Ilmalämpöpumppu mökille

Ilmalämpöpumput ovat erinomainen valinta myös vapaa-ajan asunnon lämmittämiseen. Ympärivuotisessa käytössä olevalla mökillä se vähentää lämmityssähkön kulutusta, tuo mukavuutta mökillä oleskeluun ja huolettomuutta mökin omistamiseen. Kesämökillä myös ilmalämpöpumpun jäähdytysominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa, kun ovia ja ikkunoita ei tarvitse avata tuuletuksen takia. Itikat ja kärpäset pysyvät ulkona ja mökillä on mukavan viileää ja raikasta.

Ylläpitolämmitys ilmalämpöpumpulla säästää rahaa

Eniten sähköä säästää hankkimalla ylläpitolämmitystoiminnolla varustetun ilmalämpöpumpun. Sen avulla tilojen lämmitystä voidaan säädellä käytön mukaan: pienempi lämpötila poissa ollessa ja mukava asuinlämpö vain mökillä oleskellessa. Alhaisimmillaan ylläpitolämmöksi voi säätää +8 astetta, mikä useimmissa tapauksissa riittää pitämään mökin lämpötilan jatkuvasti plussan puolessa. Tällä estetään esimerkiksi vesiputkien jäätyminen ja pidetään rakenteet kuivina ja raikkaina. Mökille tultua ilmalämpöpumppu nostaa lämpötilan nopeasti oleskelulämpöön tehden mökille saapumisesta mukavampaa.

Ilmalämpöpumpun etäohjaus tuo mukavuutta ja turvaa

Mökin ilmalämpöpumpun lämpötilaa voidaan ohjata myös kaukosäätimen ajastustoiminnoilla, mutta optimaalinen ratkaisu vapaa-ajan asunnolle on ilmalämpöpumpun etäohjaus. Etäohjauksen avulla mökkeilijä pääsee kylmemmilläkin keleillä suoraan lämpimään mökkiin juuri silloin kun haluaa. Etäohjauksella voi kytkeä ilmalämpöpumpun päälle ja pois sekä säätää lämpötilaa mistä ja milloin tahansa. Ilmalämpöpumpun etäohjain mahdollistaa myös mökin lämpötilan tarkkailun sieltä poissaolon aikana. Etäohjaimen avulla voi lisäksi säätää lämmölle ala- ja ylärajat, jolloin laite lähettää niiden alittuessa tai ylittyessä automaattisesti hälytyksen käyttäjän päätelaitteeseen.

Ilmalämpöpumpun etäohjausmahdollisuus edellyttää, että kohteessa on toimivat puhelin- tai tietoliikenneyhteydet. Puhelinverkon kautta toimiva etäohjain tarvitsee gsm-yhteyden ja wifi-ohjain vaatii langattoman verkon. Gsm-ohjauksella toimivaan etäohjaimeen tarvitaan sim-kortti ja sitä varten oma matkapuhelinliittymä. Ohjaus toimii älypuhelinsovelluksella tai tekstiviesteillä. Langatonta verkkoa käyttäviä etäohjaimia ohjataan netin kautta, esimerkiksi tietokoneelta, tabletilta tai puhelimeen ladattavilla sovelluksilla. Useimmille etäohjaimille löytyy ilmaiset sovellukset sekä iPhone- että Android-puhelimille.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää