Ilmalämpöpumpun käyttöikä – kuinka kauan ilmalämpöpumppu kestää käyttöä?

Lue, kuinka paljon ilmalämpöpumpun käyttöikä voi vaihdella merkeittäin. Käyttöikä määrittää myös saamasi säästöt ilmalämpöpumpun elinkaaren aikana.

Lue lisää

Kauden teemoja: luotettavuus, edistyksellisyys, erinomainen suorituskyky kaikissa olosuhteissa

Tämä kausi vedetään tyylillä, sillä uusien edistyksellisten ilmalämpöpumppujen tiimikaverina toimii Iivo Niskanen. Tämä 28-vuotias, kaksinkertainen maastohiihdon olympiavoittaja, edustaa Puijon Hiihtoseuraa – meidän lisäksi. Niskasen kaulassa on roikkunut monia muitakin mitaleita, lisäksi hänet on valittu kaksi kertaa Vuoden urheilijaksi ja kerran titteli on jaettu Sami Jauhojärven kanssa.

Lue lisää

Hanki ilmalämpöpumppu osamaksulla rahoituspalvelumme avulla!

Kun maksat ilmalämpöpumpun osamaksulla rahoituspalvelumme avulla, niin ilmalämpöpumppu alkaa tuottamaan sinulle heti säästöjä lämmityskustannuksissa. Säästöt voit käyttää rahoituserän maksamiseen!

Lue lisää

Kotimaisia palveluita ostamalla voi vaikuttaa koko yhteiskuntaan

Kulunut vuosi on muistuttanut meitä suomalaisia siitä, miten tärkeää on tehdä valintoja, joilla turvataan kotimainen työllisyys. Jos jokainen suomalainen ostaisi kympillä enemmän kotimaisia tuotteita tai palveluita kuukaudessa, se toisi vuodessa 10 000 uutta työpaikkaa Suomeen*). Me Toshiballa työllistämme noin 96 000 työtuntia vuodessa pelkästään lämpöpumppujen asennuksilla. Sen lisäksi laitekauppa työllistää monella muulla saralla, kuten logistiikassa ja myyntikentällä. Pidetään Suomesta yhdessä hyvää huolta!

Lue lisää

Toimiiko ilmalämpöpumppu pakkasella – lue käyttövinkit

Moni miettii, toimiiko ilmalämpöpumppu pakkasella. Tämä ajatus hiipii asiakkaidemme mieleen erityisesti marras-joulukuun aikaan, kun ensimmäiset yöpakkaset laskevat lämpötilaa pitkälle toiselle ja kolmannelle kymmenelle. Laadukas ilmalämpöpumppu toimii pakkasella yhtä hyvin kuin kesälläkin. Siksi laadukkaita ilmalämpöpumppuja voi ja pitääkin käyttää myös kovilla pakkasilla, koska silloin sitä lämpöä eniten tarvitaan!

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun sähkönkulutus – kuinka paljon lämmittäminen ja viilentäminen maksaa?

Ilmalämpöpumpun sähkönkulutus on hyvin pientä sekä kesällä että talvella. Kesällä viilennyksen hinnaksi ei tule kuin 20–40 euroa. Lämmityskaudella ilmalämpöpumppu tuo n. 350–900 euron säästöt.

Lue lisää

Toshiban hygieniaohjeistus

Vallitsevan koronaviruksen vuoksi kaikki jälleenmyyjämme ja asentajamme noudattavat tarkkoja hygieniohjeistuksia. Ohjeistuksen myötä voit turvallisin mielin hankkia ilmalämpöpumpun ilman huolia.

Lue lisää

Suomessa on miljoona lämpöpumppua – 5 syytä, miksi sinunkin kannattaa hankkia lämpöpumppu

Lämpöpumppujen suosio aloitti Suomessa räjähdysmäisen kasvun vuoden 2005 tienoilla, kun kotitalouksien tietoisuus lämpöpumpuista kasvoi. Lämpöpumppuja oli Suomessa ennen 2000-luvun puoliväliä selvästi alle 100 000 kappaletta, mutta nyt 15 vuotta myöhemmin niitä on yli miljoona. Pelkästään vuonna 2019 lämpöpumppujen määrä kasvoi lähes 100 000 kappaleella.

Lue lisää

Hanki ilmalämpöpumppu kerrostaloon säännöt huomioiden – 5 askelta ideasta asennukseen

Kun haluat asentaa ilmalämpöpumpun kerrostaloon säännöt huomioiden, niin seuraa tämän artikkelin ohjeita. Ilmalämpöpumpun hankkiminen kerrostaloon on paljon helpompaa kuin ehkä luulit. Sillä viilentäminenkin maksaa kesällä ainoastaan 0,4 – 1 € päivässä, vaikka pumppu olisi päällä yötä päivää.

Lue lisää

Paras ilmalämpöpumppu

Mistä ominaisuuksista tunnistaa parhaan ilmalämpöpumpun? Suomen kodeissa tuottaa lämpöä jo yli 700 000 ilmalämpöpumppua ja määrä kasvaa samassa tahdissa sähkön hinnan nousun kanssa. Lupaukset säästöistä houkuttelevat, mutta pitävätkö ne aina paikkansa? Entäpä ilmalämpöpumpun muut ominaisuudet? Parhaissa laitteissa energiatehokkuuteen yhdistyvät myös monipuoliset käytön helppoutta ja asumisen mukavuutta parantavat ominaisuudet. Seuraavaksi käymme läpi sitä, millainen on paras ilmalämpöpumppu, jonka voit hankkia.

Lue lisää

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää