Lämpötilisi tiedot ja voit hankkia ilmalämpöpumpun haluamallasi rahoitusjärjestelyllä.

Kysymys: Mistä näen maksamani laskut ja kuinka paljon minulla on vielä maksettavaa?

Vastaus: Tilin tietojen, kuten maksettujen ja tulevien laskujen tiedot löytyvät näppärästi Resurs Bankin sivujen Omat Sivut -palvelussa. Pääset kirjautumaan sinne täältä.

Kysymys: Haluan keskustella Toshiba Lämpötilistä tarkemmin ja avata tilin asiantuntijan avustuksella. Kuka voi auttaa minua?

Vastaus: Lämpötilin voit avata myös Toshiba-jälleenmyyjän avustuksella. Ottamalla yhteyttä omaan jälleenmyyjääsi voit keskustella tilin avaamisesta ja tehdä sen jälleenmyyjän avustuksella. Kun tili on avattu, voit tehdä tilauksen saman tien!

Resurs Bankin asiakaspalvelu palvelee kaikissa luottoon liittyvissä kysymyksissä numerossa 09 622 4308. Voit ottaa yhteyttä myös viestitse osoitteessa

 

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää