Hanki ilmalämpöpumppu kerrostaloon säännöt huomioiden – 5 askelta ideasta asennukseen

Kun haluat asentaa ilmalämpöpumpun kerrostaloon säännöt huomioiden, niin seuraa tämän artikkelin ohjeita. Ilmalämpöpumpun hankkiminen kerrostaloon on paljon helpompaa kuin ehkä luulit. Sillä viilentäminenkin maksaa kesällä ainoastaan 0,4 – 1 € päivässä, vaikka pumppu olisi päällä yötä päivää.

Lue lisää

Toshiba-syysarvonta on suoritettu!

Onnettaren suosioon ja Toshiba Premium –ilmalämpöpumpun omistajaksi pääsi Tea Hovivuori Maskusta. Onnittelut Tealle ja elämisen mukavuutta jokaiseen päivään! Toshiba Premium -lippulaivamallissamme on sekä lämmitys- että viilennysominaisuudet, ja sen energialuokka on paras mahdollinen A+++. Lue lisää

Lue lisää

Toshiba tiimiin lisävahvistus

Tomi Kinnari on aloittanut työt Toshiba tiimissä 05.08.2019 sijoituspaikkanaan Turun konttorimme. Hänen päätoimenkuvaansa kuuluu tekninen tuki, mutta on käytettävissä myös myyntiin ja mitoitukseen liittyvissä asioissa. Tomi omaa pitkän työkokemuksen lämpöpumppualalta, joten Toshiba-tiimi ja arvoisat asiakkaamme saavat hänestä erittäin suuren lisäavun. Tervetuloa tiimiin Tomi! Katso koko Toshiba-tiimin yhteystiedot

Lue lisää

Etsimme myynnin tukeen asiantuntijaa

Oy Combi Cool Ab on perustettu vuonna 1985 ja yrityksemme on kylmäalan johtava maahantuoja Suomessa. Toimimme viidellä paikkakunnalla: pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Vantaalla ja aluekonttorit noutovarastoineen sijaitsevat Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme pitkäikäisiä, kestäviä ja taloudellisesti kannattavia kylmäalan ratkaisuja.

Lue lisää

Matti Nykänen muistoissamme

Holmenkollenin sumusta nousi maailman tietoisuuteen nuori suomalainen mäkihyppääjä Matti Nykänen. Suurmäen MM-kulta 1982 oli vasta alkuliitoa ylittämättömälle uralle, joka tuotti kaikkiaan neljä olympiakultaa ja kaksi olympiahopeaa kaksissa eri kisoissa. MM-kisoissa Matin siivet kantoivat kuuteen kultaan, kahteen hopeaan ja kuuteen pronssiin, joiden lisäksi menestys oli huikea myös mäkihypyn Maailman Cupissa. Tänään, 4. helmikuuta 2019 otimme järkyttyneinä vastaan suru-uutisen mestarin aivan liian varhaisesta poismenosta.

Lue lisää

Paras ilmalämpöpumppu.

Mistä ominaisuuksista tunnistaa parhaan ilmalämpöpumpun? Suomen kodeissa tuottaa lämpöä jo yli 700 000 ilmalämpöpumppua ja määrä kasvaa samassa tahdissa sähkön hinnan nousun kanssa. Lupaukset säästöistä houkuttelevat, mutta pitävätkö ne aina paikkansa? Entäpä ilmalämpöpumpun muut ominaisuudet? Parhaissa laitteissa energiatehokkuuteen yhdistyvät myös monipuoliset käytön helppoutta ja asumisen mukavuutta parantavat ominaisuudet.

Lue lisää

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä