Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on nykyaikaisen kodin lämmönlähde

Ilmalämpöpumput lämmittävät jo yli puolta miljoonaa suomalaista kotia, eikä suotta. Se vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia ja lisää monin tavoin kodin asumismukavuutta. Parhaimmillaan laite on sähkölämmitteisen kodin lisälämmönlähteenä, mutta sen avulla voidaan helposti ja edullisesti alentaa myös öljylämmitteisen talon lämpölaskua. Energiatehokkaan ilmalämpöpumpun hankinta on hyvä ratkaisu ympäristönkin kannalta, sillä puolet sen tuottamasta lämmöstä syntyy uusiutuvalla energialla.

Lataa ostajan opas tästä

Sisustukseen sopiva

Toshiba Haori Design

Toshiba Haori DESIGNistä huomaat ensimmäisenä sen suunnittelun, joka on skandinaavisen elegantti. Se on markkinoiden ainoa malli, jonka etupuolen voi räätälöidä täysin oman maun mukaiseksi ja on siten erinomainen vaihtoehto myös vaativammallekin sisustajalle. Haori DESIGN on äärimmäisen hiljainen ja energiatehokas; toimiessaan sen tuottama ääni jää alle 19 dBA tason ja SCOP-arvo on jopa 5,3. Haori DESIGN:stä löytyvät Wi-Fi- ja SMS-ohjaukset tuovat elämääsi helpotusta silloin, kun ilmalämpöpumppu tekee mieli laittaa viilentämään tai lämmittämään asuntoa jo ennen saapumistasi. Haori DESIGN sopii täydellisesti koteihin ja loma-asuntoihin niin pohjoisessa kuin etelässä.

Lue lisää

Tehokkuutta ja tyyliä kaikissa olosuhteissa

Toshiba Premium+ ilmalämpöpumppu

Toshiba Premium+ on Toshiban suorituskykyisimpiä ilmalämpöpumppumalleja. Siitä huolimatta, että se lämmittää asuntoasi ulkolämpötilan ollessa jopa -35°C, on sen energiatehokkuus huippuluokkaa (A+++). Jos asunnossasi on takka, Premium+ on erinomainen vaihtoehto. Takkatoiminto levittää tulisijasta syntyvää lämpöä tasaisesti asuntoosi pelkän puhaltimen avulla, eikä ulkoyksikön tarvitse olla edes päällä. Älykkäiden ja energiaa säästävien innovaatioiden lisäksi Premium+ on muotoilultaan tyylikkään hillitty, ja sopii siksi kaikkiin koteihin ja loma-asuntoihin.

Lue lisää

Tehokkuutta ja tyyliä

Toshiba Polar Black

Toshiba Polar Black ilmalämpöpumpussa yhdistyy vahva visuaalinen luonne ja erehtymätön suorituskyky. Rohkean tummansävyinen ilmalämpöpumppu operoi esimerkillisesti karuissakin olosuhteissa, aina -35°C asteeseen asti. Mukavuus ja helppous etusijalla suunnitellut ominaisuudet tuovat arkeesi kaiken sen mitä ilmalämpöpumpulta tarvitset. Innovatiiviset ja ympäristöystävälliset ratkaisut helpottavat toimintojen säätelyä jopa etäyhteyden päästä, ja säästävät energiakustannuksissa.

Lue lisää

Energiatehokasta linjakkuutta

Toshiba Polar White

Toshiba Design -malliston uusin Polar White ilmalämpöpumppu on älykäs ja käytännöllinen. Energiatehokkuudessaan parhaimmistoon sijoittuva Polar White tarjoaa elämisen mukavuutta kehittyneiden toimintojensa avulla. Ilmalämpöpumpun silmää hivelevä muotoilu sulautuu kodin sisutukseen ja luo tilaan persoonallisen ilmeen.

Lue lisää

Elämisen helppoutta ja parempia ratkaisuja

Toshiba Aurora+

Toshiba Aurora + kuuluu markkinoiden energiatehokkaimpiin ilmalämpöpumppuihin. Aurora + on moderni ja taloudellinen ratkaisu kaikkiin eri asumisratkaisuihin. Tyylikkäästi muotoiltu Ilmalämpöpumppu pitää asuintilan mukavan viileänä tai lämpimänä vuodenajasta riippumatta. Lisävarusteena tarjottava takkatoiminto korostaa Aurora + monipuolisuutta entisestään: Pelkkä puhallin riittää huolehtimaan tulisijan lämmön jakautumisesta tilaan tasaisesti.

