Suurten tilojen ilmalämpöpumput

Toshiba-ilmalämpöpumppu säästää suurissakin tiloissa

Toshiba-ilmalämpöpumput mahdollistavat merkittävät säästöt myös suurten tilojen lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa. Teollisuuskäyttöön tarkoitetut ilmalämpöpumput sopivat hyvin monenlaisiin suuriin kohteisiin ja niitä menee nykyään erittäin paljon esimerkiksi kirkkoihin, teollisuushalleihin sekä erilaisiin urheilu- ja liikuntatiloihin. Asennus onnistuu suuriinkin tiloihin helposti, sillä Toshiba suurten tilojen ilmalämpöpumppujen putkivedot voivat olla jopa 70 metriä pitkiä.

Eniten säästöä syntyy sähkö- ja öljylämmitteisissä kohteissa, esimerkiksi korvaamalla öljypuhaltimet energitehokkailla Toshiba suurten tilojen ilmalämpöpumpuilla. Energiansäästön lisäksi Toshiba-ilmalämpöpumput ovat myös ympäristöystävällisiä pienentäen lämmityksestä syntyvää hiilijalanjälkeä.

VRF-ilmalämpöpumppujärjestelmä

Toshiba VRF tarjoaa toimivan, tyylikkään ja energiatehokkaan ratkaisun lisääntyviin jäähdytys – ja lämmitystarpeisiin. Erillisten ulkoyksiköiden sijasta kaikkia tiloja palvelee yksi yhteinen ulkoyksikkö, johon liitetään omat sisäyksiköt. Tiloihin voidaan tarpeen mukaan sijoittaa yksi tai useampia sisäyksiköitä, joko seinämalleja tai erilaisia kattokasetteja. Sisäyksiköitä ohjataan langattomilla tai langallisilla säätimillä.

VRF-ilmalämpöpumppujärjestelmän avulla tehdään tarpeettomaksi mm. taloyhtiöiden parvekkeille asennettavat, tilaa vievät sekä parvekkeiden käyttöä ja ulkoasua häiritsevät huoneistokohtaiset ulkoyksiköt. Taloyhtiön viilennys voidaan toteuttaa VRF:n avulla yleensä silloinkin, kun ulkoyksiköiden sijoittamiselle on kaupunkikuvallisista syistä rajoituksia tai rakennuksen katolle ei näkyviä IV-konehuoneita saa rakentaa.

Suunnittelutyöt, mitoitukset ja lisätietoa tuotteista:

asiakaspalvelu@toshiba-hvac.fi
09-77712360

Tutustu suurten tilojen referenssikohteisiin Toshi-TV:ssä >>

Siirry Toshiba Pro sivustolle >>

Siirry tästä lukemaan esitteemme  

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää