Tuotekuva - Useamman tilan ilmalämpöpumppu

Useamman tilan ilmalämpöpumppu

Yksi ulkoyksikkö, monta sisäyksikköä.

Toshiba useamman tilan ilmalämpöpumppu eli Multislip-invertteri on energiatehokas ja joustava ratkaisu asuntoihin ja kiinteistöihin, joissa vaaditaan huonekohtaista ilmastointia tai lämmitystä useampaan erilliseen tilaan. Käytännössä Multislip-invertterijärjestelmä muodostuu yhdestä ulkoyksiköstä, johon voidaan liittää kahdesta viiteen sisäyksikköä.

Yksilöllisesti räätälöitävä kokonaisus

Toshiba useamman tilan ilmalämpöpumpun sisäyksiköt voivat olla erilaisia ja niitä ohjataan yksilöllisesti yhdellä kaukosäätimellä. Näin kuhunkin tilaan voidaan valita tilan tarkoitukseen ja sisustukseen sopiva sisäyksikkö ja säätää huonelämpötiloja niiden käyttötarkoituksen mukaan: oleskeluun, nukkumiseen, työskentelyyn tai vaikkapa varastointiin sopivaksi.

Kaikki ilmalämpöpumpun hyödyt yhdessä paketissa

Yhdistelemällä Toshiba-malliston tuotteita voidaan löytää kuhunkin kohteeseen optimoitu useamman tilan ilmalämpöpumppuratkaisu. Muiden Toshiba ilmalämpöpumppujen tavoin useamman tilan ilmalämpöpumppu pienentää merkittävästi lämmitysenergian kulutusta, tuo asumisen ja elämisen mukavuutta sekä huomioi ympäristönäkökohdat. Alla esimerkit useamman tilan ilmalämpöpumpusta asuinrakennuksessa sekä toimistotiloissa. Lue lisää ilmalämpöpumpun hankinnasta ja hyödyistä täältä.

Useamman tilan ilmalämpöpumppu asuintiloihin

Useamman tilan ilmalämpöpumppu toimistotiloihin

Useamman tilan ilmalämpöpumppu toimistotiloihin

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Osta nyt, maksa tammikuussa

Tee kaupat nyt, ja saat laskun vasta tammikuussa. Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi.

Lue lisää