Ilmalämpöpumppu autotalliin

Ilmalämpöpumput ovat ihanteellinen lämmitysratkaisu autotallin, muun talousrakennuksen tai vaikkapa harrastetilan lämmitykseen. Autotallin lämmityksen säätäminen on helppoa ja lämmittäminen kustannustehokasta. Pääsääntöisesti lämmityksen voi pitää 8–10 asteen ylläpitolämmöllä ja nostaa tiloissa oleskeltaessa nopeasti haluttuun korkeampaan lämpötilaan. Ylläpitolämmitys estää tilassa mahdollisesti olevien vesijohtojen jäätymisen sekä pitää rakenteet kuivina ympäri vuoden. Lämmön nosto puolestaan tuo mukavuutta esimerkiksi auton huolto- ja puhdistustoimien ajaksi.

Autotallin lämmitys tuo elämisen mukavuutta

Autotallissa ilmalämpöpumpusta suurin hyöty saadaan talviaikaan. Tasaisesti plussan puolella olevan lämpötilan ja kosteutta poistava ilmalämpöpumppulämmityksen ansiosta luminen ja jäinen auto sulaa nopeasti. Lämpimästä tallista on myös mukava lähteä liikenteeseen – lämpimällä autolla ilman esilämmitystä ja jäisten ikkunoiden kaapimista. Autotallin lämmitys säästää siis myös auton lämmitykseen kuluvaa sähköä.

Oikein mitoitettu ilmalämpöpumppu autotalliin säästää eniten

Autotallin lämmitykseen sopii mainiosti pienitehoisempikin ilmalämpöpumppu. Kun autotallin vuotuinen lämmitysenergian tarve on vähäinen saadaan suurimmat säästöt ilmalämpöpumpun oikealla mitoituksella. Liian pienitehoista ei silti kannata valita, ettei pumppu joudu käymään jatkuvasti suurimmalla teholla. Mikäli liian pieni pumppu käy koko ajan maksimiteholla, sähköä kuluu enemmän kuin oikean kokoisen ilmalämpöpumpun käydessä puoliteholla.

Ilmalämpöpumpun etäohjaus tuo lisää käyttömukavuutta

Erillisessä rakennuksessa sijaitsevan autotallin ilmälämpöpumpun käyttömukavuutta voi lisätä etäohjauksella. Etäohjaimen avulla voi kytkeä ilmalämpöpumpun päälle ja pois sekä säätää lämpötilaa mistä ja milloin tahansa. Erityisen suositeltava etäohjaus on silloin, kun autotalli sijaitsee kauempana kodista, kuten tilanne on usein esimerkiksi harrasteautotallien kanssa. Etäohjauksen avulla autotallin lämmitys onnistuu siis vaivatta.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää