Tuotekuva - Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu

Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu

Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu on oikea valinta, kun etsit luotettavaa ja taloudellista ilmalämpöpumppua kotiisi tai vapaa-ajan asunnolle. Tehokas Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu lämmittää ja jäähdyttää erinomaisella hyötysuhteella, minkä ansiosta pidät asuntosi lämpötilan mieleiselläsi tasolla ympäri vuoden, pienillä energiakustannuksilla.

Energiatehokas valinta ympärivuotiseen käyttöön

Pohjoismaisiin olosuhteisiin soveltuva Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu tuo edullista lämpöä kotiisi aina -20 asteen pakkasiin asti. Erinomaisen lämmitystehon lisäksi se on suunnniteltu myös tuomaan kaivattua viilennystä kotiisi kesän kuumimpina päivinä. Molempia toimintoja voit käyttää huolettomasti, sillä pienten käyttökustannusten takeena Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun erinomainen energialuokka – sekä lämmityksessä että viilennyksessä A++.

Enemmän helppoutta, mukavuutta ja säästöä

Toshiba Aurora ilmalämpöpumppua ohjaat helposti selkeällä kaukosäätimellä. Perustoimintojen lisäksi kaukosäätimestä löytyvät muun muassa sekä sisä- että ulkoyksikölle omat melunvaimennustoiminnot, jotka laskevat äänitasoa usealla desibelillä. Erityisellä ECO-asetuksella voit lisäksi saavuttaa jopa 25% energiansäästön vakioasetuksiin verrattuna, asuinmukavuudesta tinkimättä.

Älykäs ja vaivaton etäohjaus lisävarusteena

Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun hallinta käy kätevästi myös etäohjauksella. Lisävarusteena saatava wifi-sovitin ja helppokäyttöinen Toshiba Home AC Control -sovellus mahdollistavat täydet yhteydet ilmalämpöpumppuusi milloin tahansa ja mistä tahansa. Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun mobiilisovellus toimii sekä älypuhelimella että tabletilla.

Puhdasta ja raikasta huoneilmaa kotiisi

Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun Magic Coil® auttaa estämään veden ja pölyn tarttumista lämmönvaihtimeen. Kun ilmalämpöpumppu kytketään pois päältä jatkaa puhallin toimintaansa hiljaisella nopeudella. Sen ansiosta lämmönvaihdin pysyy puhtaana ja kuivana ja ilmastointilaitteen energiatehokkuus säilyy korkeana. Näin Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu parantaa kotisi huoneilmaa, mikä lisää asumisen mukavuutta ja tuottaa hyvinvointia.

Japanilaista laatua ja ympäristöystävällisyyttä

Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu tarjoaa sinulle taattua japanilaista tarkkuutta, laatua ja kestävyyttä. Toshiban innovatiivinen rotaatiokompressoriteknologia yhdistää esimerkillisen suorituskyvyn ja erinomaisen luotettavuuden ja kestävyyden. Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu on myös ympäristöystävällisempi, sillä sen kylmäaineena on R32, jolla on selkeästi vanhoja kylmäaineita matalampi GWP-arvo.

Ilmalämpöpumppu kesäksi 2021

Kesä on täällä! 🌤 Et siis ole ainoa, joka miettii ilmalämpöpumpun hankintaa.

Jos haluat ilmalämpöpumpun kesän helteille, niin vielä ehdit pyytää tarjouksen. Asennusjonot ovat paikkakuntakohtaisia, joten monilla paikkakunnilla asennus hoituu hyvin nopealla aikataululla. Pyydä tarjous nyt, koska se on nopein keino laittaa ilmalämpöpumpun hankinta vireille.

Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun huippuominaisuudet

 • Erinomainen energiatehokkuus A++
 • Taattu lämmitysteho -20 pakkasasteeseen asti
 • Ainutlaatuinen ulkoyksikön hiljainen-toiminto
 • Ympäristöystävällisempi R32-kylmäaine
 • Ulkoyksikön jäänsulatus kaukosäätimellä
 • Ilmaa raikastava MagicCoil®-lämmönvaihdin

Toshiba ilmalämpöpumppujen elinkaarta lisäävät erikoisominaisuudet

 • Luokkansa energiatehokkain kompressori
 • Erikoispinnoitettu sisäyksikön lämmönvaihdin
 • Optimaalinen tuplasulatus
 • Kuivain sekä tupla o-renkaat ulkoyksikössä
 • Ulkoyksikön korkeapainekytkin
 • Asennusvalmis – edullinen ja nopea asennus

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää