haori-banneri

Kaunis ilmalämpöpumppu, joka sopii sisustukseesi

Toshiban Haori on ilmalämpöpumppu, joka sopii sisustukseen juuri haluamallasi tavalla.

Kuten tiedät, ilmalämpöpumppuja ei ole aiemmin pidetty maailman kauneimpina sisustuselementteinä. Siksi moni miettii, kuinka ilmalämpöpumpun saa piiloon, mistä löytää tyylikäs ilmalämpöpumppu ja kuinka ilmalämpöpumpun saa asennettua olohuoneeseen niin, ettei se pilaisi sisustusta. Joissain kodeissa tilanne voi olla se, että ainoa hyvä asennuspaikka olisi olohuone, mutta asukkaat eivät halua asentaa ilmalämpöpumppua olohuoneeseen.

Tätä varten toimme markkinoille Toshiba Haorin, joka on jo nyt suuren suosion saanut design-ilmalämpöpumppu. Sen ulkonäkö on helposti muovattavissa osaksi sisustusta, koska voit vaihtaa laitteen päälliskankaan mieleiseksesi vaikka vuodenaikojen mukaan. Haorin myötä sisustuksesi saa jopa täysin uuden lisämausteen, koska Haori on aivan uniikki sisustuselementti.

Jos haluat kotiisi tyylikkään ilmalämpöpumpun niin sinun kannattaa tutustua Toshiban Haoriin lisää täältä.

Voit muovata Haorista juuri sen näköisen kuin itse haluat!

Sisustajan silmää miellyttävä ilmalämpöpumppu

Kuvittele, että päätät hankkia olohuoneeseesi uuden jalkalampun tai kattovalaisimen, jossa on tummanharmaa valaisinkupu. Tällöin haluat hankkia olohuoneeseen todennäköisesti myös tummanharmaat tehostetyynyt. Entä jos voisit niiden lisäksi vaihtaa myös ilmalämpöpumppusi ulkonäön sopimaan uuteen tehosteväriin? Haorissa se on mahdollista, koska voit hankkia siihen tismalleen tyynyjesi ja valaisinkuvun värisen kankaan. Katso kuvasta, kuinka mukavasti Haori täydentää sisustusta.

Toshiba Haori DESIGN

Kuvittele toinen tilanne, jossa haluat ilmalämpöpumpun olevan teknisen toimivuuden kannalta parhaalla paikalla, mutta samalla haluat sen olevan mahdollisimman huomaamaton. Haorilla onnistut myös siinä, koska voit hankkia siihen seinäsi tai tapettisi värisen päälliskankaan.

Toshiba Haori DESIGN

Haorin ulkonäössä on kankaan lisäksi panostettu myös muotoiluun. Se on kauniin linjakas, eikä lainkaan kulmikas tai muovisen näköinen, kuten ilmalämpöpumput yleensä. Myös puhallinaukko on tavallista enemmän piilossa laitteen alaosassa.

Haori on voittanut Design Award 2021 -kilpailun, joten se sopii takuulla kotiin kuin kotiin! Tästä eteenpäin ilmalämpöpumppu ja sisustus kuuluvat samaan lauseeseen.

Saat täyttä lämmitys- ja viilennystehoa kauniista ulkomuodosta huolimatta

Vaikka Haorin ulkomuoto on kaunis ja viimeistelty, niin se ei tarkoita, että laitteen tehossa olisi pihistelty. Haori sopii erinomaisesti Suomen kylmiin talviin ja helteisiin kesiin, koska siinä on sekä lämmitys- että viilennystoiminnot. Olemme myös testanneet kaikki laitteet Suomen olosuhteissa ennen kuin niitä aletaan myydä. Lue täältä lisää, miksi Toshiba ilmalämpöpumput ovat niin suosittuja.

Haorin energiatehokkuus on paras A+++, minkä lisäksi laitteen SCOP-arvo on 5,3. Se tarkoittaa sitä, että saat 1 kWh:lla sähköä parhaimmillaan 5,3 kWh:n edestä lämpöenergiaa. Laite on myös erittäin hiljainen, sillä sen äänenvoimakkuus on alle 19 dB (A). Esimerkiksi hengityksen desibelit ovat 10 ja tietokoneen hurinan n. 30. Ääni on siis hyvin hiljainen.

Toshiba Haori DESIGN

Täyttä tyyliä kaikilta ominaisuuksiltaan!

 • Uusi elegantti muotoilu
 • Sisustuksellinen, räätälöity sävy toteutettavissa omalla kankaalla
 • Toteutettavissa myös omalla kankaalla
 • Huippumoderni kaukosäädin
 • Huippuluokan energiatehokkuus A+++
 • Mahdollisuus energiamonitorointiin
 • Luokkansa korkein SCOP-arvo 5,3
 • Uusi, ympäristöystävällisempi R32-kylmäaine
 • Äärimmäisen hiljainen
 • Tyylikäs ilmalämpöpumppu
 • Yksilöllisesti säädettävä älykäs ilmanohjaus
 • Wi-Fi vakiona ja SMS-ohjaus optiona
 • 2 vuoden takuu

Haoriin voi asentaa minkälaisen päälliskankaan tahansa

Voit verhoilla Haori DESIGN -ilmalämpöpumpun minkä kuvioisella kankaalla tahansa. Mahdollisuudet ovat täysin rajattomat, sillä kankaassa voi olla kaunis maisema, jouluteema, kesäteema, kotikaupunkisi kartta, tekstiä tai mitä tahansa ikinä keksitkään. Sinun tarvitsee vain viedä haluamasi kuvion tai tekstin omaava kangas sekä Haorin etupaneeli haluamaasi ompelimoon, niin he osaavat ommella ilmalämpöpumppuusi asennettavan päälliskankaan. Haori on n. 30 cm korkea ja n. 100 cm leveä, joten kannattaa varata kangasta reilusti yli näiden mittojen.

Voit teettää samalla useampia erilaisia verhoiluja, koska verhoilun vaihtaminen ilmalämpöpumppuun on yhtä helppoa kuin tyynyliinan vaihtaminen.

Lue lisää Toshiba Haorista täältä.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää