Tuotekuva - Toshiba Estia -ilma-vesilämpöpumppu

Toshiba Estia -ilma-vesilämpöpumppu

Tuotekuva - Toshiba Estia -ilma-vesilämpöpumppu

Monipuolinen ja energiaa säästävä lämmitysratkaisu.

Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumppu on ihanteellisen kompakti ratkaisu asuntojen lämmitykseen ja viilennykseen. Estia käyttää ensisijaisena energialähteenään ilmaa, joten se on täydellinen ratkaisu energiatehokkuuden parantamiseksi. Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumpun edistykselliset lämmitys- ja jäähdytystoiminnot takaavat merkittävät energiansäästöt sekä uudisrakennuksissa että vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien saneerauksessa. Hyvän hyötysuhteensa ansiosta Toshiba Estia on erittäin energiatehokas ja leikkaa merkittävästi asunnon lämmityslaskua öljyyn ja sähköön verrattuna. Samalla Toshiba Estia -ilmavesilämpöpumppu lämmittää myös kodin käyttöveden, mikä tuottaa mukavasti lisäsäästöä asuinkustannuksiin.

Tehokas ilma-vesilämpöpumppu moneen kohteeseen

Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumppujärjestelmää sopii käytettäväksti useiden erilaisten lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden, kuten lämmityspattereiden, lattialämmityksen ja puhallinkonvektoreiden kanssa. Toshiba Estia -järjestelmät voidaan yhdistää vanhojen rakennusten perinteisiin puu- tai polttoainekäyttöisiin lämminvesivaraajiin, ja kattaa näin rakennusten ympärivuotiset lämmitystarpeet. Lämminvesivaraaja voi toimia ilma-vesilämpöpumpun varajärjestelmänä talven kylmimpinä päivinä. Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumpun älykäs ohjausjärjestelmä tasapainottaa energialähteitä, minkä ansiosta energiankulutus ja lämmityskustannukset pienenevät.

Helposti hallittava kokonaisuus kodin lämmitykseen

Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumpun suurella näytöllä varustettu kauko-ohjain on yksinkertainen, intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Kauko- ohjaimessa on tyylikäs muotoilu, taustavalo ja monipuoliset, selkeät kuvakkeet. Järjestelmään on helppo yhdistää toinen kauko-ohjain, jolloin käyttö on entistä helpompaa. Sisäänrakennettu ohjelmisto säätelee veden lämpötilaa ja optimoi järjestelmän energiankulutuksen. Viikkoajastin säätelee lämpimän veden jakelua yhdelle tai kahdelle alueelle sekä lämminvesivaraajaan. Kauko-ohjaimen avulla Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumppuun voidaan ohjelmoida jopa kymmenen eri toimintoa viikon jokaiselle päivälle ja hallita asuinmukavuutta vuorokauden kaikkina aikoina.

Nopea ja edullinen asentaa kaikkiin kohteisiin

Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumppu on nopea ja helppo asentaa. Sisäyksikkö voidaan sijoittaa turvallisesti sopivimpaan paikkaan talossa. Savupiippua tai porakaivoa ei tarvita, mikä vähentää asennuspaikalla tarvittavaa lisätyötä. Kompakti ulkoyksikkö voidaan sijoittaa minne tahansa talon ulkoseinustalle tai parvekkeelle laajojen putkitusmahdollisuuksien ansiosta. Perinteisen huonetermostaatin lisäksi Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumppu voidaan yhdistää uusimman sukupolven verkkoon kytkettävään huonetermostaattiin, jolloin Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumppua voidaan etäohjata älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Pyydä tarjous

Ilma-vesilämpöpumppu myös suuriin tiloihin

Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumppuja on saatavana useissa eri teholuokissa, Estia-sarjaa täydentävä Estia Monobloc on ihanteellinen valinta suurten tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Estia Monoblocin hydrauliset komponentit sisältyvät ulkoyksikköön, minkä ansiosta laite on erittäin kompakti ratkaisu. Estia Monobloc ilma-vesilämpöpumppu on saatavana 17 ja 21 kW:n malleina, jotka lämmittävät tiloja ja tuottavat suoraan lämmintä käyttövettä. Lisäksi Estia Monoblocin etuna on mahdollisuus toteuttaa jäähdytystä kuumina vuodenaikoina.

Esitteet

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

5 pikavinkkiä ilmalämpöpumppujen vertailuun ja ostoon:

1. Mitä suurempi käyttöteho (kW), sen suuremmat säästöt

Ilmalämpöpumppujen käyttöteho määrittää, kuinka paljon lämpöenergiaa laite pystyy tuottamaan. Mitä suurempi käyttöteho, sen suurempi osuus kodin lämmityksestä voidaan tehdä ilmalämpöpumpulla. Varmista, että käyttöteho pysyy hyvänä myös pakkasella (lue kohta 3)

2. Mitä suurempi SCOP, sen suuremmat säästöt

SCOP määrittää se, minkä verran sähköä laite käyttää lämpöenergian tuottamiseen. Arvo kertoo siis hyötysuhteen. Jos SCOP-arvo on 5, niin laite tuottaa 500 kWh lämpöenergiaa 100 kWh:lla sähköenergiaa. Korkea SCOP ja korkea käyttöteho (kW) on paras yhdistelmä.

3. Varmista, että laite on testattu Suomessa ja siinä on Eurovent-sertifiointi

Ostaisitko toppatakin Suomen -30°C talveen, jos se on suunniteltu ja testattu Espanjan +5°C talvessa ja siinä ilmoitetaan ”soveltuu hyvin tammikuun lämpötiloihin”? Monet ilmalämpöpumput testataan selvästi Suomea lauhemmissa olosuhteissa, jolloin käyttöteho ja SCOP voivat näyttää korkeilta tuote-esitteessä, mutta talven pakkasten saapuessa ne voivat romahtaa sähköpatterin tasolle.

Testaamme henkilökohtaisesti kaikki myyntiin tulevat Toshiban ilmalämpöpumput Suomessa tai Suomea vastaavissa olosuhteissa. Toshiba kestää Suomen olosuhteet ja tuottaa korkean hyötysuhteen myös -30°C pakkasella. Eurovent Certita -sertifiointi takaa sen, että kaikki asiat Toshiban tuote-esitteissä, käyttöoppaissa ja muissa materiaaleissa itävät paikkansa.

4. Panosta laatuun, niin säästät jopa tonneja

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit ostaa halvan tai laadukkaan ilmalämpöpumpun. Halpa ilmalämpöpumppu on halpa ostaa, mutta kallis käyttää.

Laadukas ilmalämpöpumppu maksaa muutaman satasen enmmän, mutta sitä on edullinen käyttää ja se tuottaa suuria säästöjä. Parin sadan euron hintaero on siis kuitattu muutamassa talvessa, minkä takia kannattaa panostaa laatuun, jos haluaa suurimmat säästöt. Elinkaaren aikana laadukas pumppu voi tuottaa useita tonneja suuremmat säästöt.

5. Onhan jälleenmyyjäsi valtuutettu?

Varmista, että asennuksen suorittaa Toshiban valtuuttama jälleenmyyjä sekä asennusliike. Ilmalämpöpumput ovat yleistyneet viime vuosina, ja sen myötä myös ulkomaiset harmaat verkkokaupat ovat yleistyneet myös. Valtuutettu asennusliike ja jälleenmyyjä takaavat, että asennus menee oikein ja saat työlle sekä laitteelle täyden takuun. Et jää laitteesi kanssa koskaan yksin, kun hankit sen valtuutetulta asennusliikkeeltä.

Lataa täältä ilmalämpöpumpun ostajan opas

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää