Ilmalämpöpumput hinnat

Ilmalämpöpumpun hinta muodostuu käytännössä aina laitteesta asennustöineen, minkä takia saman ilmalämpöpumpun hinta saattaa vaihdella suurestikin asennuskohteesta riippuen. Asennuksen hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat muiden muassa ulko- ja sisäyksikön välisten putkivetojen pituus, reikien tekemiseen vaikuttava rakennuksen seinämateriaali ja sähkötöiden osuus. Yleensä ilmalämpöpumpun kokonaishinta sisältää myös asentajien matkakulut työkohteeseen.

Toshiba ilmalämpöpumpun hinta muodostuu monista tekijöistä

Ilmalämpöpumpun hinnassa asennuksen osuus on kuitenkin pienimmillään vain noin kolmannes hankinnan kokonaiskustannuksista, erityisesti kun huomioidaan myös asennustyöstä saatava verotuksen kotitalousvähennys. Siksi ilmalämpöpumpun hankinnassa kannattaa kiinnittää enemmän huomiota itse laitteeseen kuin ilmalämpöpumpun asennuksen hintaan. Laadukas ilmalämpöpumppu maksaa sekä itsensä että asennustyön hinnan takaisin huomattavasti nopeammin kuin ostohetkellä hinnaltaan edullisimmat ilmalämpöpumput ja tuottaa huomattavasti enemmän elämisen mukavuutta.

Hyvä ilmalämpöpumppu säästää hintansa nopeasti takaisin

Ilmalämpöpumpun hintaa arvioitaessa on tärkeää huomioida edullisen hankintahinnan lisäksi sen energiatehokkuus. Nykyaikainen ilmalämpöpumppu leikkaa sähkölämmitteisen kodin lämmityskustannuksista helposti vähintään kolmanneksen, minkä ansiosta uusinta teknologiaa edustavan ilmalämpöpumpun hinta kertyy säästöinä takaisin muutamassa vuodessa. Lämmityskustannusten leikkaamisen lisäksi ilmalämpöpumppu säästää myös ympäristöä. Uusiutuvaa luonnon energiaa käyttävä ilmalämpöpumppu ei aiheuta ympäristöä kuormittavia päästöjä eikä tuota pienhiukkasia lähiympäristöön. Sen ansiosta ilmalämpöpumpun käyttö pienentää merkittävästi asumisen hiilijalanjälkeä esimerkiksi öljylämmitykseen verrattuna.

Toshiba ilmalämpöpumpun hinta kertoo sen suorituskyvystä

Ilmalämpöpumpun hinta on suoraan verrannollinen myös laitteen suorituskykyyn. Alunperin lämpimiin maihin tarkoitetut laitteet on suunniteltu ensisijaisesti viilentämään asuintiloja, kun Suomessa suurin tarve kohdistuu lämmitykseen. Pohjolan kylmät olosuhteet asettavat omat haasteensa myös tekniikan kestävyydelle, mikä on tärkeää huomioida tulevia säästöjä arvioitaessa. Ostohetkellä edullinen laite harvoin vastaa asiakkaan odotuksiin. Pitkä käyttöikä yhdessä huippuluokan energiatehokkuuden kanssa takaa suurimmat säästöt. Siksi Ilmalämpöpumpun hankintaan kannattaa suhtautua pitkäaikaisena investointina, jossa hiukan enemmän sijoittamalla saavuttaa suuremmat säästöt ja saa runsaasti halvemmista laitteista puuttuvia erikoisominaisuuksia. Hankkimalla kerralla parhaan mahdollisen, kotiinsa sopivimman ja omat toiveensa täyttävän ilmalämpöpumpun säästää hinnan erotuksen yleensä takaisin jo ensimmäisen talven lämmityskustannuksissa.

Toshiba tarjoaa ilmalämpöpumpun hinnalle huippuvastineen

Toshiba Premium on Toshiba-ilmalämpöpumppujen lippulaivamalli, vaikka sen hinta on omassa teholuokassaan erittäin kilpailukykyinen. Skandinaavisen tyylikkäästi muotoiltu laite tarjoaa käyttäjälleen kaikki Toshiban tuoreimmat innovaatiot energiatehokkuuden, kestävyyden ja käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Toshiba Premium ilmalämpöpumpun edistyksellinen teknologia optimoi suorituskyvyn kulloistenkin olosuhteiden mukaiseksi taaten aina parhaan mahdollisen hyötysuhteen. Toshiba Premium ilmalämpöpumpun energialuokka on paras mahdollinen A+++ sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Laitteen ympärivuotisesta tehosta kertova SCOP-arvo on luokkansa korkein 5.3, millä Toshiba Premium ylittää jopa A+++ energialuokan vaatimukset. Myös lämmitysteholtaan Toshiba Premium ilmalämpöpumppu on luokkansa ehdotonta kärkeä, mistä kertovat erinomaiset arvot jopa 30 asteen pakkasessa. Luotettava toimivuus pohjoisen talvessa varmistaa suurimmat säästöt lämmityskuluissa ja antaa enite katetta ilmalämpöpumpun hinnalle.

Kilpailukykyisellä hinnalla enemmän elämisen mukavuutta

Suomessa testattu ja Eurovent-sertifioitu Toshiba Premium ilmalämpöpumppu pitää minkä lupaa – niin käyttömukavuuden, energiatehokkuuden, ympäristöystävällisyyden kuin kestävyyden suhteen. Toshiba Premium ilmalämpöpumpun kaikkia toimintoja ohjataan mukavasti selkeällä ja suurinäyttöisellä kauko-ohjaimella. Tärkeimmät toiminnot onnistuvat helposti yhdellä kauko-ohjaimen näppäimen painalluksella. Toshiba Premium ilmalämpöpumpussa on lisävarusteena mahdollisuus myös etäohjaukseen, minkä ansiosta laitetta voi ohjata milloin tahansa ja mistä tahansa WiFi- ja matkapuhelinverkkojen kautta.
Lisäkatetta Toshiba Premium ilmalämpöpumpun hinnalle tuo myös sen ainutlaatuinen takkatoiminto. Kaukosäätimellä käynnistettävä takkatoiminto jakaa tulisijan lämmön tasaisesti eri puolille asuntoa, sillä toiminnon aikana sisäyksikkö puhaltaa jatkuvasti halutulla nopeudella, vaikka ulkoyksikön kompressori olisi pois päältä.

Lukuvinkki: Lämpöpummpu hinta, jossa käsittelemme eri tyylisten lämpöpumppujen hintaeroja.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää