Lue tekemämme 5-kohtaiset ohjeet, kuinka hankit ilmalämpöpumpun kerrostaloon säännöt huomioiden

Kun haluat asentaa ilmalämpöpumpun kerrostaloon säännöt huomioiden, niin seuraa tämän artikkelin ohjeita. Ilmalämpöpumpun hankkiminen kerrostaloon on paljon helpompaa kuin ehkä luulit. Sillä viilentäminenkin maksaa kesällä ainoastaan 0,4 – 1 € päivässä, vaikka pumppu olisi päällä yötä päivää.

Lue lisää
polar_sisaltokuva_3

Ilmalämpöpumppu täksi talveksi – nyt varastoa riittää!

Olet varmasti kuullut maailmanlaajuisista ongelmista erilaisten tuotteiden toimitusketjuissa. Vaikka toimitusketjukriisi on aiheuttanut merkittäviä viivästyksiä myös ilmalämpöpumppujen toimituksessa, Toshiban kohdalla tilanne on kuitenkin normalisoitunut ja ilmalämpöpumppuja saa nyt nopealla toimitusajalla jälleenmyyjiemme kautta!

Lue lisää
aurora_sisaltokuva_5

Lämpöpumppumarkkina kasvaa nyt historiallista vauhtia – alan suurimmat valmistajat keskittyvät Eurooppaan

Euroopan lämpöpumppuyhdistys Ehpan selvityksen mukaan Euroopan uudiskohteisiin ja remontoitaviin koteihin tullaan asentamaan vuoteen 2030 mennessä jopa kuusi kertaa enemmän lämpöpumppuja kuin vuonna 2020.

Lue lisää
useamman_tilan_sisaltokuva_1

7 parasta viilennysvinkkiä kotiin ja mökille – näin käytät ilmalämpöpumppuasi fiksusti ja tehokkaasti

Monesti tulee pohdittua, mikä onkaan paras tapa viilentää asuntoa. Kodin, mökin tai minkä tahansa muun kesäkäytössä olevan asunnon sisäilma alkaa tuntua kovilla helteillä nopeasti tunkkaisen kuumalta tai ukkospäivän sattuessa nihkeän painostavalta. Kuuman ilman ja kosteuden poistaminen sisäilmasta ovat kaksi pääasiaa, johon viilennyksessä kannattaa pyrkiä. On ihanan palauttavaa käydä levolle viileään makuuhuoneeseen tai ottaa rennosti sohvalla pitkän rantapäivän tai ruohonleikkuun jälkeen, kun koko tilan lämpötila on säädetty tasaisesti juuri halutulle tasolle. Jos kodista tai mökistä löytyy jo ilmalämpöpumppu, voi kuuman päivän päätteeksi tuntua houkuttelevalta laittaa pumppu kylmimmälle mahdolliselle asetukselle ja asettua sen eteen pikaisen helpotuksen toivossa. Toisin kuitenkin kuin luulisi, se ei ole paras tapa helpottaa oloa. Jos haluat tietää, kuinka vältät turhan suuret sähkölaskut ja takaat kotiisi miellyttävän viileyden, lue alta 7 parasta vinkkiämme!

Lue lisää
Toshiba_Haori_Design_1200x1200_2

Tuleeko F-kaasuille kielto?

Lämpöpumppuala ei säikähdä, vaan sopeutuu vaivattomasti säädöksiin EU-komission ehdottamaa kieltoa fluoratuille kasvihuonekaasuille eli F-kaasuille perustellaan kasvihuonekaasujen päästövähennystarpeella. Ehdotus ei tule lämpöpumppualalle yllätyksenä, sillä EU on ennenkin säätänyt F-kaasuasetuksia. Kielto tarkoittaisi uudenlaisia kylmäaineita uusiin laitteisiin, mutta se ei vaikuttaisi nykyisten laitteiden myyntiin eikä huoltoihin.

Lue lisää
Toshiba-ilmalämpöpumput-pakkanen

Toshiba-ilmalämpöpumput toimivat Suomen oloissa

Toshiban ilmalämpöpumput testataan Suomessa tai Suomea vastaavissa olosuhteissa. Testiulokset ovat selvät: Toshiba soveltuu erinomaisesti Suomen talveen ja koviin pakkasiin.

Lue lisää
Kuljetuskriisi

Globaali kuljetuskriisi vaikuttaa myös ilmalämpöpumppujen toimitusaikoihin

Maailmassa on tällä hetkellä meneillään historian suurin kuljetuskriisi, jonka myötä myös ilmalämpöpumppujen toimitusajat ovat normaalia pidempiä.

Lue lisää
haori-banneri

Kaunis ilmalämpöpumppu, joka sopii sisustukseesi

Skandinaavisen elegantisti muotoiltu Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumppu sopii niin kodin kuin vapaa-ajanasunnon paraatipaikalle. Se on markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppu

Lue lisää
kotimaisia palveluita ostamalla voi vaikuttaa yhteiskuntaan

Ilmalämpöpumpun huolto – Muista nämä kaksi asiaa

Säännöllinen ilmalämpöpumpun huolto pidentää laitteen elinkaarta ja saa sen toimimaan paremmalla tehokkuudella, jolloin sen hyötysuhde on parempi ja käyttökustannukset pienemmät. Lue, miten huollat ilmalämpöpumpun itse ja milloin tarvitset ammattilaisen apua.

Lue lisää
Toshiba Haori DESIGN

Ilmalämpöpumpun hyötysuhde kertoo tulevista säästöistä

Mitä ilmalämpöpumpun hyötysuhde tarkoittaa ja kuinka valitset hyötysuhteeltaan parhaan ilmalämpöpumpun? Lue vinkit täältä!

Lue lisää
Ilmalämpöpumppu Rivitaloon

Ilmalämpöpumppu rivitaloon

Ilmalämpöpumppu on suosittu valinta lämmitykseen ja viilennykseen. Lue vinkit kuinka hankit sopivan ilmalämpöpumpun rivitaloon!

Lue lisää

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää