Tuotekuva - Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppu

Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppu

Tuotekuva - Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppu

Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppu puolittaa kotisi lämmityskulut.

Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppu on kustannustehokas lämmitysratkaisu sekä uudiskohteisiin että vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien saneeraukseen. Hyvän hyötysuhteensa ansiosta Toshiba Ilves on erittäin energiatehokas ja enemmän kuin puolittaa kotisi lämmityslaskun öljyyn ja sähköön verrattuna. Samalla Toshiba Ilves -ilmavesilämpöpumppu lämmittää myös kotisi käyttöveden, mikä tuottaa mukavasti lisäsäästöä asuinkustannuksiin.

Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpulla aina oikea teho ja lämpö

Edistyksellisen invertteriohjauksen ansiosta Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppu optimoi lämmöntuotannon automaattisesti kotisi lämmöntarpeen mukaiseksi. Kompressorin teho säätyy ulkoilman lämpötilan mukaan varmistaen parhaan mahdollisen hyötysuhteen ja oikean lämmön oikeaan aikaan. Huippuluokan energiatehokkuudesta kertoo myös Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpun korkea COP-arvo 4,46. Kylmiin olosuhteisiin suunniteltu järjestelmä säilyttää nimellistehonsa kipakammissakin pakkasissa aina -15° C ulkolämpötilaan asti. Kesän helteitä varten Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpussa on myös jäähdytysominaisuus.

Toshiba Ilves on nopea asentaa ja helppo käyttää

Toshiba Ilves ilma-veilämpöpumppu sisältää erilliset ulko- ja sisäyksiköt, jotka on helppo sijoittaa kulloisenkin kohteen parhaiten soveltuvaan paikkaan. Järjestelmän asennus sujuu ammattilaiselta nopeasti sekä uudisrakennuksiin että olemassa oleviin lämmitysjärjestelmiin. Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpun käytön tekee vaivattomaksi helppokäyttöinen säädin, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet henkilökohtaisiin mukavuussäätöihin.

Pyydä tarjous

Toshiba Ilves säästää pikkuauton hinnan 15 vuodessa

Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpun huippuluokan hyötysuhde takaa, että saat järjestelmään sijoittamasi eurot nopeasti takaisin. Esimerkkitapauksessa olemassaolevan öljylämmityksen korvaaminen Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumpulla maksaa itsensä takaisin jo viidessä vuodessa. Siitä eteenpäin kustannusero Toshiba Ilveksen eduksi kasvaa yhä suuremmaksi. Viidessätoista vuodessa Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppua käyttäen säästöä kertyy uuden pikkuauton hinnan verran!

Kun haluat tietää, paljonko Toshiba Ilves säästäisi sinun kodissasi, ota yhteyttä lähimpään Toshiba-jälleenmyyjään. Häneltä saat selkeän säästölaskelman sekä tarjouksen juuri sinun kotiisi mitoitetusta Toshiba Ilves -lämmitysjärjestelmästä.

Kohde: omakotitalo, Helsinki
Järjestelmän kapasiteetti: 7,5 kW
Lämmityskausi: 1.1.-31.3. ja 1.10-31.12.
Vuosittaisen lämmityskapasiteetin tarve: 19 664 kWh

Sisäyksikkö HWS-P804WHT9-E
Ulkoyksikkö HWS-P804HR-E
Käyttövesivaraaja HWS-1501CSHM3-E

Vuosittaiset lämmityskustannukset, euroa
Ilves 811,50 (sähkö 0,12 €/kWh)
Öljy 2128,43 (öljy 0,92 €/l)
SÄÄSTÖSI VUODESSA 1316 €

Pääomakustannukset, euroa

Hankintahinta Lämmitys Ylläpito Kustannukset Kustannukset
1. vuosi 15 vuodessa
Ilves 6360 811,50 0 7171,50 18532,50
Öljy 0 2128,4 180 2308,43 34626,45

SÄÄSTÖSI 15 VUODESSA 16093,95 €

Pyydä tarjous

Toshiba Ilves ilma-vesilämpöpumppu – kustannustehokas ratkaisu kotisi lämmitykseen

  • Hyvä hyötysuhde: paljon lämpöä pienellä sähkönkulutuksella
  • Paras järjestelmä, jossa lämmitysvesi ei kierrä ulkoputkistossa
  • Joustava ratkaisu: voidaan kytkeä nykyisen rinnalle ja laajentaa myöhemmin
  • Valmistettu Japanissa: korkealaatuiset komponentit ja materiaalit
  • Useita vaihtoehtoja varaajaksi
  • Helppokäyttöisin ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä
  • Ympäristöystävällinen: uusiutuvaa energiaa ilmasta

Esitteet

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

5 pikavinkkiä ilmalämpöpumppujen vertailuun ja ostoon:

1. Mitä suurempi käyttöteho (kW), sen suuremmat säästöt

Ilmalämpöpumppujen käyttöteho määrittää, kuinka paljon lämpöenergiaa laite pystyy tuottamaan. Mitä suurempi käyttöteho, sen suurempi osuus kodin lämmityksestä voidaan tehdä ilmalämpöpumpulla. Varmista, että käyttöteho pysyy hyvänä myös pakkasella (lue kohta 3)

2. Mitä suurempi SCOP, sen suuremmat säästöt

SCOP määrittää se, minkä verran sähköä laite käyttää lämpöenergian tuottamiseen. Arvo kertoo siis hyötysuhteen. Jos SCOP-arvo on 5, niin laite tuottaa 500 kWh lämpöenergiaa 100 kWh:lla sähköenergiaa. Korkea SCOP ja korkea käyttöteho (kW) on paras yhdistelmä.

3. Varmista, että laite on testattu Suomessa ja siinä on Eurovent-sertifiointi

Ostaisitko toppatakin Suomen -30°C talveen, jos se on suunniteltu ja testattu Espanjan +5°C talvessa ja siinä ilmoitetaan ”soveltuu hyvin tammikuun lämpötiloihin”? Monet ilmalämpöpumput testataan selvästi Suomea lauhemmissa olosuhteissa, jolloin käyttöteho ja SCOP voivat näyttää korkeilta tuote-esitteessä, mutta talven pakkasten saapuessa ne voivat romahtaa sähköpatterin tasolle.

Testaamme henkilökohtaisesti kaikki myyntiin tulevat Toshiban ilmalämpöpumput Suomessa tai Suomea vastaavissa olosuhteissa. Toshiba kestää Suomen olosuhteet ja tuottaa korkean hyötysuhteen myös -30°C pakkasella. Eurovent Certita -sertifiointi takaa sen, että kaikki asiat Toshiban tuote-esitteissä, käyttöoppaissa ja muissa materiaaleissa itävät paikkansa.

4. Panosta laatuun, niin säästät jopa tonneja

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit ostaa halvan tai laadukkaan ilmalämpöpumpun. Halpa ilmalämpöpumppu on halpa ostaa, mutta kallis käyttää.

Laadukas ilmalämpöpumppu maksaa muutaman satasen enmmän, mutta sitä on edullinen käyttää ja se tuottaa suuria säästöjä. Parin sadan euron hintaero on siis kuitattu muutamassa talvessa, minkä takia kannattaa panostaa laatuun, jos haluaa suurimmat säästöt. Elinkaaren aikana laadukas pumppu voi tuottaa useita tonneja suuremmat säästöt.

5. Onhan jälleenmyyjäsi valtuutettu?

Varmista, että asennuksen suorittaa Toshiban valtuuttama jälleenmyyjä sekä asennusliike. Ilmalämpöpumput ovat yleistyneet viime vuosina, ja sen myötä myös ulkomaiset harmaat verkkokaupat ovat yleistyneet myös. Valtuutettu asennusliike ja jälleenmyyjä takaavat, että asennus menee oikein ja saat työlle sekä laitteelle täyden takuun. Et jää laitteesi kanssa koskaan yksin, kun hankit sen valtuutetulta asennusliikkeeltä.

Lataa täältä ilmalämpöpumpun ostajan opas

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää