Toshiba lämpötilillä 12kk korotonta maksuaikaa.

Lue lisää

Näin teet Toshiba Haoriisi kankaan, joka on sisustuksesi kohokohta

Toshiba Haori

Toshiba Haori on ainoa ilmalämpöpumppu, jonka etupaneeli on verhoiltu helposti vaihdettavalla kankaalla. Toshiba Haori on saatavilla tehtaalta vaalean- ja tummaharmaina kankailla, mutta voit halutessasi suunnitella ja ompeluttaa siihen omaa silmääsi miellyttävän kankaan.

Helposti vaihdettava kangasverhoilu luo uusia mahdollisuuksia tilan sisustamiseen. Jos haluat häivyttää ilmalämpöpumpun huomaamattomaksi, voit hankkia siihen taustaseinän sävyisen kankaan. Voit myös halutessasi hankkia muutaman erisävyisen kankaan ja vaihtaa niitä esimerkiksi vuodenaikojen mukaan – niin helppoa kankaiden teko ja vaihtaminen on!

Lue alta, kuinka voit itse suunnitella ja ommella – tai ompeluttaa – oman kankaasi Toshiba Haoriisi. Vaikka ilmalämpöpumpun asentaminen asiantuntijan toimesta on tärkeä askel ilmalämpöpumpun hankinnassa, kankaan vaihtamisen voit tehdä helposti aivan itse!

Kankaan suunnittelu ja ompelu

Nyt on aika päästää luovuus valloilleen. Etupaneelin elävöittämiseksi voit käyttää mitä tahansa taipuisaa kangasmateriaalia. Sinun ei tarvitse ryhtyä ottamaan mittaa mukana Haorin mukana tulleista kahdesta kankaasta, vaan voit ladata kankaan kaavan alta. Se on helppo viedä ompelijalle kangasmateriaalin kanssa tai ottaa oman ompelutyön pohjaksi!

Linkki Toshiba Haorin kankaan kaavaan tästä linkistä

Jos ompelet uuden kankaan itse niin ota huomioon, että kangasta tarvitaan hieman enemmän, kuin mitä ilmalämpöpumpun ulkoiset mitat näyttävät olevan.

Sivuille sekä ylä- ja alapuolelle tarvitaan muutama sentti ylimääräistä kangasta sen kiinnittämiseksi etupaneelin sisäpuolella oleviin koukkuihin ja velcro-tarroihin. Huomaa, että kulmat tulee ommella päällekkäin niin, että ne muodostavat ”hupun”, joka on helppo viedä etupaneelin kulman yli. Yllä olevassa kaavassa on otettu huomioon kaikki mitat, joita noudattamalla lopputuloksesta tulee täydellinen!

Ompelukoneen käyttöön tottuneelle kyseessä on vain 30 minuutin työ. Mikäli et halua itse ryhtyä ompelutyöhön, voit viedä Haorin mukana tulleen päälliskankaan ja oman kankaasi ompelijalle.

Jotta kankaiden sävyt säilyvät mahdollisimman lähellä uutta, käyttämättömät kankaat kannattaa varastoida kuivaan tilaan. Näin kangas ei pääse päivettymään ja haalistumaan auringon säteiden vaikutuksesta.

Kankaan helppo asennus – valmista 5 minuutissa

Kankaan asentaminen Toshiba Haorin etupaneeliin on vaivatonta, etkä tarvitse työhön mitään työkaluja paitsi tukevan tuolin tai tikkaat, joilla pääset irrottamaan Haorin etupaneelin. Huom! Muista kytkeä ilmastointi pois päältä ja ota sen pistoke seinästä ennen etupaneelin poistamista.

  • 1. Etupaneeli irtoaa helposti, kun nostat sitä alhaalta ylöspäin samalla vetäen sitä itseesi päin.
  • 2. Laske paneeli sen jälkeen tasolle niin, että sen kupera puoli osoittaa ylöspäin ja irrota edellinen kangas. Tämä on myös erinomainen mahdollisuus pyyhkiä etupaneeli niin sisältä kuin ulkoakin!
  • 3. Rullaa uusi kangas etupaneelin päälle ja käännä kangas kulmista etupaneelin kulmien taakse. Varmista sitten, että koukut ja velcro-nauhat ovat kiinnittyneet niille oikeisiin paikkoihin paneelin takaosassa.
  • 4. Tasoittele kangas ja varmista, ettei kupruja jää minnekään.
  • 5. Nosta etupaneeli takaisin paikoilleen ja kiinnitä se yläosassa olevista koukuista. Aikaa meni vain muutama minuutti! Voit nyt kytkeä ilmalämpöpumpun takaisin päälle ja käyttää sitä normaalisti.

Kankaan hoito

Kankaan vaihto on myös erinomainen tilaisuus puhdistaa vanha kangas. Jos kangas vaikuttaa selkeästi likaiselta tai siihen on tarttunut pölyä, seuraa näitä ohjeita sen puhdistamiseksi.

Jos epäilet etupaneelin kankaan olevan vain pölyinen, voit imuroida sen puhtaaksi. Useimmissa tapauksissa etupaneeli kannattaa irrottaa samalla tavoin, kuin olisit vaihtamassa kangasta. Imuroinnissa kannattaa käyttää pehmeää imurin suutinta, ettei kangas vahingossa tartu ja repeä terävään reunaan.

Jos kankaalle on taas päätynyt selkeästi vaikeammin irrotettavaa likaa, joka ei imuroinnilla lähde, täytyy kangas irrottaa etupaneelista. Toimi tässä samalla tavoin, kuin olisit vaihtamassa kangasta. Vie puhdistettava kangas pesulaan puhdistettavaksi – jos peset sen itse, on olemassa riski sen kutistumisesta. Sen jälkeen kangas ei enää istu kunnolla etupaneelin päälle, vaan voi jäädä kupruille.

Toshiba Haori -ilmalämpöpumppu >

Yhteistyökumppanimme Tuplatikki Oy palvelee!

Mikäli et halua itse tarttua ompelukoneeseen, voit teettää sen kumppanillamme Tuplatikissä. Voit lähettää heille oman kankaasi ommeltavaksi, tai tiedustella valikoimaa, kustannuksia ja palveluita suoraan Tuplatikistä.

Toimi näin:

1. Hanki mieleisesi kangas itse tai valitse se Tuplatikin valikoimasta.

2. Kankaan on hyvä olla paksuudeltaan verhonpaksuinen tai vähintään sängyn aluslakanan paksuutta vastaava.

3. Kankaan pituutta ja leveyttä saa olla reilusti yli ilmalämpöpumpun koon. Leveyden on hyvä olla yli 1,5 metriä ja ja pituuden yli puoli metriä, koska Haorin mitat ovat 30 cm x 99 cm x 21 cm.

4. Jos haluat kankaasta juuri tietyt kohdat näkyvän, niin ota kankaasta kuva, jossa olet rajannut esimerkiksi kynällä ja puupalikoilla sen alueen, jonka haluat näkyvän eniten.

5. Lähetä kangas meille, niin lähetämme sen takaisin muotoonommeltuna 10 arkipäivässä.

Laita meille viestiä tai soita, niin vastaamme kysymyksiisi!

Ompelimo Tuplatikki Oy
posti@ompelimotuplatikki.fi
Lehdokkitie 6 A 1
01300 Vantaa

09-8603 5190 / 040 721 2512
ompelimotuplatikki.fi

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää