Tuotekuva - Toshiba Estia DHW – Käyttövesilämpöpumppu

Toshiba Estia DHW – Käyttövesilämpöpumppu

Toshiba DHW-HP on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille parhaan laatuluokan suorituskykyä ja energiansäästöä lämpimän käyttöveden tuotannossa ympäri vuoden. Suuren toiminta-alueen, korkean ulkoisen staattisen paineen ja hiljaisen toiminnan ansiosta Toshiba DHW-HP soveltuu kaikentyyppisiin asennuksiin.

Vaivaton ja helppo asennus

Yksikön käyttölämpötila-alueen ansiosta (ilma -7 °C – +40 °C) lämpöpumpulla voidaan tuottaa lämmintä käyttövettä valtaosan vuodesta. Kovilla pakkasilla apuna toimii sähkövastus. Kapea runko (Ø 603 mm) tekee asennuksesta helppoa ja ulkoinen staattinen paine mahdollistaa pitkän ilmakanavan rakentamisen.

Suuri tehokkuus ja mahtava energiansäästö

Toshiba DHW-HP tarjoaa jopa 80 % paremman energiansäästön perinteisiin sähkökäyttöisiin varaajiin verrattuna. Myös COParvo 3,69 on luokkansa kärkeä (EN 16147 LCIE-sertifioitu). Yhteensopivuus aurinkoenergiajärjestelmien kanssa (aurinkosähköpaneelit tai sisäänrakennettu aurinkovaihdin) ja älyverkko -valmius takaavat suuret energiansäästöt.

Toshiba DHW ominaisuudet

  • Korkea COP
  • Korkea veden lämpötila pelkällä lämpöpumpulla
  • Legionellatoiminto lämpöpumpulla
  • Tehokas puhallin
  • Helppo kuljetus ja asennus
  • Käyttäjäystävällinen ohjauspaneli
  • Modbus vakiona
  • PV ready, SG ready, Aurinkotoiminto , Jäähdytystoiminto ja Lattialämmitys

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä