Toshiba-ilmalämpöpumput toimivat -35°C pakkasessa loistavasti

Toshiban ilmalämpöpumput testataan Suomessa tai Suomea vastaavissa olosuhteissa. Testiulokset ovat selvät: Toshiba soveltuu erinomaisesti Suomen talveen ja koviin pakkasiin.

Lue lisää

Globaali kuljetuskriisi vaikuttaa myös ilmalämpöpumppujen toimitusaikoihin

Maailmassa on tällä hetkellä meneillään historian suurin kuljetuskriisi, jonka myötä myös ilmalämpöpumppujen toimitusajat ovat normaalia pidempiä.

Lue lisää

Kaunis ilmalämpöpumppu, joka sopii sisustukseesi

Skandinaavisen elegantisti muotoiltu Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumppu sopii niin kodin kuin vapaa-ajanasunnon paraatipaikalle. Se on markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppu

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun huolto – Muista nämä kaksi asiaa

Säännöllinen ilmalämpöpumpun huolto pidentää laitteen elinkaarta ja saa sen toimimaan paremmalla tehokkuudella, jolloin sen hyötysuhde on parempi ja käyttökustannukset pienemmät. Lue, miten huollat ilmalämpöpumpun itse ja milloin tarvitset ammattilaisen apua.

Lue lisää
Toshiba Haori DESIGN

Ilmalämpöpumpun hyötysuhde kertoo tulevista säästöistä

Mitä ilmalämpöpumpun hyötysuhde tarkoittaa ja kuinka valitset hyötysuhteeltaan parhaan ilmalämpöpumpun? Lue vinkit täältä!

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu rivitaloon

Ilmalämpöpumppu on suosittu valinta lämmitykseen ja viilennykseen. Lue vinkit kuinka hankit sopivan ilmalämpöpumpun rivitaloon!

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun takaisinmaksuaika – katso laskelma

Ilmalämpöpumpun takaisinmaksuaika on 4–8 vuotta riippuen siitä, millainen kotisi on ja millaisen ilmalämpöpumpun ostat. Tärkeintä on, että huomioit ilmalämpöpumpun tuomat elinkaarisäästöt.

Lue lisää

Suunnitteletko lämmitysjärjestelmän päivitystä? Hyödynnä valtion kädenojennukset

Pientalojen omistajille myönnetään 1.9.2020 alkaen avustusta öljylämmitysjärjestelmän vaihtamiseen kestävämpään lämmitysmuotoon. Avustusta voidaan myöntää öljylämmitysjärjestelmän poistamisesta ja lämmitysmuodon muuttamisesta aiheutuviin kustannuksiin. Kotitalousvähennys sen sijaan tarkoittaa helpotusta veroihin, kun teetät töitä kotona tai vapaa-ajan asunnolla. Näitä töitä voivat olla esimerkiksi asennustyöt ja remontit. Samaan tarkoitukseen ei voi saada sekä avustusta että kotitalousvähennystä, joten itselle paras taloudellinen hyöty löytyy niitä vertailemalla.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu talvella – asennus ja muut yleiset kysymykset

Paras ilmalämpöpumppu talvella on sellainen, joka on testattu Suomessa. Listasimme artikkeliimme 5 yleisintä kysymystä, jotka liittyvät ilmalämpöpumppuun ja talveen.

Lue lisää

11 syytä Toshiba-ilmalämpöpumppujen suosioon

Toshiba-ilmalämpöpumput ovat suosittuja niiden korkean laadun ja ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta. Lue 11 syytä, miksi suomalaiset suosivat Toshibaa jatkuvasti enemmän.

Lue lisää

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää