Toshi-tv

Toshiba-ilmalämpöpumppujen videopalvelu

Toshi-TV on Toshiba-ilmalämpöpumppujen oma videopalvelu. Toshi-TV jakaa tietoa ilmalämpöpumpuista ja niiden käytöstä sekä ilmalämpöpumppujen käyttäjien kokemuksia.

Toshiba videopalvelussa on omat kanavansa niin ilmalämpöpumpun hankintaa harkitseville kuluttajille kuin alan ammattilaisillekin. Toshiba-ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjiä palvelee pelkästään heille avoin kanava.

Toshi-TV:n sisältöä päivitetään säännöllisesti, joten pysy kanavalla mikäli olet kiinnostunut saamaan tuoretta tietoa Toshiba-ilmalämpöpumpuista.

Toshiba videokanava kuluttajille

Skandinaavisen elegantisti muotoiltu Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumppu sopii niin kodin kuin vapaa-ajanasunnon paraatipaikalle. Se on markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppu, jonka voi räätälöidä sisustukseen sopivaksi! Lisäksi se pitää minkä lupaa - sekä energiatehokkuuden, ympäristöystävällisyyden että kestävyyden suhteen.
Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumpun kankaan kiinnitys on helppoa!
Markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppu, jonka voi räätälöidä sisustukseen sopivaksi!
Kävimme tutustumassa golfammattilainen Kalle Samoojan arkeen ja miten Kalle pitää huolen energiatehokkaasta lämmityksestä Toshiba ilmalämpöpumpuilla.
Petreliuksen talo on yksi Turun vanhimpia kiinteistöjä. Nyt tämä upea talo on varustettu modernilla Toshiba VRF-ilmalämpöpumppujärjestelmällä, jolla voi sekä lämmittää että jäähdyttää huokeasti, tinkimättä mukavuudesta!
Lähes 100 vuotta vanha Turun Uittamon Paviljonki varusteltiin Toshiba VRF ilmalämpöpumppujärjestelmällä! Järjestelmä pitää upean kiinteistön peruslämpöä yllä huokeasti sekä jäähdyttää kesällä!
Tubettaja Roni Bäck kertoo haasteistaan liian kuumassa asunnossa ja kuinka Toshiba ilmalämpöpumppu toi onnen!
Toshiba ilmalämpöpumpulla kotisi ilmasta tulee puhtaampaa, raikkaampaa ja terveellisempää!
Toshiba ilmalämpöpumpulla elämisen mukavuutta jokaiseen päivään!
Toshiba vierailee Leijona-kapteeni Timo Jutilan vapaa-ajan mökillä Suomen Lapissa!
Lauri Salovaara halusi The View Oulunjoki - kokoustiloihinsa jäähdytyksen kesähelteille ja säästöjä talven pakkasille.
Eino Grönin mietteitä mökkeilystä ja elämän mukavuudesta!
Toshiba ilmalämpöpumpulla jäähdytetään Wiurila Golfin alakioski.
Videolla saamma nähdä kuinka hienosti Toshiba ilmalämpöpumppu soveltuu myös Matti Nykäsen taloon!
Kiihdytysautoilun Euroopan mestarin Johnny Oksan motor home jäähtyy ja lämpiää Toshiba ilmalämpöpumpulla!
Toshiban uusimpien lämpöpumppujen käyttämä kylmäaine R32 on entistä taloudellisempi ja ympäristöystävällisempi!
Tässä kerrostaloasunnossa haluttiin kesän kuumille päiville viilennystä.
Pumpun teho voi heiketä merkittävästi, jos suodattimia ei puhdisteta. Pidä siis huolta sisäyksikön puhtaudesta, jotta sisälle ei pääse kertymään pölyä. Ilmalämpöpumpun arkiseen huoltamiseen riittävät kotikonstit ja työvälineeksi imuri!
Toshi-TV oli mukana tutustumassa 160-neliöisen omakotitalon autotallin ilmalämpöpumppuratkaisuun. Kohteeseen asennettiin muutama viikko takaperin uutuusmallimme Toshiba Optimum (2,5kW) ja saimme talon omistajan haastatateltavaksi!
Toshi-TV teki matkan Varsinais-Suomen sydämeen Tarvasjoelle: Tässä 160m2 omakotitalossa on päästy Toshiba Estia ilma-vesi lämpöpumpulla 4200 kWh / vuosi kulutukseen!
140m2 omakotitalossa haluttiin päästä eroon öljylämmityksestä ja tilalle tulikin Toshiba Estia ilma-vesi lämpöpumppu!
Odotettu Toshiba Premium ilmalämpöpumppu on täällä!
Lämpöä ja viilennystä silloin kun sitä tarvitset!
Lämpöä ja viilennystä silloin kun sitä tarvitset!
Toshiba Mirai - Ilmalämpöpumppu jäähdytykseen
Tässä omakotitalossa tilan rajoitteet estivät seinämallisen sisäyksikön asentamisen, joten taloon asennettiin kattoon asennettava ilmalämpöpumppu.
Lämpöä ja viilennystä silloin kun sitä tarvitset!
Toshiba vieraili Tamin mökillä tarkastamassa Toshiba Arctic-ilmalämpöpumpun
Rahtiksen Messi ravintolalaivaan haluttiin saada lisälämmitystä energiatehokkain keinoin. Ratkaisuksi valikoitui Toshiba lattiamallinen ilmalämpöpumppu.
Kerrostalokohteessa haluttiin asumismukavuutta lisäävä viilennysjärjestelmä. Ratkaisuksi valikoitui Toshiba VRF-järjestelmä.
Salo Golfissa haluttiin saada kustannustehokas lämmitys, viilennys ja kosteudenpoistojärjestelmä. Ratkaisuksi valikoitu Toshiba Digital Inverter ilmalämpöpumppu.
Tässä omakotitalon kellarissa haluttiin saada takkahuoneen takan tuoma lämpö leviämään myös muihin huoneisiin takkatoiminnon avulla. Ratkaisuksi valikoitui Toshiba lattiamallinen ilmalämpöpumppu.

Toshiba videokanava ammattilaisille

Toshiban uusimpien lämpöpumppujen käyttämä kylmäaine R32 on entistä taloudellisempi ja ympäristöystävällisempi!
Salon Tennishallissa haluttiin panostaa energiatehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lämmitysjärjestelmään. Ratkaisuksi valikoitui kanavamalliset ilmalämpöpumput.
Kerrostalokohteessa haluttiin asumismukavuutta lisäävä viilennysjärjestelmä. Ratkaisuksi valikoitui Toshiba VRF-järjestelmä.
Salo Golfissa haluttiin saada kustannustehokas lämmitys, viilennys ja kosteudenpoistojärjestelmä. Ratkaisuksi valikoitu Toshiba Digital Inverter ilmalämpöpumppujärjestelmä.

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Osta nyt, maksa tammikuussa

Tee kaupat nyt, ja saat laskun vasta tammikuussa. Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi.

Lue lisää