Kotimaisia palveluita ostamalla voi vaikuttaa koko yhteiskuntaan

Kulunut vuosi on muistuttanut meitä suomalaisia siitä, miten tärkeää on tehdä valintoja, joilla turvataan kotimainen työllisyys. Jos jokainen suomalainen ostaisi kympillä enemmän kotimaisia tuotteita tai palveluita kuukaudessa, se toisi vuodessa 10 000 uutta työpaikkaa Suomeen*). Me Toshiballa työllistämme noin 96 000 työtuntia vuodessa pelkästään lämpöpumppujen asennuksilla. Sen lisäksi laitekauppa työllistää monella muulla saralla, kuten logistiikassa ja myyntikentällä. Pidetään Suomesta yhdessä hyvää huolta!

Kuluttaminen on vaikuttamista

Nyt jos koskaan on syytä kohdistaa ostot suomalaiseen työhön. Pienilläkin kulutusvalinnoilla on suuri vaikutus isoon kuvaan. Me Toshiballa kannamme osaltamme huolta ja vastuuta niin työllisyydestä kuin yrittäjyydestä.

Kaikki Toshiba-ilmalämpöpumput myydään asennettuina. Asennustöillä on työllistävä vaikutus meillä Suomessa, sillä ne tuottavat työtä peräti noin 96 000 työtuntia vuodessa.

Valtuutettujen Toshiba-ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjien palveluksessa olevat asentajat ovat kokeneita ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun silloinkaan, jos asennustyössä tulee eteen yllätyksiä. Heillä on kaikki tarvittavat luvat ja kokemusta ilmalämpöpumppujen asentamisesta mitä erilaisimpiin kohteisiin omakotitaloista kerrostaloasuntoihin ja vapaa-ajan kohteisiin sekä yrityskiinteistöihin.

Asennusliikkeistä 99% on paikallisia pienyrittäjiä. Heidän työllistämisensä vaikuttaa koko yhteiskuntaan.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Ilmalämpöpumpun hankinnassa asennuksen osuus on noin kolmannes hankinnan kokonaiskustannuksista, erityisesti kun huomioidaan myös asennustyöstä saatava verotuksen kotitalousvähennys. Vuonna 2020 teetetyissä töissä kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa.

Kun maksat työstä yritykselle, saat vähentää 40 % vähennykseen oikeuttavan työn arvonlisäverollisesta hinnasta. Jos palkkaat työntekijän, voit vähentää 15 % maksetusta palkasta sekä palkan sivukulut.

Tutustu vähennyksiin vero.fi:ssä ja hyödynnä verottajan kädenojennus. Työllistetään Suomea yhdessä!

*) Suomalaisen työn liitto

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää