Toshiba lämpötilillä 12kk korotonta maksuaikaa.

Lue lisää

"Mun valinta on Toshiba Haori"

Niina Ahonen, sisustussuunnittelija

Ennennäkemätöntä tyyliä, tehoa ja hiljaisuutta yhdessä paketissa

Toshiba Haori

Skandinaavisen elegantisti muotoiltu Toshiba Haori on Toshiba DESIGN -malliston tyyliniekka. Sen ajattoman suunnittelun ja linjakkuuden ansiosta siitä on helppo tehdä osa jokaisen kodin ja vapaa-ajan asunnon sisustuskokonaisuutta. Se on lisäksi markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppu, jonka voi räätälöidä muuhun sisustukseen sopivaksi!

Toshiba Haori pitää, minkä lupaa - sekä energiatehokkuuden, ympäristöystävällisyyden, kestävyyden että tyylikkyyden suhteen. Ammattilaisen asennustyö varmistaa ilmalämpöpumpun moitteettoman ja mahdollisimman tehokkaan toiminnan. Tutustu ja ihastu.

iF Design Award 2021 Toshiba Haori on palkittu iF Design Awardilla rakennustekniikan sarjassa 2021.

Sisustajan valinta – ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti

Innovatiivisuus, tehokkuus, luotettavuus, energiansäästö sekä ympäristön kunnioitus ovat Toshiban tärkeimpiä arvoja. Nämä arvot mielessä pitäen kehitimme Haorin, markkinoiden tyylikkäimmän ilmalämpöpumpun. Sen elegantti muotoilu sulautuu jo itsessään saumattomasti sisustukseesi, jonka lisäksi jokaista sisustajaa ilahduttaa mahdollisuus valita oma lempikankaasi sen verhoiluun. Kokeile, ylläty ja ihastu – räätälöi ilmalämpöpumppu kokonaan sisustukseesi sopivaksi!

Toshiba Haori omalla kankaalla?

Uusien kankaiden ompelu ja asennus on helppoa ja nopeaa!

Katso ohjeet täältä


Voit hyödyntää myös yhteistyökumppanimme Tuplatikki Oy:n ompelupalvelua.

Paras energialuokka, hiljaisesti ja tyylikkäästi

Toshiba Haori -ilmalämpöpumpun energialuokka on paras mahdollinen A+++ sekä viilennys- että lämmityskäytössä. Parhaan energiatehokkuuden takaa Toshiban uusi, tehokkaampi kompressori. Uudessa kompressori-innovaatiossa yhdistyy tinkimätön suorituskyky ja toimintaluotettavuus kaikissa lämpötiloissa.

Uusi kompressori minimoi lämpötilavaihtelut parantaen sen tehokkuutta ja ollen samalla hyvin hiljainen – toimiessaan sen tuottama ääni on vain noin 19 dBa, hiljaisempi kuin kuiskaus! Toshiban invertteritekniikan ansiosta Haori-ilmastointilaite tarkkailee ja säätää jäähdytys- ja lämmitystehoa jatkuvasti, sillä se säätelee kompressorin tehoa tarpeen mukaan.

A+++

Raikasta ja puhdasta sisäilmaa

Toshiba Haori -ilmalämpöpumppu huolehtii tyylikkäästi myös sisäilmasta. Toshiban innovatiivinen plasmaionisaattori* suodattaa ja neutralisoi saastehiukkaset. Toshiba Ultra Pure -suodatin suodattaa puolestaan jopa 94 % PM 2,5 -luokan hiukkasista. Ilmalämpöpumpun puhdistustoiminnon voi käynnistää ja sammuttaa milloin tahansa kaukosäätimellä. Huoneilman raikkautta ylläpitää myös erikoispinnoitettu lämmönvaihdin, joka hylkii tehokkaasti epäpuhtauksia.

* plasmaionisaattori vain E-mallin sisäyksiköissä

19 dB
39 dB

Tinkimätöntä mukavuutta ympäristöä ajatellen

Toshiba on siirtynyt ilmalämpöpumpuissaan aiempaa ympäristöystävällisempään R32-kylmäaineeseen. Uusi kylmäaine leikkaa merkittävästi CO2-päästöjä, joiden vähentäminen on merkittävimpiä tavoitteita ilmastonmuutosta torjuttaessa. Uuden teknologian vaikutus korostuu vuosien myötä, kiitos Toshiba-ilmalämpöpumppujen pitkän elinkaaren.

Kaukosäädin

Tyylikäs kaukosäädin ja älykkäät toiminnot

Toshiba Haorin kaikkia toimintoja voi käyttää mukavasti tyylikkäällä kauko-ohjaimella. Tärkeimmät toiminnot onnistuvat helposti yhdellä näppäimen painalluksella, kuten tehon valinta tai ECO-tila. Älykkäät ääniohjaustoiminnot ovat yhteensopivia Google Home Assistantin ja Amazon Alexan kanssa. Energiakulutusta voi helposti seurata reaaliaikaisesti.

Viileää juuri oikeaan suuntaan

Toshiba Haori -ilmalämpöpumpun älykkään ilmanohjauksen avulla puhalluksen voi suunnata juuri haluttuun suuntaan. Ilmanohjainten kuusi yksilöllisesti valittavaa asentoa mahdollistavat mukavan, vedottoman ja tasaisen viilennyksen jokaiselle huoneessa olevalle.

Toshiba Home AC Control WIFI -etäohjaus

Toshiba Home AC Control tarjoaa käyttäjälleen tavallista monipuolisemmat mahdollisuudet ilmalämpöpumpun etäohjaukseen. Perustoimintojen, kuten toimintatilan, puhallusnopeuden säädön ja lämpötila-asetusten sekä viikoittaisten ajastusten lisäksi Toshiba Home AC Controlin erikoisominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi tehon säätö puolesta täyteen tehoon, lapsilukko ja päälle/pois -ajastin. Uusi ohjelmisto tuo lisäksi mukanaan muun muassa 8°C ylläpitolämmityksen, ECO-asetukset, takkatoiminnon ja hiljaisen tilan asetukset. Lue tästä etäohjauksesta lisää.

Pohjoisissa olosuhteissa testattu ja Eurovent-sertifioitu

Suomessa kenttätestattu ja Eurovent-sertifioitu Toshiba ilmalämpöpumppu pitää minkä lupaa – niin energiatehokkuuden, ympäristöystävällisyyden kuin kestävyyden suhteen. Luotettavaa ja tyylikästä Toshiba-huippulaatua sisustuksestaan tarkoille.

Toshiba Haori -ilmalämpöpumpun huippuominaisuudet ovat vailla vertaa

 • Uusi elegantti muotoilu
 • Sisustuksellinen, räätälöity sävy toteutettavissa omalla kankaalla
 • Huippuluokan energiatehokkuus A+++
 • Luokkansa korkein SCOP-arvo 5,3
 • Uusi, ympäristöystävällisempi R32-kylmäaine
 • Äärimmäisen hiljainen
 • Wi-Fi vakiona ja SMS-ohjaus lisävarusteena
 • Mahdollisuus energiamonitorointiin
 • Huippumoderni kaukosäädin
 • Yksilöllisesti säädettävä älykäs ilmanohjaus
 • 2 vuoden takuu

Toshiba Haori -ilmalämpöpumpun elinkaarta lisäävät tekniset erikoisominaisuudet:

 • Uusi, korkeamman tehokkuuden kompressori
 • Erikoispinnoitettu sisäyksikön lämmönvaihdin
 • Kuivain sekä tupla o-renkaat ulkoyksikössä
 • Korkeapainekytkin

Tutustu Tosiba Haori -esitteeseen

Haori-esitteen kansikuva


Sisustussuunnittelija Niina Ahonen löysi mieleisensä ilmalämpöpumpunKatso video Toshiba Haori -ilmalämpöpumpun kankaan asennuksesta.

Pyydä tarjous

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää