Ilma-vesilämpöpumppu hinta

Ilma-vesilämpöpumpun hinta muodostuu aina laitteesta asennustöineen, minkä takia saman ilma-vesilämpöpumpun hinta saattaa vaihdella suurestikin asennuskohteesta riippuen.

Ilma-vesilämpöpumpun hinta on maalämpöä edullisempi

Yleensä ilma-vesilämpöpumppua harkitaan vaihtoehtona maalämpöpumpulle, johon verrattuna ilma-vesilämpöpumpun hinta on huomattavasti edullisempi. Halvemman hankintahinnan lisäksi ilma-vesilämpöpumpun etuna maalämpöön verrattuna on se, että ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa sellaisiinkin paikkoihin, joissa maalämmön hyödyntäminen on mahdotonta: tontti on liian pieni, kallioperä liian syvällä tai maalämpöön vaaditun vaakaputkiston rakentaminen ei onnistu. Nykyaikaisen ilma-vesilämpöpumpun hinta on erittäin kilpailukykyinen myös öljylämmityslaitteiden uusimiskustannuksiin verrattuna.

Ilma-vesilämpöpumpun hinta tulee nopeasti säästöinä takaisin

Ilma-vesilämpöpumpun hintaa arvioitaessa on tärkeää huomioida edullisen hankintahinnan lisäksi sen energiatehokkuus. Nykyaikainen ilma-vesilämpöpumppu pienentää kodin lämmityslaskua parhaimmillaan jopa 60 %, kun sillä korvataan aiempi lämmitysjärjestelmä tai se asennetaan aiemman järjestelmän tilalle. Sen ansiosta uusinta teknologiaa edustavat ilma-vesilämpöpumppu maksaa hankintahintansa takaisin kohteesta riippuen jopa viidessä vuodessa. Lämmityskustannusten leikkaamisen lisäksi ilma-vesilämpöpumppu säästää myös ympäristöä. Uusiutuvaa energiaa käyttävä ilma-vesilämpöpumppu ei aiheuta ympäristöä kuormittavia päästöjä eikä tuota pienhiukkasia lähiympäristöön. Sen ansiosta ilma-vesilämpöpumppu on hiilijalanjäljeltään yksi pienimmistä lämmitysmuodoista.

Toshiba ilma-vesilämpöpumppu sopii uusiin ja saneerauskohteisiin

Japanilaista huippuosaamista edustavan Toshiba ilma-vesilämpöpumpun edistykselliset lämmitys- ja jäähdytystoiminnot mahdollistavat energiansäästön maksimoinnin sekä uudisrakennuksissa että vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien saneerauksessa. Suomeen suunnitellut Toshiba ilma-vesilämpöpumput toimivat erittäin hyvällä hyötysuhteella myös pakkasella, jolloin rakennus tarvitsee eniten lämmitysenergiaa. Erinomaisen hyötysuhteen omaavat Toshiba ilma-vesilämpöpumput soveltuvat hyvin sekä uudisrakennuksien päälämmitysjärjestelmäksi että saneerauskohteisiin, joissa tavoitteena on lämmityskulujen pienentäminen. Tyypillisimmillään Toshiba ilma-vesilämpöpumppuja käytetään öljy- tai puulämmityksen rinnalla tai niiden korvaamiseen. Lämmönjakojärjestelmäksi sopivat parhaiten lattialämmitys ja lämmityspatterit sekä puhallinkonvektorit. Puhallinkonvektoreja voidaan hyödyntää lämmönjaossa myös silloin, kun Toshiba ilma-vesilämpöpumppu halutaan asentaa suorasähkölämmitystä käyttävään taloon.

Ilma-vesilämpöpumppu sopii myös suurten tilojen lämmitykseen

Toshiba ilma-vesilämpöpumpun hinta on hyvin kilpailukykyinen kaikissa teholuokissa. Edullisimmaksi Toshiba ilma-vesilämpöpumpun hinta muodostuu silloin, kun laitteen lämmitys- ja jäähdytysteho on mitoitettu oikein kohteen ja sitä ympäröivien olosuhteiden mukaan. Asuntojen lämmitykseen suunniteltujen mallien lisäksi Toshiba tarjoaa täydellisiä ilma-vesilämpöpumppujärjestelmiä myös suurten tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Toshiban kehittämä invertteritekniikka pitää suurtenkin kohteiden sisälämpötilan tarkalleen halutussa lämpötilassa. Sen ansiosta Toshiba ilma-vesilämpöpumpun lämmitys- ja jäähdytysteho säätyvät automaattisesti kompressorin nopeutta tarpeen mukaan vaihdellen. Huikean suorituskyvyn ja alhaisen energiankulutuksen varmistaa Toshiban ilma-vesilämpöpumppujen huipputeknologiaa edustava kaksoisrotaatiokompressori.

Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on aina ammattilaisen asentama

Ilma-vesilämpöpumpun asennus on aina luvanvaraista työtä eli kuka tahansa ei saa pumppua asentaa. Kaikki Toshiba ilma-vesilämpöpumppujen valtuutetut asentajat ovat TUKESin hyväksymiä, kylmälaiteasentajia, joilla on alan vaatima erikoisosaaminen. Huolellinen asennustyö varmistaa ilma-vesilämpöpumpun moitteettoman ja mahdollisimman tehokkaan toiminnan. Oikein tehty asennus vaikuttaa myös ilma-vesilämpöpumpun kestävyyteen pidentäen laitteen tehokasta käyttöikää. Valtuutetun ja sertifioidun Toshiba ilma-vesilämpöpumppujen asentajan palveluun kuuluu takuutyön lisäksi myös selkeä opastus ilma-vesilämpöpumpun käyttöön.

Ilma-vesilämpöpumpun hinnassa on huomioitava lisäksi asennustyöstä saatava verotuksen kotitalousvähennys, joka vuonna 2019 on 50 % kotona tehdyn työn osuudesta. Vähennykseen oikeuttaa työ, joka on tehty verovelvollisen, hänen puolisonsa tai edesmenneen puolisonsa vanhempien, ottovanhempien, kasvattivanhempien tai näiden suoraan ylenevässä polvessa olevien sukulaisten tai edellä mainittujen henkilöiden puolisoiden käyttämässä asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää