Lämpöpumppu hinta

Lämpöpumpun hinta riippuu lämpöpumpputyypistä. Edullisimpia vaihtoehtoja asuntojen lämmitykseen ovat ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput. Myös näiden lämpöpumppujen hinta muodostuu käytännössä aina laitteesta asennustöineen, minkä takia saman lämpöpumpun hinta saattaa vaihdella suurestikin asennuskohteesta riippuen. Asennuksen hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat muiden muassa ulko- ja sisäyksikön välisten putkivetojen pituus, reikien tekemiseen vaikuttava rakennuksen seinämateriaali ja sähkötöiden osuus. Oma vaikutuksensa on myös sillä, hankintaanko lämpöpumppu uudisrakennukseen vai saneerauskohteeseen. Jos mietit millainen lämpöpumppu sopii sinulle, monipuolinen valikoimamme kattaa sekä ilmalämpöpumput että ilma-vesilämpöpumput erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin.

Lämpöpumpun hinta kertoo sen energiatehokkuudesta

Lämpöpumpun hintaa arvioitaessa on tärkeää huomioida edullisen hankintahinnan lisäksi sen energiatehokkuus. Nykyaikaiset ilmalämpö- ja ilma-vesilämpöpumput leikkaavat kodin lämmityskustannukset jopa alle puoleen, minkä ansiosta uusinta teknologiaa edustavan lämpöpumpun hinta kertyy säästöinä takaisin muutamassa vuodessa. Lämmityskustannusten leikkaamisen lisäksi lämpöpumput säästävät myös ympäristöä. Ottamalla pääosan lämmitykseen tarvittavasta energiasta ulkoilmasta ilmalämpö- ja ilma-vesilämpöpumput eivät aiheuta ympäristöä kuormittavia päästöjä eivätkä tuota pienhiukkasia lähiympäristöön. Sen ansiosta lämpöpumppua käyttämällä voidaan pienentää merkittävästi asumisen hiilijalanjälkeä esimerkiksi öljylämmitykseen verrattuna.

Toshiba lämpöpumpun hinta säästyy nopeasti takaisin

Toshiba-lämpöpumppujen hinta on erittäin kilpailukykyinen verrattuna niiden tarjoamaan suorituskykyyn, energian säästömahdollisuuksiin ja käyttömukavuuteen. Sekä Toshiba ilmalämpö- että ilma-vesilämpöpumput ovat Suomen vaativiin olosuhteisiin suunniteltuja. Niiden korkea hyötysuhde kovillakin pakkasilla sekä kestävä tekniikka takaavat suurimmat säästöt Toshiba-lämpöpumppujen tunnetusti pitkän elinkaaren ajaksi. Lämpöpumpun hankintaan kannattaakin suhtautua pitkäaikaisena investointina, jossa hiukan enemmän sijoittamalla saavuttaa suuremmat säästöt ja saa runsaasti halvemmista laitteista puuttuvia erikoisominaisuuksia. Hankkimalla kerralla parhaan mahdollisen, kotiinsa sopivimman ja omat toiveensa täyttävän lämpöpumpun säästää hinnan erotuksen yleensä takaisin jo ensimmäisen talven lämmityskustannuksissa.

Lämpöpumpun hintaan kuuluu ammattilaisen asennustyö

Osa lämpöpumpun hinnasta muodostuu sen asennuksesta. Kaikkien lämpöpumppujen asennus on aina luvanvaraista työtä eli kuka tahansa ei saa pumppua asentaa. Kaikki Toshiba ilmalämpö- ja ilma-vesilämpöpumppujen valtuutetut asentajat ovat TUKESin hyväksymiä kylmälaiteasentajia, joilla on alan vaatima erikoisosaaminen. Huolellinen asennustyö varmistaa lämpöpumpun moitteettoman ja mahdollisimman tehokkaan toiminnan. Oikein tehty asennus vaikuttaa myös lämpöpumpun kestävyyteen pidentäen laitteen tehokasta käyttöikää. Valtuutetun ja sertifioidun Toshiba lämpöpumppuasentajan palveluun kuuluu takuutyön lisäksi myös selkeä opastus lämpöpumpun käyttöön.

Lämpöpumpun hintaa alentaa verotuksen kotitalousvähennys

Lämpöpumpun hinnassa on huomioitava lisäksi asennustyöstä saatava verotuksen kotitalousvähennys, joka vuonna 2019 on 50 % kotona tehdyn työn osuudesta. Vähennykseen oikeuttaa työ, joka on tehty verovelvollisen, hänen puolisonsa tai edesmenneen puolisonsa vanhempien, ottovanhempien, kasvattivanhempien tai näiden suoraan ylenevässä polvessa olevien sukulaisten tai edellä mainittujen henkilöiden puolisoiden käyttämässä asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa.

Lue myös mistä ilmalämpöpumpun hinta muodostuu!

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää