Ilmalämpöpumppu asennettuna

Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna riippuu eniten asennuskohteesta. Asennuksen hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat muiden muassa ulko- ja sisäyksikön välisten putkivetojen pituus, reikien tekemiseen vaikuttava rakennuksen seinämateriaali ja sähkötöiden osuus. Yleensä ilmalämpöpumpun asennuksen hintaan lisätään myös asentajien matkakulut työkohteeseen.

Ilmalämpöpumpun asentajalta vaaditaan erikoisluvat

Ilmalämpöpumpun asennus on lisäksi luvanvaraista työtä, minkä takia asennus täytyy teettää aina alan ammattilaisella. Jokaisella ilmalämpöpumppuja asentavalla henkilöllä tulee olla Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKESin vaatimat kylmälaiteasentajan luvat, minkä lisäksi myös sähkötöiden tekoon tarvitaan omat lupansa. Ilmalämpöpumpun asennusta ei siis voi tehdä itse eikä antaa kenen tahansa tehtäväksi, vaikka edullinen asennushinta houkuttelisikin.

Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta kolmannes koko toimituksesta

Ilmalämpöpumpun hankinnassa asennuksen osuus on kuitenkin vain noin kolmannes hankinnan kokonaiskustannuksista, erityisesti kun huomiodaan myös asennustyöstä saatava verotuksen kotitalousvähennys. Siksi ilmalämpöpumpun hankinnassa kannattaa kiinnittää enemmän huomiota itse laitteeseen kuin ilmalämpöpumpun asennuksen hintaan. Laadukas ilmalämpöpumppu maksaa sekä itsensä että asennustyön hinnan takaisin huomattavasti nopeammin kuin ostohetkellä hinnaltaan edullisimmat ilmalämpöpumput.

Ilmalämpöpumppu asennettuna säästää aikaa ja rahaa

Suositeltavin ratkaisu ilmalämpöpumpun hankintaan onkin ostaa ilmalämpöpumppu asennettuna luotettavalta alan erikoisliikkeeltä. Näin saa kohteen perustietojen ja myyjän mahdollisesti suorittaman kohdekartoituksen perusteella selkeän ja pitävän kokonaistarjouksen täydellisestä ilmalämpöpumpun toimituksesta. Yleensä tarjoukseen sisältyvät sekä ilmalämpöpumpun hinta asennettuna että ilmalämpöpumpun tarkka toimitus- ja asennusajankohta. Sen ansiosta vältetään aikatauluongelmat, joita helposti syntyy kun ilmalämpöpumpun myyjä on eri kuin asentava yritys.

Ilmalämpöpumppu asennettuna on yleensä edullisin ratkaisu

Hankkimalla ilmalämpöpumpun asennettuna asiakas säästää samalla omaa aikaansa. Jo tarjouspyyntöjen tekeminen erikseen ilmalämpöpumppujen myyjille ja asennusliikkeille vie oman aikansa ja tarjouksien vertailukin on aikaa vievää ja työlästä. Kaiken lisäksi ilmalämpöpumpun hinta asennettuna on yleensä edullisempi kuin laite ja asennus erikseen hankkimalla. Huolellinen asennustyö ja ilmalämpöpumpun oikeat säädöt varmistavat myös ilmalämpöpumpun moitteettoman ja mahdollisimman energiatehokkaan toiminnan, millä on ratkaiseva merkitys ilmalämpöpumpun tuottamien säästöjen maksimoinnissa.

Ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu toimii parhaiten

Ajan ja kustannusten säästön lisäksi ilmalämpöpumpun hankinta asennettuna on varma tapa varmistaa ilmalämpöpumppuhankinnan onnistuminen. Valtuutettujen Toshiba-ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjien palveluksessa olevat asentajat ovat kokeneita ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun silloinkaan, jos asennustyössä tulee eteen yllätyksiä. Heillä on kaikki tarvittavat luvat ja kokemusta ilmalämpöpumppujen asentamisesta mitä erilaisimpiin kohteisiin omakotitaloista kerrostaloasuntoihin ja vapaa-ajan kohteisiin sekä yrityskiinteistöihin. Toshiba-tuotetuntemuksensa ansiosta he osaavat toimia ripeästi ja tehokkaasti niin, että Toshiba-ilmalämpöpumpun asennus tapahtuu yleensä helposti yhden päivän työtuntien aikana.

Ilmalämpöpumpun asennuksen hinnasta reilu verovähennys

Toshiba-ilmalämpöpumpun hinta asennettuna sisältää aina myös asentajan antaman selkeän opastuksen ilmalämpöpumpun käyttöön ja erilaisiin säätöihin sekä muun muassa sisäyksikön suodattimien puhdistukseen. Toshiba-ammattilaisen suorittamalle asennustyölle saa lisäksi takuun. Valtuutetun Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennusliikkeen työstä saa myös verotuksen kotitalousvähennyksen, joka vuonna 2019 on 50 % kotona tehdyn työn osuudesta. Vähennykseen oikeuttaa työ, joka on tehty verovelvollisen, hänen puolisonsa tai edesmenneen puolisonsa vanhempien, ottovanhempien, kasvattivanhempien tai näiden suoraan ylenevässä polvessa olevien sukulaisten tai edellä mainittujen henkilöiden puolisoiden käyttämässä asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa.

Lue myös: Lämpöpumpun hinta, jossa käsittelemme myös ilma-vesilämpöpumpun hintaa

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää