// //

Lattiamallin ilmalämpöpumppu

Toshiba lattiamallinen ilmalämpöpumppuToshiba lattiamallin ilmalämpöpumppu on markkinoiden uutuustuote. Laitteen ominaisuudet mahdollistavat ns. "bi-flow" -toiminnon, eli laite puhaltaa lämmintä ilmaa samanaikaisesti sekä ylöspäin että lattiaa pitkin alaspäin. 

Muotoilunsa ansiosta lattiamallin ilmalämpöpumppu soveltuu moniin tiloihin

Lattiamallin muotoilu ja koko mahdollistavat laitteen sijoittelun esim. erkkeri-ikkunoiden alle tai muihin tiloihin, joihin perinteinen seinälle asennettava malli ei käy.

Toshiban ilmastointilaitteilla hyvä sisäilman laatu on taattu

Ilmansuodatuksen säätömahdollisuus luo todellista mukavuutta asuinrakennusten sisäilmaan. Tehokkaiden ilmankäsittely- ja suodatustoimintojen avulla laitteet suodattavat ilmasta pölyn, hajut, virukset, bakteerit sekä allergeenit. Toshiban uusi IAQ-suodatin on Toshiban laboratorioiden viimeisin tuote sisäilman parantamiseksi.

Edellisistä ilmansuodatuslaitteista saatu kokemus on johtanut tähän erittäin tehokkaaseen laitteeseen, joka puhdistaa ilmaa vähentämättä kuitenkaan laitteen ilmavirtaa. Tällä järjestelmällä ilmasta tulee puhtaampaa, raikkaampaa ja terveellisempää.

Tehokkaan kaksoisrotaatiokompressorin ansiosta nämä laitteet mahdollistavat nopean ja tarkan lämpötilan säädön ja jopa 40-50% energiansäästön fixed-speed -laitteisiin verrattuna. Kompressori takaa maksimaalisen energiatehokkuuden eri olosuhteissa. Pyydä tarjous Toshiban lattiamallin lämpöpumpusta!

Lattiamallin ilmalämpöpumppu -esite