Lue lisää

Modernia muotoilua ja suorituskykyä

Toshiba Shorai Edge ilmalämpöpumppu

Shorai on japanin kieltä ja tarkoittaa tulevaisuutta. Toshiba Shorai Edge onkin nimensä mukaisesti esimerkki siitä, minkälaisia tulevaisuuden ilmalämpöpumput voivat olla. Toshiba Shorai Edgen varsinainen valttikortti on hiljaisuuden ja energiatehokkuuden lisäksi valikoima eri kokoja, jossa Shorai Edge on saatavilla. Shorai Edge on saatavilla seitsemässä eri koossa, joista pienin on leveydeltään vain alle 80 cm ja korkeudeltaan alle 30 cm. Voit viimein lämmittää tai viilentää esimerkiksi autotallin tai harrastetilan, johon kaikki muut ilmalämpöpumput ovat olleet liian kookkaita.

Lue lisää

Viileää mukavuutta ja hiljaisuutta

Toshiba SEIYA+

Toshiba Seiya+ on yksinomaan viilentämiseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Energiatehokkuutensa ja hiljaisuutensa vuoksi se on erinomainen valinta esimerkiksi kesäkäyttöön suunnatulle asunnolle, joka on suurimmalla käytöllä juuri kesän kuumimpien kuukausien aikaan. Auringossa kuumentunut ja tunkkainen tila muuttuu hetkessä raikkaaksi ja miellyttäväksi SEIYA+:n ylivertaiseen jäähdytystehoon yhdistettynä.

Lue lisää

Kattomallin ilmalämpöpumppu

Kattomallin ilmalämpöpumppu asennetaan upottamalla kattoon niin, että sen tuuletusritilä osoittaa suoraan alaspäin. Niiden tuuletusteknologia pitää huolen siitä, että viilennys- tai lämmitysilma suuntautuu tasaisesti kaikkiin suuntiin, viilentäen tai lämmittäen tehokkaasti koko tilan. Niiden monipuolisuutensa ja tehokkuutensa ansiosta ne sopivat erityisen hyvin suuriin ja avoimiin tiloihin, joissa koko tilan ilman pitäminen tasaisessa lämpötilassa on tärkeää.

Lue lisää

Useamman tilan ilmalämpöpumppu

Yksi ulkoyksikkö, monta sisäyksikköä. Usean huoneen ilmalämpöpumppujärjestelmä on paras ratkaisu silloin, kun lämpötilahallittavia huoneita on samassa kiinteistössä useita. Tässä ratkaisussa ulos asennetaan vain yksi yksikkö, joka hoitaa kaikkien järjestelmään asennettujen ilmalämpöpumppujen lämmitys- ja viilennystoiminnot. Voit asentaa järjestelmään jopa viisi ilmalämpöpumppua, jolloin esimerkiksi makuuhuoneen, olohuoneen ja ala- tai yläkerran lämpötilojen hallinta onnistuu vaivattomasti. Usean huoneen ratkaisu sopii erinomaisesti myös toimistotiloihin.

Lue lisää

Lattiamallin ilmalämpöpumppu

On tiloja, joihin perinteinen ilmalämpöpumppu ei sovi esimerkiksi pienemmän tilan tai ulosvientirajoitteiden takia, vaikka lämmitys- tai viilennystarvetta kuitenkin olisi. Silloin lattiamallin ilmalämpöpumppu on paras ratkaisu, sillä se voidaan asettaa suoraan lattialle tai asentaa seinälle ilman ulosviennin tarvetta. Jos huoneessa on tulisija, voit levittää sen lämpöä tasaisesti koko tilaan takkatoiminnon avulla.

Lue lisää

Toshiba on ilmalämpöpumppujen edelläkävijä

Toshiba on aidosti pohjoisiin oloihin suunniteltu ilmalämpöpumppu, jonka uusimmat innovaatiot tuovat enemmän mukavuutta elämääsi ja selvää säästöä asumisen kustannuksiin. Jo yli 50 vuotta alansa edelläkävijänä tunnettu Toshiba on ilmalämpöpumppujen huipputuote, jolla pidät kotisi lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden, kesähelteistä kovimpiin pakkasiin. Luotettavasti, helposti ja ympäristöä kunnioittaen. Hankkiessasi kotiisi Toshiba ilmalämpöpumpun saat luokkansa energiatehokkaimman laitteen, joka tuottaa jatkuvaa säästöä ja elämisen mukavuutta koko pitkän elinkaarensa ajan.

Toshiban laitteet sopivat moniin kohteisiin

Toshiba ilmalämpöpumpun hankinta tehdään aina asumis- ja lämmitysmuodon pohjalta. Parhaiten se sopii sähkö-, öljy- tai puulämmitteisen omakotitalon, rivitaloasunnon tai vapaa-ajan asunnon lämmitykseen. Kerrostalokohteissa Toshiba ilmalämpöpumppua tarvitaan ensisijaisesti asunnon viilentämiseen, jolloin hankinnassa kannattaa painottaa laitteen jäähdytysominaisuuksia. Asuntokohteiden lisäksi Toshiba ilmalämpöpumppu on toimiva ratkaisu myös esimerkiksi autotallin tai varasto-, työ- tai harrastetilana käytetyn talousrakennuksen lämmitykseen. Lisäksi se sopii erinomaisesti satunnaisessa käytössä olevan piharakennuksen, kuten pihasaunan tai vierasmajan lämmitykseen.

Toshiba ilmalämpöpumppu säästää sähköä jopa 40%

Oikein mitoitettu, asennettu ja käytetty Toshiban laite alentaa sähkölämmitteisen talon energiankulutusta noin 30-40 prosenttia. Lämmityssähkön osuus koko sähkölaskusta vaikuttaa säästön suuruuteen. Mitä suurempi lämmityssähkön osuus, sitä suurempi säästö. Suurimmat säästöt saadaan aikaan, kun laite toimii kodin ensisijaisena lämmittimenä ja pumpun tuottama lämpö leviää mahdollisimman hyvin rakennukseen. Toshiban edistyksellinen kompressoriteknologia optimoi ilmalämpöpumpun suorituskyvyn kulloistenkin olosuhteiden mukaiseksi taaten parhaan mahdollisen hyötysuhteen.

Toshiba ilmalämpöpumppu lämmittää, viilentää ja puhdistaa huoneilmaa

Energiatehokas Toshiba ilmalämpöpumppu on vaivaton ja luotettava ratkaisu sekä kodin lämmitykseen että viilennykseen. Lämmityksessä se antaa parhaan hyötysuhteen ulkoilman lämpötilan ollessa -10 ja +10 asteen välillä, mutta nykyaikaiset, energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa olevat Toshiban laitteet tuottavat lämpöä vielä -30 asteessakin. Kesällä laite lisää asumisen mukavuutta viilentämällä huoneistoa. Uusimpien Toshiba ilmalämpöpumppujen energiatehokkuus näkyy myös viilennyksessä: päivittäinen käyttö kuluttaa sähköä alle euron päivässä, joten viilennys kannattaa helteen helpottamiseksi.

Toshiban laitteissa on myös huoneilmaa raikastava ilmansuodatus, mikä lisää merkittävästi asumismukavuutta. Toshiban kehittämän kaksoissuodattimen plasmasuodatin sekä ionisaattori poistavat huoneilmasta tehokkaasti epäpuhtaudet ja ylimääräiset tuoksut. Sisäilman puhdistuessa myös esimerkiksi siitepölyn aiheuttamat allergiaoireet vähenevät. Laitteiden puhdistustoiminto ei kuluta lainkaan sähköä, joten sitä kannattaa käyttää ympärivuotisesti erityisesti lemmikkieläinkodeissa. Huoneilman raikkautta ylläpitää myös Toshiba ilmalämpöpumppujen erikoispinnoitettu lämmönvaihdin, joka hylkii tehokkaasti epäpuhtauksia. Pölyttömien lamellien ansiosta niiden energiatehokkuus säilyy hyvänä ennätyksellisen pitkään, mikä osaltaan pienentää kodin sähkölaskua pitkälle tulevaisuuteen.

Toshiban laitteiden käyttö on helppoa – myös etänä

Toshiba ilmalämpöpumppujen kaikkia toimintoja ohjaat mukavasti selkeällä ja suurinäyttöisellä kauko-ohjaimella. Tärkeimmät toiminnot onnistuvat helposti yhdellä näppäimen painalluksella. Kaikkiin laitteisiin on saatavana myös mahdollisuus etäohjaukseen joko WiFi- tai matkapuhelinverkon kautta. Etäohjauksen avulla voit käyttää laitetta milloin tahansa ja mistä tahansa mobiiliyhteyden kautta. Etäohjaimen avulla voi kytkeä laitteen päälle ja pois sekä säätää lämpötilaa mistä ja milloin tahansa. Ilmalämpöpumpun etäohjain mahdollistaa myös asunnon lämpötilan tarkkailun sieltä poissaolon aikana. Etäohjaimen avulla voi säätää lämmölle ala- ja ylärajat, jolloin laite lähettää niiden alittuessa tai ylittyessä automaattisesti hälytyksen käyttäjän päätelaitteeseen.

Toshiba ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta

Energiansäästön lisäksi Toshiba ilmalämpöpumppu säästää myös luontoa hyödyntämällä uusiutuvaa energiaa, joka ei aiheuta kasvihuonepäästöjä. Asuminen tuottaa suomalaisten kotitalouksien kasvihuonekaasupäästöistä noin kolmanneksen, josta asuntojen lämmitys aiheuttaa leijonanosan. Toshiba ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, sillä se hyödyntää auringon tuottamaa lämpöenergiaa suoraan ulkoilmasta. Ympäristöystävällisyyden lisäämiseksi Toshiba siirtyi ensimmäisten joukossa käyttämään kaikissa uusissa laitteissaan uutta R32-kylmäainetta. Uusi kylmäaine leikkaa merkittävästi CO2-päästöjä, joiden vähentäminen on merkittävimpiä tavoitteita ilmastonmuutosta torjuttaessa. Uuden teknologian vaikutus korostuu vuosien myötä, kiitos Toshiba ilmalämpöpumppujen pitkän elinkaaren.

Toshiban tuotteet ovat testattuja ja sertifioituja

Kaikki Toshiba ilmalämpöpumput ovat Suomessa testattuja ja Eurovent-sertifioituja. VTT:n Suomessa suorittamat testit osoittavat luotettavasti niiden täyttävän maamme pohjoisten olosuhteiden vaatimukset kovillakin pakkasilla. Testeissä saatujen tulosten mukaan Toshiban laitteet edustavat luokkansa kärkeä kaikilla mittareilla niin lämmitystehon kuin energiatehokkuuden osalta. Toshiba ilmalämpöpumppujen Eurovent-sertifiointi puolestaan takaa, että niiden energiakustannukset on todettu oikeiksi ja saat siitä odottamasi taloudellisen hyödyn. Eurooppalaisten standardien mukaiseksi varmennettu Toshiban laite tarjoaa sinulle ympärivuotisen asumismukavuuden ja varmistaa laitteen kestävyyden vaativissakin olosuhteissa

Toshiba ilmalämpöpumppu on aina ammattilaisen asentama

Ilmalämpöpumpun asennus on aina luvanvaraista työtä eli kuka tahansa ei saa pumppua asentaa. Kaikki Toshiba-jälleenmyyjien asentajat ovat TUKESin hyväksymiä, kokeneita ja ammattitaitoisia kylmälaiteasentajia. Huolellinen asennustyö varmistaa laitteen moitteettoman ja mahdollisimman tehokkaan toiminnan. Oikein tehty asennus vaikuttaa myös tuotteen kestävyyteen pidentäen laitteen elinkaarta. Samalla saa selkeän opastuksen niiden käyttöön ja takuun myös asennustyölle. Valtuutetun asennusliikkeen työstä saa myös verotuksen kotitalousvähennyksen, joka vuonna 2019 on 50 % kotona tehdyn työn osuudesta.

Ilmalämpöpumppu ja sen 6 suurinta hyötyä

1) Rahan ja energiansäästö

Selkeästi suurin syy, miksi ilmalämpöpumppu on niin suosittu hankinta, on sen tuomat rahalliset säästöt. Suurimmat säästöt laite tuo sähkö- ja öljylämmitteisissä kohteissa. Säästöjen kokoluokka riippuu täysin kohteen neliömäärästä, mutta prosentuaalisesti liikutaan lähes poikkeuksetta 40 % tietämillä. Se tarkoittaa tavallisessa omakotitalossa n. 300 € – 700 € säästöjä lämmityskustannuksissa joka vuosi.

2) Helppo lämmönlähde talvisin

Ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä edullisesti napin painalluksella. Nykyaikaiset laitteet toimivat kustannustehokkaasti vielä –30 asteen pakkasessa, tosin niiden hyötysuhde ei ole yhtä suuri kuin tavallisemmassa –5…–15-asteen pakkasessa. Laitteen hyötysuhde selviää helpoiten sen SCOP-arvoa tarkastelemalla. SCOP-arvosta voit lukea alempaa tätä sivua erillisestä kappaleesta.

3) Välitön viileys kesähelteellä

Ilmalämpöpumpulla viilentäminen on erittäin edullista. Jos laitteella viilentää 24 h putkeen, niin se maksaa vain n. 0,5–1 €. Kesän aikana viilennyskulut eivät siis ylitä 100 €, vaikka pumppu olisi päällä yötä päivää kesäkuusta elokuuhun. Tyypillinen viilennyslasku kesältä on siis n. 15-30 €.

4) Helppous

Ilmalämpöpumppu helpottaa elämää. Siksi koemme tarjoavamme asiakkaillemme elämisen mukavuutta. Ammattitaitoinen asentaja tulee ja asentaa sen, antaa käyttökoulutukset ja -ohjeet kirjallisen. Saat takuutodistukset ja laite on käyttövalmis! Millään muulla lämmitys- tai viilennyslaitteella et saa kotiasi haluamaasi lämpötilaan yhtä helposti kuin ilmalämpöpumpulla. Sen käyttäminen on yhtä yksinkertaista kuin television kaukosäätimen peruskäyttö.

5) Ekologisuus

Ilmalämpöpumppu vähentää asumisen hiilijalanjälkeä lämmityskäytössä, koska se pienentää energiankulutustasi n. 40 %. Lämpöpumput ovat myös merkittävässä roolissa Suomen valtion strategiaa saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä. Tavoite on kunnianhimoinen, mutta varmasti toteutettavissa, sillä ainoastaan Norjassa ja Virossa on väkilukuun suhteutettuna enemmän lämpöpumppuja. Olemme siis fiksussa porukassa mukana!

6) Kotisi arvo nousee

Ilmalämpöpumpun hankinta maksaa n. 1 500–2 500 € väliltä asennuksineen. Voit lisätä sen käytännössä suoraan kotisi myyntiarvoon varsinkin pumpun ollessa alle 8 vuotta vanha. Laitteen elinkaari on n. 15-20 vuotta. Toshiban tuotteet tekevät myös kodistasi houkuttelevamman ostokohteen, koska uuden asukkaan ei tarvitse aloittaa asennusprojektia heti muutettuaan. Jos kierrät omakotitalo- ja rivitaloalueita, niin huomaat, että hyvin monen asunnon seinustalla näkyy lämpöpumpun ulkoyksikkö!

Ilmalämpöpumppu ja SCOP-arvo

Ilmalämpöpumpun SCOP-arvo on yksi tärkeimmistä luvuista, joita sen ostohetkellä kannattaa katsoa. Tarkista myös, että SCOP-arvo on testattu Suomea vastaavissa olosuhteissa. Keski-Euroopan leudot talvet eivät ole riittävä indikaattori siihen, että laite toimisi tehokkaasti myös Suomen talvessa.

SCOP-arvo tarkoittaa seuraavaa. Mitä suurempi SCOP-arvo, sen suuremman hyötysuhteen saat ilmalämpöpumpusta. Esimerkiksi Toshiba Premiumin SCOP-arvo on huikeat 5,3. Se tarkoittaa sitä, että laite tuottaa yhdellä kWh sähköenergiaa 5,3 kWh lämpöenergiaa. Lämpöpumppujen SCOP-arvot vaihtelevat tyypillisesti 3-5 välillä.

Mullistava Inverter-teknologia on Toshiban keksimä

Inverter-teknologia mullisti ilmalämpöpumppujen tuomat energiansäästöt. Lyhykäisyydessään inverter-teknologia mahdollista laitteen toiminnan niin, että se tuottaa lämpöä tai viileyttä tasaisesti. Inverter-teknologialla varustettu laite toimii siis niin, että laite puhaltaa kokoajan tasaisella nopeudella pitäen lämpötilan halutussa tasossa. Jos tuotteessa ei ole inverteriä, niin se kiihdyttää puhalluksen kovaksi, kunnes haluttu lämpötila on saavutettu. Tämän jälkeen puhallus pysähtyy, kunnes lämpötilaa nousee tai laskee pois halutusta tasosta.

Vertaa Inverter-teknologiaa tähän. Kumpi näistä on taloudellisempi tapa ajaa 100 km?

1) Auto kiihdyttää 100 km/h nopeuteen mahdollisimman nopeasti pienellä vaihteella. Tämän jälkeen kaasu lasketaan irti ja annetaan nopeuden tippua 10 km/h asti, kunnes kiihdytetään taas 100 km/h nopeuteen.

2) Ajetaan tasaisesti 60 km/h isolla vaihteella.

Vaihtoehto 2 kuvaa Inverter-teknologian toimintaa, joka on selvästi taloudellisempi tapa ajaa.

Kaikki Toshiban ilmalämpöpumput kenttätestataan Suomessa ja muissa Pohjoismaissa

Tälläkin hetkellä useita Toshiban lanseeraamattomia uutuusmalleja on Suomessa kenttätestissä. Laitteet testataan sekä kesä- että talviolosuhteissa, ja niiden toimintaa mitataan tarkasti. Vain näin voimme olla 100 % varmoja, että kaikki laitteemme toimivat myös sinun kodissasi, oli talvi miten kylmä tai kesä miten kuuma tahansa. Kenttätestauksen myötä olemme pystyneet myös antamaan palautetta ja kehityshuomioita Toshiba pääkonttorille Japaniin, joihin he ovat reagoineet aina erittäin hyvin tekemällä laitekohtaisia muutoksia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Paljonko ilmalämpöpumppu kuluttaa sähköä?

Sähkönkulutus on hyvin pientä sekä kesällä että talvella. Kesällä viilennyksen hinnaksi tulee arviolta 20–40 euroa. Lämmityskaudella laite tuo puolestaan n. 350-900 euron säästöt lämmityskustannuksissa sähkö- ja öljylämmitteisissä kohteissa.

Lue lisää: Ilmalämpöpumpun sähkönkulutus – kuinka paljon lämmittäminen ja viilentäminen maksaa?

Paljonko ilmalämpöpumpun asennus maksaa?

Asennuksen hinta riippuu eniten asennuskohteesta. Asennuksen hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat muiden muassa ulko- ja sisäyksikön välisten putkivetojen pituus, reikien tekemiseen vaikuttava rakennuksen seinämateriaali ja sähkötöiden osuus.

Lue lisää: Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna

Kannattaako ilmalämpöpumpun asentaminen talvella?

Talvella on paras aika hankkia kyseinen laite, sillä se ehtii tuottaa säästöjä jo kyseisen talven aikana. Lisäksi vältät kesän pitkät asennusjonot ja se on valmiiksi asennettuna, kun kesän helteet iskevät.

Lue lisää: Käyttö talvella – asennus ja muut yleiset kysymykset

Mikä on ilmalämpöpumpun käyttöikä?

Hyvä nyrkkisääntö on, että laadukkaan ilmalämpöpumpun käyttöikä on n. 15 vuotta. Halvan tuotteen käyttöikä on n. 7-10 vuotta.

Lue lisää: Käyttöikä – kuinka ilmalämpöpumppu kestää käyttöä?

Toimiiko ilmalämpöpumppu pakkasella?

Laadukas ilmalämpöpumppu toimii pakkasella yhtä hyvin kuin kesälläkin. Siksi laadukkaita laitteita voi ja pitääkin käyttää myös kovilla pakkasilla, koska silloin sitä lämpöä eniten tarvitaan!

Lue lisää: Toimiiko ilmalämpöpumppu pakkasella – lue käyttövinkit

Haluatko vielä lisätietoa ilmalämpöpumpun hankintaan?

Olemme tehneet kattavasti muuta sisältöä, joka helpottaa sinua hankinnassa. Voit tutustua sisältöömme täältä. Tästä löydät muutaman artikkelipoiminnan, jotka saattavat kiinnostaa sinua:

Hyödyt

Asennus

Asiakkaidemme kokemuksia

Ostajan opas – opi 15 minuutissa kaikki, mitä sinun tulee tietää näistä laitteista.

Sähkönkulutus

Kerrostaloon

Mikä on paras malli kotiini?

Tiedät varmasti jo nyt sen, että ilmalämpöpumppu on kaikin puolin fiksu ostos. Sinun kannattaa oikeastaan kiinnittää huomiota vain näihin asioihin, ennen kuin hankit itsellesi sellaisen.

1) Panosta laatuun

Ilmalämpöpumpun tuomat säästöt eivät synny edullisen ostohinnan myötä, vaan 15-20 vuoden mahdollisimman suuren hyötysuhteen ja energiatehokkuuden myötä. Muutamien satasien säästö ostohetkellä tulee kalliimmaksi muutamassa vuodessa verrattuna siihen, että hankit laadukkaan laitteen heti kättelyssä.

2) Kiinnitä huomiota maahantuojaan

Tähän liittyen olemme kuulleet monia harmillisia tarinoita. Jos maahantuoja lopettaa toimintansa tai menee esimerkiksi konkurssiin, niin uusi maahantuoja ei ole velvollinen toimittamaan varaosia tai vastaamaan takuuasioihin mitenkään. Toshiban myynti kasvoi kaikista eniten vuonna 2019, ja me olemme olleet niiden virallinen maahantuoja kymmenien vuosien ajan ja aiomme olla se myös jatkossa. Meidän kanssamme toimiessamme tiedät, että varaosat ja takuuasiat hoituvat suoraviivaisesti.

3) Hyödynnä asiantuntijaa

Ilmalämpöpumppua ei kannata koskaan hankkia omatoimisesti, ellet ole alan ammattilainen. Liian pieni tai liian suuri laite suhteutettuna kotisi kokoon kumoaa laitteen tuomat hyödyt. Ole siis rohkeasti yhteydessä meihin ja pyydä tarjous tai ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään. Asiantuntija osaa kertoa sinulle vartissa, millainen malli kotiisi sopii parhaiten. Kotiisi sopii siis vain tietyn kokoinen laite, joten et tule koskaan kohtaamaan ”tyrkyttävää myyjää”, joka yrittäisi myydä kotiisi sen isoimman ja kalleimman tuotteen. Se ei ole tällä toimialalla mahdollista.

Kun valitset Toshiba tuotteen, niin valitset:

1) yhden markkinoiden suosituimmista ilmalämpöpumpuista (Toshiban myynti kasvoi eniten vuonna 2019)

2) huippulaadukkaan tuotteen, joka toimii 15-20 vuotta

3) suuren toimijan, joten takuuasiat ja varaosat hoituvat myös tulevaisuudessa

Pyydä tarjous täältä tai ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään!

 

Jälleenmyyjämme toimivat seuraavilla alueilla:

Espoo
Hamina
Helsinki
Hyvinkää
Hämeenlinna
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kaarina
Kajaani
Kangasala
Kemi
Kerava
Kirkkonummi
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Lahti
Lappeenranta
Lohja 
Mikkeli
Nokia
Nurmijärvi
Oulu
Pirkanmaa
Pori
Porvoo
Raahe
Raasepori
Rauma
riihimäki
Rovaniemi
Salo
Savonlinna
Seinäjoki
Tampere
Tornio
Turku
Tuusula
Vaasa
Vantaa
Vihti
Ylivieska
Ylöjärvi

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää