Tuotekuva - Toshiba Estia Monobloc -ilma-vesilämpöpumppu

Toshiba Estia Monobloc -ilma-vesilämpöpumppu

Estia Monobloc ilma-vesilämpöpumppu on kompakti kokonaisuus.

Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumppujen sarjaa täydentävä Estia Monobloc on ihanteellinen valinta suurten tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Joustavaan laiteratkaisuun voi yhdistää jopa neljä yksikköä, joita ohjataan master/slave-ryhmäohjauksella. Estia Monobloc ilma-vesilämpöpumpun hydrauliset komponentit sisältyvät ulkoyksikköön, minkä ansiosta laite on erittäin kompakti ratkaisu. Estia Monobloc on saatavana 17 ja 21 kW:n malleina, jotka lämmittävät tiloja ja tuottavat suoraan lämmintä käyttövettä. Lisäksi Estia Monoblocin etuna on mahdollisuus toteuttaa jäähdytystä kuumina vuodenaikoina.

Energiatehokas invertteriteknologia

Toshiban invertteritekniikka pitää sisälämpötilan tarkalleen halutussa lämpötilassa. Lämmitys- ja jäähdytystehoa säädellään muuttamalla kaksoisrotaatiokompressorin nopeutta tarpeen mukaan, mikä optimoi pumpun energiankulutuksen ja pienentää laitteen melutasoa. Laitteen energialuokka on A+ ja kausiluonteista tehokkuutta ilmaiseva SCOP-arvo on 3,1 (17 kW).

Laaja toiminta-alue ja korkea suorituskyky

Estia Monobloc ilma-vesilämpöpumpun alin toimintalämpötila lämmitystilassa on -20° C. Viilennystilassa toiminta-alue ulottuu +45° C:een. Korkean suorituskykynsä ansiosta Estia Monobloc voi tuottaa 60 °C:n lämpöistä vettä kompressorilla myös silloin, kun ulkolämpötila laskee -10 °C:een, mikä tekee Estia Monobloc ilma-vesilämpöpumpusta erittäin monipuolisen ja taloudellisen järjestelmän.

Monipuoliset vesiyksikköyhdistelmät

Estia Monobloc ilma-vesilämpöpumppuun on saatavana lukuisia erilaisia vesiyksikköyhdistelmiä. Uudisrakennuksiin tarkoitettuihin yhdistelmiin kuuluu vaihtuvanopeuksinen pumppu. Saneerauskohteisiin on saatavana kiinteänopeuksinen pumppu, jolloin kohteessa on käytettävissä jopa 150 kPa:n ulkoinen staattinen paine. Vesiyksikköyhdistelmiä on saatavana myös ilman pumppua saneerauskohteisiin, joissa pumppu on jo valmiiksi asennettuna.

Lämmintä käyttövettä taloudellisesti

Estia Monobloc ilma-vesilämpöpumpun asentaja voi asettaa lämpimälle vedelle kiinteän lämpötilan tai käyttää veden lämmitykseen automaattista käyränhallintaa. Viimeksi mainitussa lämpimän veden tavoitelämpötila asetetaan automaattisesti ulkoilman lämpötilan mukaisesti. Näin järjestelmän virrankulutus pysyy optimaalisena.

Helppokäyttöinen kauko-ohjain

Estia Monoblocin kauko-ohjain on intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Muotoilultaan tyylikäs ja yksinkertainen kauko-ohjain sopii ihanteellisesti asennettavaksi sisätiloihin. Estia Monobloc-ulkoyksikkö on yhteensopiva useimpien yhteysprotokollien (JBUS, MODBUS, BACnet ja LON) kanssa. Joustava konfiguraatio mahdollistaa sen, että kauko-ohjain voi mitata huoneilman lämpötilan tai järjestelmän veden lämpötilan.

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä