Tuotekuva - Toshiba Ilves -ilma-vesilämpöpumppu

Toshiba Ilves -ilma-vesilämpöpumppu

Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppu puolittaa kotisi lämmityskulut.

Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppu on kustannustehokas lämmitysratkaisu sekä uudiskohteisiin että vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien saneeraukseen. Hyvän hyötysuhteensa ansiosta Toshiba Ilves on erittäin energiatehokas ja enemmän kuin puolittaa kotisi lämmityslaskun öljyyn ja sähköön verrattuna. Samalla Toshiba Ilves -ilmavesilämpöpumppu lämmittää myös kotisi käyttöveden, mikä tuottaa mukavasti lisäsäästöä asuinkustannuksiin.

Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpulla aina oikea teho ja lämpö

Edistyksellisen invertteriohjauksen ansiosta Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppu optimoi lämmöntuotannon automaattisesti kotisi lämmöntarpeen mukaiseksi. Kompressorin teho säätyy ulkoilman lämpötilan mukaan varmistaen parhaan mahdollisen hyötysuhteen ja oikean lämmön oikeaan aikaan. Huippuluokan energiatehokkuudesta kertoo myös Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpun korkea COP-arvo 4,46. Kylmiin olosuhteisiin suunniteltu järjestelmä säilyttää nimellistehonsa kipakammissakin pakkasissa aina -15° C ulkolämpötilaan asti. Kesän helteitä varten Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpussa on myös jäähdytysominaisuus.

Toshiba Ilves on nopea asentaa ja helppo käyttää

Toshiba Ilves ilma-veilämpöpumppu sisältää erilliset ulko- ja sisäyksiköt, jotka on helppo sijoittaa kulloisenkin kohteen parhaiten soveltuvaan paikkaan. Järjestelmän asennus sujuu ammattilaiselta nopeasti sekä uudisrakennuksiin että olemassa oleviin lämmitysjärjestelmiin. Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpun käytön tekee vaivattomaksi helppokäyttöinen säädin, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet henkilökohtaisiin mukavuussäätöihin.

Toshiba Ilves säästää pikkuauton hinnan 15 vuodessa

Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpun huippuluokan hyötysuhde takaa, että saat järjestelmään sijoittamasi eurot nopeasti takaisin. Esimerkkitapauksessa olemassaolevan öljylämmityksen korvaaminen Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpulla maksaa itsensä takaisin jo viidessä vuodessa. Siitä eteenpäin kustannusero Toshiba Ilveksen eduksi kasvaa yhä suuremmaksi. Viidessätoista vuodessa Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppua käyttäen säästöä kertyy uuden pikkuauton hinnan verran!

Kun haluat tietää, paljonko Toshiba Ilves säästäisi sinun kodissasi, ota yhteyttä lähimpään Toshiba-jälleenmyyjään. Häneltä saat selkeän säästölaskelman sekä tarjouksen juuri sinun kotiisi mitoitetusta Toshiba Ilves -lämmitysjärjestelmästä.

Kohde: omakotitalo, Helsinki
Järjestelmän kapasiteetti: 7,5 kW
Lämmityskausi: 1.1.-31.3. ja 1.10-31.12.
Vuosittaisen lämmityskapasiteetin tarve: 19 664 kWh

Sisäyksikkö HWS-P804WHT9-E
Ulkoyksikkö HWS-P804HR-E
Käyttövesivaraaja HWS-1501CSHM3-E

Vuosittaiset lämmityskustannukset, euroa
Ilves 811,50 (sähkö 0,12 €/kWh)
Öljy 2128,43 (öljy 0,92 €/l)
SÄÄSTÖSI VUODESSA  1316 €

Pääomakustannukset, euroa

Hankintahinta Lämmitys Ylläpito Kustannukset Kustannukset
1. vuosi 15 vuodessa
Ilves 6360 811,50 0 7171,50 18532,50
Öljy 0 2128,4 180 2308,43 34626,45

SÄÄSTÖSI 15 VUODESSA 16093,95 €

Järjestelmän kustannukset ovat verollisia nettohintoja kuluttajalle ilman asennuskustannuksia. Asennuskustannukset määräytyvät kohteen tarpeiden mukaisesti ja vaatii asentajan paikalla käyntiä kustannusarviota varten. Kustannuslaskelmat perustuvat sähkön ja öljyn hintoihin 10.11.2017.

Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppu – kustannustehokas ratkaisu kotisi lämmitykseen

  • Hyvä hyötysuhde: paljon lämpöä pienellä sähkönkulutuksella
  • Paras järjestelmä, jossa lämmitysvesi ei kierrä ulkoputkistossa
  • Joustava ratkaisu: voidaan kytkeä nykyisen rinnalle ja laajentaa myöhemmin
  • Valmistettu Japanissa: korkealaatuiset komponentit ja materiaalit
  • Useita vaihtoehtoja varaajaksi
  • Helppokäyttöisin ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä
  • Ympäristöystävällinen: uusiutuvaa energiaa ilmasta

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Osta nyt, maksa tammikuussa

Tee kaupat nyt, ja saat laskun vasta tammikuussa. Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi.

Lue lisää