Toshiba Arctic ilmalämpöpumppu

TOSHIBA Arctic A

Kotona paras – Toshiba Arctic

Toshiba Arctic -ilmalämpöpumppu on oikea valinta suomalaisiin koteihin. Siinä on huippuluokan hyötysuhde sekä lämmitettäessä että jäähdytettäessä, eli se on tehokas ja taloudellinen. Vaikka Toshiba Arcticissa on useita teknisiä ja toiminnallisia innovatiivisia ominaisuuksia, se on mukavan käyttäjäystävällinen ja erittäinen hiljainen.

Toshiba Arcticissa on huippuluokan hyötysuhde

Toshiba Arctic ilmalämpöpumpussa on huippuluokan hyötysuhde lämmitettäessä ja jäähdytettäessä, myös kompressorin eri pyörimisnopeuksilla. Toshiba Arctic on erittäin tehokas ilmalämpöpumppu laajemmalla tehoalueella ja suuremmalla lämmitysteholla. Vaikeissa olosuhteissa Toshiba Arctic toimii nopeammin antaen korkean lämmitystehon. Lämpimämmällä ilmalla invertteri ohjaa kompressoria toimimaan pienemmällä kierrosteholla.

Energiatehokkuus kasvaa, kun laitteen virrankulutus säädetään 75 tai 50:een prosenttiin.

Ilmalämpöpumppumme on kuiskausta hiljaisempi

Sekä ulko- että sisäyksikkö ovat markkinoiden hiljaisimpia. Toshiba Arctic on erittäin hiljainen kaikilla käyntinopeuksilla, erityisesti Suomen olosuhteissa käytetyillä nopeuksilla. Arcticin äänenvoimakkuus on hiljaisimmillaan vain 20 dB. Pyydä tarjous Toshiba Arctic ilmalämpöpumpusta!

VTT-testattu ja Eurovent-sertifioitu

lammitystehontarve arctic cop arctic

Lue VTT:n koko testi

Toshiba Arcticin innovatiiviset ominaisuudet

  • 3D-ilmanvirtaus antaa mahdollisuuden sekoittaa ulostulevaa ilmaa kuudella tavalla pysty- ja vaakasuunnassa pidemmälle ja tasaisemmin.
  • Ilmansuodatusmekanismi raikastaa ilman ja tekee huoneilmasta terveellisempää. Plasma ionisuodattimen negatiivisesti varautuneet ionit tuhoavat savun, pölyn ja hiukkaset. Kondenssivesi poistaa nekin epäpuhtaudet kennosta, joita suodattimet eivät pysty suodattamaan. Kennostossa on vettä hylkivä pinnoite.
  • Enemmän mahdollisuuksia ennakoida viikon kelejä: Toshiba Arcticissa on viikkoajastin, jossa neljä erilaista asetusta päivää kohden sekä seitsemän asetusta viikon jaksolle.
  • Käyttämällä lämpöpumppua talviaikana ylläpitolämmityksellä sisälämpötila voidaan pitää 5-13 asteessa.
  • Kaukosäädin on käyttäjäystävällinen ja tyylikäs, siinä on iso LCD-näyttö, jossa kirkas taustavalo.
  • Toshiba Arctic on ohjattavissa myös älypuhelimella.*

*Lisävaruste

Tutustu Toshiba Arctic -esitteeseen

Toshiba Arctic broschyr på svenska

Lataa käyttöohje tästä