Lämpöpumppu

Toshiba tarjoaa energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä lämpöpumppuratkaisuja asuntojen, vapaa-ajan asuntojen ja muiden kiinteistöjen lämmitykseen ja viilennykseen. Monipuolinen valikoimamme kattaa sekä ilmalämpöpumput että ilma-vesilämpöpumput erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin.

Toshiba on lämpöpumppujen edelläkävijä

Toshiba on Pohjolan vaativiin sääolosuhteisiin suunniteltu ilmalämpöpumppu, jonka teknologiset innovaatiot tuovat enemmän mukavuutta elämääsi ja selvää säästöä asumisen kustannuksiin. Yli viiden vuosikymmenen ajan ilmalämpöpumppuja kehittänyt ja valmistanut Toshiba tunnetaan korkealaatuisena huipputuotteena, joka pitää kotisi lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden tuoden elämisen mukavuutta kesähelteistä kovimpiin pakkasiin. Kun hankit kotiisi Toshiba-ilmalämpöpumpun saat luokkansa energiatehokkaimman ilmalämpöpumpun, joka pienentää merkittävästi kotisi lämmityskustannuksia ja maksaa itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa.

Lämpöpumpun asennus

Sinulle sopivin Toshiba-ilmalämpöpumppu valitaan asumismuotosi ja kotisi lämmitystavan perusteella. Parhaiten Toshiba-ilmalämpöpumppu sopii sähkö-, öljy- tai puulämmitteisen omakotitalon, rivitaloasunnon tai vapaa-ajan asunnon lämmitykseen ja kesäaikaiseen viilennykseen. Kerrostalossa ilmalämpöpumpun tarve perustuu ainoastaan asunnon viilentämiseen kesäkaudella, jolloin valintaperusteista tärkeimmiksi nousevat ilmalämpöpumpun jäähdytysominaisuudet. Asuntokohteiden lisäksi Toshiba-ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi autotallin tai varasto-, työ- tai harrastetilana käytetyn talousrakennuksen lämmitykseen. Lisäksi Toshiba-ilmalämpöpumpulla voidaan lämmittää myös tai ylläpitää peruslämpöä myös satunnaisessa käytössä olevan piharakennuksessa, kuten pihasaunassa tai vierasmajassa.

Toshiba-ilmalämpöpumppu pienentää sähkölaskua jopa 40%

Oikein mitoitettu, ammattilaisen huolella asentama ja ohjeiden mukaan käytetty Toshiba-ilmalämpöpumppu alentaa sähkölämmitteisen talon energiankulutusta noin 30-40 prosenttia. Lämmityssähkön osuus koko sähkölaskusta vaikuttaa säästön suuruuteen. Mitä suurempi on lämmityssähkön osuus, sitä suurempiin säästöihin ilmalämpöpumpulla päästään. Suurimmat säästöt saadaan aikaan, kun Toshiba-ilmalämpöpumppua käytetään kodin ensisijaisena lämmittimenä ja pumpun tuottama lämpö leviää mahdollisimman hyvin eri puolille rakennusta. Toshiban edistyksellinen kompressoriteknologia optimoi ilmalämpöpumpun suorituskyvyn kulloistenkin olosuhteiden mukaiseksi taaten parhaan mahdollisen hyötysuhteen.

Toshiba-ilmalämpöpumppu on tehokas ratkaisu viilennykseen

Energiaa säästävä Toshiba-ilmalämpöpumppu on taloudellinen, vaivaton ja luotettava ratkaisu sekä kodin lämmitykseen että viilennykseen. Lämmityksessä ilmalämpöpumpun hyötysuhde on parhaimmillaan ulkoilman lämpötilan ollessa -10 ja +10 asteen välillä, mutta nykyaikaiset, energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa olevat Toshiba-ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä hyvällä hyötysuhteella vielä talven kylmimpinäkin päivinä. Kesällä ilmalämpöpumppua kannattaa käyttää kodin viilentämiseen aina lämpömittarin noustessa hellelukemiin. Uusimmat Toshiba-ilmalämpöpumput hoitavat viilennyksenkin erittäin edullisesti, sillä päivittäinen viilennys kuluttaa sähköä alle euron päivässä.

Toshiba-ilmalämpöpumpun ionisointi

Kaikissa Toshiba-ilmalämpöpumpuissa on huoneilmaa raikastava ja puhdistava ilmansuodatus. Epäpuhtauksien ja häiritsevien tuoksujen poistamiseksi Toshiba-ilmalämpöpumpuissa on tehokkaat ionisoivat kaksoissuodattimet, joiden raikastama ilma lisää merkittävästi asumisen mukavuutta. Sisäilman puhdistuessa myös siitepölyn aiheuttamat allergiaoireet vähenevät ja huoneilma pysyy muutenkin helpompana hengittää. Yhdellä näppäimellä käynnistyvä puhdistustoiminto ei kuluta lainkaan sähköä, joten sitä kannattaa käyttää ympärivuotisesti erityisesti lemmikkieläinkodeissa. Huoneilman raikkautta ylläpitää myös Toshiba-ilmalämpöpumppujen erikoispinnoitettu lämmönvaihdin, joka hylkii tehokkaasti epäpuhtauksia. Puhtaammat lämmönvaihtimen lamellit varmistavat, että Toshiba-ilmalämpöpumppujen energiatehokkuus säilyy hyvänä koko laitteen pitkän elinkaaren ajan, mikä varmistaa pienemmät sähkölaskut pitkälle tulevaisuuteen.

Toshiba-ilmalämpöpumpussa on myös etäohjaus

Toshiba-ilmalämpöpumppujen kaikkia toimintoja ohjataan selkeällä ja suurinäyttöisellä kauko-ohjaimella. Yleisimmin käytetyt perustoiminnot onnistuvat helposti yhdellä näppäimen painalluksella. Kaikkiin Toshiba-ilmalämpöpumppuihin saa lisävarusteena myös etäohjauksen joko WiFi- tai matkapuhelinverkon kautta. Etäohjauksen avulla Toshiba-ilmalämpöpumppua voi käyttää milloin tahansa ja mistä tahansa mobiiliyhteyden kautta: kytkeä ilmalämpöpumpun päälle ja pois sekä säätää ja tarkkailla asunnon lämpötilaa sieltä poissaolon aikana. Etäohjaimella voi säätää asunnon lämmölle ala- ja ylärajat, jolloin laite lähettää niiden alittuessa tai ylittyessä automaattisesti hälytyksen käyttäjän päätelaitteeseen.

Toshiba-ilmalämpöpumput ovat testattuja ja sertifioituja

Kaikki Toshiba-ilmalämpöpumput ovat Suomessa testattuja ja Eurovent-sertifioituja. VTT:n Suomessa suorittamat testit osoittavat luotettavasti Toshiba-ilmalämpöpumppujen täyttävän maamme pohjoisten olosuhteiden vaatimukset kovillakin pakkasilla. Testeissä saatujen tulosten mukaan Toshiba-ilmalämpöpumput edustavat luokkansa kärkeä kaikilla mittareilla niin lämmitystehon kuin energiatehokkuuden osalta. Toshiba-ilmalämpöpumppujen Eurovent-sertifiointi puolestaan takaa, että ilmalämpöpumppusi energiakustannukset on todettu oikeiksi ja saat siitä odottamasi taloudellisen hyödyn. Eurooppalaisten standardien mukaiseksi varmennettu Toshiba-ilmalämpöpumppu tarjoaa sinulle ympärivuotisen asumismukavuuden ja varmistaa laitteen kestävyyden vaativissakin olosuhteissa

Toshiba ilma-vesilämpöpumppu lämmittää kodin ja käyttöveden

Suomen oloihin suunniteltu Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on ihanteellisen kompakti ratkaisu omakotitalojen ja muiden kiinteistöjen lämmitykseen. Alan uusinta teknologiaa edustava Toshiba ilma-vesilämpöpumppu toimii vastaavalla periaatteella kuin ilmalämpöpumppu. Kun ilmalämpöpumppu siirtää lämmön ulkoilmasta sisäilmaan, siirtää Toshiba ilma-vesilämpöpumppu lämmön ulkoilmasta veteen. Lämmitetty vesi johdetaan talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja edelleen myös käyttövesijärjestelmään.
Lämmön lisäksi Toshiba ilma-vesilämpöpumppu tuottaa kotiisi siis myös lämpimän käyttöveden kustannustehokkaasti ja taloudellisesti. Samalla Toshiba ilma-vesilämpöpumppu antaa sinulle mahdollisuuden kodin sisäilman viilentämiseen kesäisen lämpiminä hellepäivinä.

Toshiba ilma-vesilämpöpumppu sopii uusiin ja saneerauskohteisiin

Korkealaatuinen Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on kokonaisuudessaan kustannustehokkain tapa tuottaa lämpöä ja lämmintä vettä, kun kodissasi on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Nykyaikainen ja energiatehokas Toshiba ilma-vesilämpöpumppu soveltuu hyvin sekä uudisrakennuksien päälämmitysjärjestelmäksi että saneerauskohteisiin öljy- tai puukattilan rinnalle pienentämään lämmityskustannuksia. Toshiba ilma-vesilämpöpumpun lämmönjakojärjestelmäksi sopivat parhaiten lattialämmitys ja lämmityspatterit sekä puhallinkonvektorit. Puhallinkonvektoreja voidaan hyödyntää lämmönjaossa myös silloin, kun Toshiba ilma-vesilämpöpumppu halutaan asentaa suorasähkölämmitystä käyttävään taloon.

Toshiba ilma-vesilämpöpumppu puolittaa kotisi lämmityskustannukset

Japanilaista huippuosaamista edustavan Toshiba ilma-vesilämpöpumpun edistykselliset lämmitys- ja jäähdytystoiminnot takaavat merkittävät energiansäästöt sekä uudisrakennuksissa että vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien saneerauksessa. Suomeen suunniteltu Toshiba ilma-vesilämpöpumppu toimii erittäin hyvällä hyötysuhteella myös pakkasella, jolloin rakennus tarvitsee eniten lämmitysenergiaa. Hyvän hyötysuhteen ansiosta Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja leikkaa merkittävästi asunnon lämmityslaskua öljyyn ja sähköön verrattuna. Hankkimalla kotiisi laadukkaan ja luotettavan Toshiba ilma-vesilämpöpumpun säästät energialaskussa jopa yli puolet vanhaan lämmitykseen verrattuna.

Ilma-vesilämpöpumppu sopii myös suurten tilojen lämmitykseen

Toshiba ilma-vesilämpöpumppuja on saatavana useissa eri teholuokissa kulloisenkin käyttökohteen tarpeen mukaan. Asuntojen lämmitykseen suunniteltujen mallien lisäksi Toshiba tarjoaa täydellisiä ilma-vesilämpöpumppujärjestelmiä myös suurten tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Toshiban innovatiivinen invertteritekniikka pitää suurtenkin kohteiden sisälämpötilan tarkalleen halutussa lämpötilassa. Lämmitys- ja jäähdytystehoa säädellään vaihtelemalla kompressorin nopeutta tarpeen mukaan. Erinomaisen suorituskyvyn ja alhaisen energiankulutuksen varmistaa Toshiban ilma-vesilämpöpumppujen huipputeknologiaa edustava kaksoisrotaatiokompressori.

Toshiba-lämpöpumppu on ympäristöystävällinen ratkaisu

Toshiba-lämpöpumppu on aina vastuullinen valinta kodin lämmitykseen ja viilennykseen. Energiakustannusten leikkaamisen lisäksi Toshiba-lämpöpumput säästävät myös ympäristoä. Uusiutuvaa energiaa käyttävät Toshiba-ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumppu eivät aiheuta ympäristöä kuormittavia päästöjä eivätkä tuota pienhiukkasia lähiympäristöön. Siksi Toshiba-lämpöpumput ovatkin oikea valinta kaikille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään myös asumisessa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää