Ilma-vesilämpöpumppu – energiatehokas kokonaisratkaisu

Kustannussäästöjä ja energiatehokkuutta, kuulostaako hyvälle? Fiksu valinta kodin energiaremontin kohteelle tai uudisrakentamiseen on yksi koko talon kulmakivistä. Millä sinä lämmität asuntosi ja käyttövetesi tulevaisuudessa, onko kyseessä kestävä ja tehokas ratkaisu? Ja miten on energiatehokkuuden kanssa?

Lue lisää

Tee vuoden viilein ratkaisu tulevaa kesää varten!

Talven pakkasten jälkeen koittaa mieltä ja ilmaa mukavasti lämmittävä kevät. Talvipakkasilla tulee harvoin mietittyä, miten oman asunnon voi pitää tarpeeksi viileänä kesän kuumilla keleillä. Kevät on se oikea aika miettiä miten kesällä asuintilat pysyvät optimi viileänä. Ratkaisu tähän on laadukas, kestävä ja ennen kaikkea energiatehokas ilmalämpöpumppu.

Lue lisää
useamman_tilan_sisaltokuva_1

Ilmalämpöpumppu nopealla toimituksella? Toshiba Lämpötili on helppo ja joustava ratkaisu

Toshiba Lämpötilillä voit hankkia Toshiba-ilmalämpöpumpun asiantuntijoiden asentamana juuri sinulle sopivalla maksutavalla. Hankkimalla ilmalämpöpumpun Lämpötiliä hyödyntämällä tilaus tehdään heti jälleenmyyjillemme juuri sinulle sopivalla maksutavalla, mutta et maksa tilauksen teon yhteydessä mitään.

Lue lisää

Lue tekemämme 5-kohtaiset ohjeet, kuinka hankit ilmalämpöpumpun kerrostaloon säännöt huomioiden

Kun haluat asentaa ilmalämpöpumpun kerrostaloon säännöt huomioiden, niin seuraa tämän artikkelin ohjeita. Ilmalämpöpumpun hankkiminen kerrostaloon on paljon helpompaa kuin ehkä luulit. Sillä viilentäminenkin maksaa kesällä ainoastaan 0,4 – 1 € päivässä, vaikka pumppu olisi päällä yötä päivää.

Lue lisää
polar_sisaltokuva_3

Ilmalämpöpumppu täksi talveksi – nyt varastoa riittää!

Olet varmasti kuullut maailmanlaajuisista ongelmista erilaisten tuotteiden toimitusketjuissa. Vaikka toimitusketjukriisi on aiheuttanut merkittäviä viivästyksiä myös ilmalämpöpumppujen toimituksessa, Toshiban kohdalla tilanne on kuitenkin normalisoitunut ja ilmalämpöpumppuja saa nyt nopealla toimitusajalla jälleenmyyjiemme kautta!

Lue lisää
aurora_sisaltokuva_5

Lämpöpumppumarkkina kasvaa nyt historiallista vauhtia – alan suurimmat valmistajat keskittyvät Eurooppaan

Euroopan lämpöpumppuyhdistys Ehpan selvityksen mukaan Euroopan uudiskohteisiin ja remontoitaviin koteihin tullaan asentamaan vuoteen 2030 mennessä jopa kuusi kertaa enemmän lämpöpumppuja kuin vuonna 2020.

Lue lisää
useamman_tilan_sisaltokuva_1

7 parasta viilennysvinkkiä kotiin ja mökille – näin käytät ilmalämpöpumppuasi fiksusti ja tehokkaasti

Monesti tulee pohdittua, mikä onkaan paras tapa viilentää asuntoa. Kodin, mökin tai minkä tahansa muun kesäkäytössä olevan asunnon sisäilma alkaa tuntua kovilla helteillä nopeasti tunkkaisen kuumalta tai ukkospäivän sattuessa nihkeän painostavalta. Kuuman ilman ja kosteuden poistaminen sisäilmasta ovat kaksi pääasiaa, johon viilennyksessä kannattaa pyrkiä. On ihanan palauttavaa käydä levolle viileään makuuhuoneeseen tai ottaa rennosti sohvalla pitkän rantapäivän tai ruohonleikkuun jälkeen, kun koko tilan lämpötila on säädetty tasaisesti juuri halutulle tasolle. Jos kodista tai mökistä löytyy jo ilmalämpöpumppu, voi kuuman päivän päätteeksi tuntua houkuttelevalta laittaa pumppu kylmimmälle mahdolliselle asetukselle ja asettua sen eteen pikaisen helpotuksen toivossa. Toisin kuitenkin kuin luulisi, se ei ole paras tapa helpottaa oloa. Jos haluat tietää, kuinka vältät turhan suuret sähkölaskut ja takaat kotiisi miellyttävän viileyden, lue alta 7 parasta vinkkiämme!

Lue lisää
Toshiba_Haori_Design_1200x1200_2

Tuleeko F-kaasuille kielto?

Lämpöpumppuala ei säikähdä, vaan sopeutuu vaivattomasti säädöksiin EU-komission ehdottamaa kieltoa fluoratuille kasvihuonekaasuille eli F-kaasuille perustellaan kasvihuonekaasujen päästövähennystarpeella. Ehdotus ei tule lämpöpumppualalle yllätyksenä, sillä EU on ennenkin säätänyt F-kaasuasetuksia. Kielto tarkoittaisi uudenlaisia kylmäaineita uusiin laitteisiin, mutta se ei vaikuttaisi nykyisten laitteiden myyntiin eikä huoltoihin.

Lue lisää
Toshiba-ilmalämpöpumput-pakkanen

Toshiba-ilmalämpöpumput toimivat Suomen oloissa

Toshiban ilmalämpöpumput testataan Suomessa tai Suomea vastaavissa olosuhteissa. Testiulokset ovat selvät: Toshiba soveltuu erinomaisesti Suomen talveen ja koviin pakkasiin.

Lue lisää
Kuljetuskriisi

Globaali kuljetuskriisi vaikuttaa myös ilmalämpöpumppujen toimitusaikoihin

Maailmassa on tällä hetkellä meneillään historian suurin kuljetuskriisi, jonka myötä myös ilmalämpöpumppujen toimitusajat ovat normaalia pidempiä.

Lue lisää

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää