Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on nykyaikaisen kodin lämmönlähde

Ilmalämpöpumput lämmittävät jo yli puolta miljoonaa suomalaista kotia, eikä suotta. Nykyaikaisen tehokas ilmalämpöpumppu vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia ja lisää monin tavoin kodin asumismukavuutta. Parhaimmillaan ilmalämpöpumppu on sähkölämmitteisen kodin lisälämmönlähteenä, mutta sen avulla voidaan helposti ja edullisesti alentaa myös öljylämmitteisen talon lämpölaskua. Energiatehokkaan ilmalämpöpumpun hankinta on hyvä ratkaisu ympäristönkin kannalta, sillä puolet sen tuottamasta lämmöstä syntyy uusiutuvalla energialla.

Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu

Toshiba Premium on Toshiba-ilmalämpöpumppujen lippulaivamalli. Skandinaavisen tyylikkäästi muotoiltu laite tarjoaa sinulle kaikki Toshiban tuoreimmat innovaatiot energiatehokkuuden, kestävyyden ja käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Toshiba Premium -ilmalämpöpumpun edistyksellinen teknologia optimoi suorituskyvyn kulloistenkin olosuhteiden mukaiseksi taaten aina parhaan mahdollisen hyötysuhteen.

Lue lisää

Toshiba Optimum -ilmalämpöpumppu

Toshiba Optimum ilmalämpöpumppu on Pohjoismaisen yhteistyön tuloksena syntynyt malli, joka tarjoaa hintaluokassaan erinomaisen energiatehokkuuden. Modernisti muotoiltu laite sisältää lukuisia sähköä säästäviä ja käyttömukavuutta lisääviä ominaisuuksia. Huippuluokan hyötysuhteen lisäksi Toshiba Optimum ilmalämpöpumppu on myös erittäin kestävä ja toimii luotettavasti koko pitkän elinkaarensa ajan.

Lue lisää

Toshiba Shorai -ilmalämpöpumppu

Toshiba Shorai -ilmalämpöpumppusarja tarjoaa tarkoituksenmukaisesti suunnitellun ja mukavuudeltaan sekä energiatehokkuudeltaan erinomaisen ratkaisun joka kodin lämmitykseen. Yksi Toshiba Shorai-tuotesarjan monista vahvuuksista on sarjan monipuolisuus. Koska valittavissa on kuusi koko eri teholuokissa, tuotesarjasta löytyy aina oikea ilmalämpöpumppu jokaiseen kotiin ja kaikkiin tarpeisiin.

Lue lisää

Toshiba Seiya -ilmalämpöpumppu

Toshiba Seiya on ilmastoinnin edelläkävijän ratkaisu kodin viilentämiseen lämpiminä kesäpäivinä. Seiyan avulla pidät kotisi miellyttävän viileänä kaikkein kovimmillakin helteillä kustannustehokkaasti ja asumisen mukavuutta lisäten.

Lue lisää

Kattomallin ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu on ylivoimaisesti energiatehokkain lämmitysmuoto, jonka avulla on mahdollista saavuttaa useiden satojen eurojen säästöt asunnon vuotuisissa lämmityskuluissa. Oikein mitoitettu, asennettu ja käytetty ilmalämpöpumppu alentaa sähkölämmitteisen talon energiankulutusta noin 30-40 prosenttia. Lämmityssähkön osuus koko sähkölaskusta vaikuttaa säästön suuruuteen. Mitä suurempi lämmityssähkön osuus, sitä suurempi säästö.

Lue lisää

Useamman tilan ilmalämpöpumppu

Yksi ulkoyksikkö, monta sisäyksikköä. Toshiba useamman tilan ilmalämpöpumppu eli Multislip-invertteri on energiatehokas ja joustava ratkaisu asuntoihin ja kiinteistöihin, joissa vaaditaan huonekohtaista ilmastointia tai lämmitystä useampaan erilliseen tilaan. Käytännössä Multislip-invertterijärjestelmä muodostuu yhdestä ulkoyksiköstä, johon voidaan liittää kahdesta viiteen sisäyksikköä.

Lue lisää

Lattiamallin ilmalämpöpumppu

Toshiba ilmalämpöpumpun lattiamalli on oikea valinta tiloihin, joihin perinteinen seinälle asennettava ilmalämpöpumppu ei sovi. Ilmalämpöpumpun lattiamallin ilmalämpöpumppu vie vähemmän tilaa kuin normaali lämpöpatteri ja se voidaan asentaa helposti esimerkiksi erkkeri-ikkunoiden alle tai muihin sijoituksellisesti vaativiin paikkoihin. Sen nykyaikaiset linjat ja valkoinen väri sopivat mihin tahansa ympäristöön.

Lue lisää

Toshiba on ilmalämpöpumppujen edelläkävijä

Toshiba on aidosti pohjoisiin oloihin suunniteltu ilmalämpöpumppu, jonka uusimmat innovaatiot tuovat enemmän mukavuutta elämääsi ja selvää säästöä asumisen kustannuksiin. Jo yli 50 vuotta alansa edelläkävijänä tunnettu Toshiba on ilmalämpöpumppujen huipputuote, jolla pidät kotisi lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden, kesähelteistä kovimpiin pakkasiin. Luotettavasti, helposti ja ympäristöä kunnioittaen. Hankkiessasi kotiisi Toshiba-ilmalämpöpumpun saat luokkansa energiatehokkaimman ilmalämpöpumpun, joka tuottaa jatkuvaa säästöä ja elämisen mukavuutta koko pitkän elinkaarensa ajan.

Toshiba-ilmalämpöpumppu sopii moniin kohteisiin

Toshiba-ilmalämpöpumpun hankinta tehdään aina asumis- ja lämmitysmuodon pohjalta. Parhaiten Toshiba-ilmalämpöpumppu sopii sähkö-, öljy- tai puulämmitteisen omakotitalon, rivitaloasunnon tai vapaa-ajan asunnon lämmitykseen. Kerrostalokohteissa Toshiba-ilmalämpöpumppua tarvitaan ensisijaisesti asunnon viilentämiseen, jolloin hankinnassa kannattaa painottaa ilmalämpöpumpun jäähdytysominaisuuksia. Asuntokohteiden lisäksi Toshiba-ilmalämpöpumppu on toimiva ratkaisu myös esimerkiksi autotallin tai varasto-, työ- tai harrastetilana käytetyn talousrakennuksen lämmitykseen. Lisäksi Toshiba-ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti satunnaisessa käytössä olevan piharakennuksen, kuten pihasaunan tai vierasmajan lämmitykseen.

Toshiba-ilmalämpöpumppu säästää sähköä jopa 40%

Oikein mitoitettu, asennettu ja käytetty Toshiba-ilmalämpöpumppu alentaa sähkölämmitteisen talon energiankulutusta noin 30-40 prosenttia. Lämmityssähkön osuus koko sähkölaskusta vaikuttaa säästön suuruuteen. Mitä suurempi lämmityssähkön osuus, sitä suurempi säästö. Suurimmat säästöt saadaan aikaan, kun Toshiba-ilmalämpöpumppu toimii kodin ensisijaisena lämmittimenä ja pumpun tuottama lämpö leviää mahdollisimman hyvin rakennukseen. Toshiban edistyksellinen kompressoriteknologia optimoi ilmalämpöpumpun suorituskyvyn kulloistenkin olosuhteiden mukaiseksi taaten parhaan mahdollisen hyötysuhteen.

Toshiba-ilmalämpöpumppu lämmittää,  viilentää ja puhdistaa huoneilmaa

Energiatehokas Toshiba-ilmalämpöpumppu on vaivaton ja luotettava ratkaisu sekä kodin lämmitykseen että viilennykseen. Lämmityksessä ilmalämpöpumppu antaa parhaan hyötysuhteen ulkoilman lämpötilan ollessa -10 ja +10 asteen välillä, mutta nykyaikaiset, energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa olevat Toshiba-ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä vielä -30 asteessakin. Kesällä ilmalämpöpumppu lisää asumisen mukavuutta viilentämällä huoneistoa. Uusimpien Toshiba-ilmalämpöpumppujen energiatehokkuus näkyy myös viilennyksessä: päivittäinen käyttö kuluttaa sähköä alle euron päivässä, joten viilennys kannattaa helteen helpottamiseksi.

Toshiba-ilmalämpöpumpuissa on myös huoneilmaa raikastava ilmansuodatus, mikä lisää merkittävästi asumismukavuutta. Toshiban kehittämän kaksoissuodattimen plasmasuodatin sekä ionisaattori poistavat huoneilmasta tehokkaasti epäpuhtaudet ja ylimääräiset tuoksut. Sisäilman puhdistuessa myös esimerkiksi siitepölyn aiheuttamat allergiaoireet vähenevät. Toshiba-ilmalämpöpumppujen puhdistustoiminto ei kuluta lainkaan sähköä, joten sitä kannattaa käyttää ympärivuotisesti erityisesti lemmikkieläinkodeissa. Huoneilman raikkautta ylläpitää myös Toshiba-ilmalämpöpumppujen erikoispinnoitettu lämmönvaihdin, joka hylkii tehokkaasti epäpuhtauksia. Pölyttömien lamellien ansiosta Toshiba-ilmalämpöpumppujen energiatehokkuus säilyy hyvänä ennätyksellisen pitkään, mikä osaltaan pienentää kodin sähkölaskua pitkälle tulevaisuuteen.

Toshiba-ilmalämpöpumpun käyttö on helppoa – myös etänä

Toshiba-ilmalämpöpumppujen kaikkia toimintoja ohjaat mukavasti selkeällä ja suurinäyttöisellä kauko-ohjaimella. Tärkeimmät toiminnot onnistuvat helposti yhdellä näppäimen painalluksella. Kaikkiin Toshiba-ilmalämpöpumppuihin on saatavana myös mahdollisuus etäohjaukseen joko WiFi- tai matkapuhelinverkon kautta. Etäohjauksen avulla voit käyttää Toshiba-ilmalämpöpumppua milloin tahansa ja mistä tahansa mobiiliyhteyden kautta. Etäohjaimen avulla voi kytkeä ilmalämpöpumpun päälle ja pois sekä säätää lämpötilaa mistä ja milloin tahansa. Ilmalämpöpumpun etäohjain mahdollistaa myös asunnon lämpötilan tarkkailun sieltä poissaolon aikana. Etäohjaimen avulla voi säätää lämmölle ala- ja ylärajat, jolloin laite lähettää niiden alittuessa tai ylittyessä automaattisesti hälytyksen käyttäjän päätelaitteeseen.

Toshiba-ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta

Energiansäästön lisäksi Toshiba-ilmalämpöpumppu säästää myös luontoa hyödyntämällä uusiutuvaa energiaa, joka ei aiheuta kasvihuonepäästöjä. Asuminen tuottaa suomalaisten kotitalouksien kasvihuonekaasupäästöistä noin kolmanneksen, josta asuntojen lämmitys aiheuttaa leijonanosan. Toshiba-ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, sillä se hyödyntää auringon tuottamaa lämpöenergiaa suoraan ulkoilmasta. Ympäristöystävällisyyden lisäämiseksi Toshiba siirtyi ensimmäisten joukossa käyttämään kaikissa uusissa ilmalämpöpumpuissaan uutta R32-kylmäainetta. Uusi kylmäaine leikkaa merkittävästi CO2-päästöjä, joiden vähentäminen on merkittävimpiä tavoitteita ilmastonmuutosta torjuttaessa. Uuden teknologian vaikutus korostuu vuosien myötä, kiitos Toshiba-ilmalämpöpumppujen pitkän elinkaaren.

Toshiba-ilmalämpöpumput ovat testattuja ja sertifioituja

Kaikki Toshiba-ilmalämpöpumput ovat Suomessa testattuja ja Eurovent-sertifioituja. VTT:n Suomessa suorittamat testit osoittavat luotettavasti Toshiba-ilmalämpöpumppujen täyttävän maamme pohjoisten olosuhteiden vaatimukset kovillakin pakkasilla. Testeissä saatujen tulosten mukaan Toshiba-ilmalämpöpumput edustavat luokkansa kärkeä kaikilla mittareilla niin lämmitystehon kuin energiatehokkuuden osalta. Toshiba-ilmalämpöpumppujen Eurovent-sertifiointi puolestaan takaa, että ilmalämpöpumppusi energiakustannukset on todettu oikeiksi ja saat siitä odottamasi taloudellisen hyödyn. Eurooppalaisten standardien mukaiseksi varmennettu Toshiba-ilmalämpöpumppu tarjoaa sinulle ympärivuotisen asumismukavuuden ja varmistaa laitteen kestävyyden vaativissakin olosuhteissa

Toshiba-ilmalämpöpumppu on aina ammattilaisen asentama

Ilmalämpöpumpun asennus on aina luvanvaraista työtä eli kuka tahansa ei saa pumppua asentaa. Kaikki Toshiba-jälleenmyyjien asentajat ovat TUKESin hyväksymiä, kokeneita ja ammattitaitoisia kylmälaiteasentajia. Huolellinen asennustyö varmistaa ilmalämpöpumpun moitteettoman ja mahdollisimman tehokkaan toiminnan. Oikein tehty asennus vaikuttaa myös ilmalämpöpumpun kestävyyteen pidentäen laitteen elinkaarta. Samalla saa selkeän opastuksen ilmalämpöpumpun käyttöön ja takuun myös asennustyölle. Valtuutetun asennusliikkeen työstä saa myös verotuksen kotitalousvähennyksen, joka vuonna 2019 on 50 % kotona tehdyn työn osuudesta.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä