Tuotekuva - Toshiba Optimum -ilmalämpöpumppu

Toshiba Optimum -ilmalämpöpumppu

Toshiba Optimum ilmalämpöpumppu on Pohjoismaisen yhteistyön tuloksena syntynyt malli, joka tarjoaa hintaluokassaan erinomaisen energiatehokkuuden. Modernisti muotoiltu laite sisältää lukuisia sähköä säästäviä ja käyttömukavuutta lisääviä ominaisuuksia. Huippuluokan hyötysuhteen lisäksi Toshiba Optimum ilmalämpöpumppu on myös erittäin kestävä ja toimii luotettavasti koko pitkän elinkaarensa ajan.

Luokkansa kärjessä kaikilla mittareilla

Toshiba Optimum ilmalämpöpumpun energialuokka on A++ sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Luokkansa kärkeä on myös laitteen ympärivuotisesta tehosta kertova SCOP-arvo 4,6. Toshiba Optimum ilmalämpöpumpun lämmitysteho on taattu aina -25 asteen pakkaseen asti, mikä pienentää kotisi lämmityskuluja käytännössä läpi kylmemmänkin talven.

Elämisen mukavuutta ympäristöä ajatellen

Toshiba on siirtynyt uusissa ilmalämpöpumpuissaan ympäristöystävällisempään R32-kylmäaineeseen. Uusi kylmäaine leikkaa merkittävästi CO2-päästöjä, joiden vähentäminen on merkittävimpiä tavoitteita ilmastonmuutosta torjuttaessa. Uuden teknologian vaikutus korostuu vuosien myötä, kiitos Toshiba-ilmalämpöpumppujen pitkän elinkaaren.

Älykäs kauko-ohjain ja Wi-Fi/SMS

Toshiba Optimum ilmalämpöpumpun kaikkia toimintoja käytät mukavasti selkeällä ja suurinäyttöisellä kauko-ohjaimella. Tärkeimmät toiminnot onnistuvat helposti yhdellä näppäimen painalluksella. Optimumissa on lisävarusteena myös Wi-Fi- ja SMS-ohjausmahdollisuus, minkä ansiosta voit ohjata ilmalämpöpumppua milloin tahansa ja mistä tahansa mobiiliyhteyden kautta.

VTT-testattu ja Eurovent-sertifioitu

Suomessa testattu ja Eurovent-sertifioitu Toshiba Optimum ilmalämpöpumppu pitää minkä lupaa – niin energiatehokkuuden, ympäristöystävällisyyden kuin kestävyyden suhteen. Luotettavaa Toshiba-huippulaatua sinunkin kotiisi.

Älykäs takkatoiminto - ainoana markkinoilla!

Toshiba Optimum ilmalämpöpumpun ainutlaatuinen takkatoiminto jakaa tulisijan lämmön tasaisesti kotisi eri puolille. Takkatoiminnon aikana ilmalämpöpumpun sisäyksikkö puhaltaa jatkuvasti haluamallasi nopeudella, vaikka ulkoyksikön kompressori olisi pois päältä. Takkatoiminnon käynnistät kätevästi kaukosäätimellä.

Terveellinen huoneilma sähköä säästäen

Toshiba Optimum ilmalämpöpumpun erikoispinnoitettu lämmönvaihdin hylkii tehokkaasti epäpuhtauksia pitäen myös huoneilman raikkaampana ja terveellisempänä. Pölyttömien lamellien ansiosta Toshiba Optimum ilmalämpöpumpun energiatehokkuus säilyy hyvänä ennätyksellisen pitkään, mikä vähentää kotisi sähkölaskua.

Kotisi sisustukseen sopiva ilmalämpöpumppu

Uusi Toshiba Optimum ilmalämpöpumppu istuu miellyttävästi ja huomaamattomasti kotisi ilmeeseen. Sisäyksikön pyöristetyt linjat antavat sulavan vaikutelman ja kiiltävä materiaali tuo ilmeeseen optimoitua ylellisyyttä. Sisäyksikön pieni etupinta-ala keventää kokonaisuutta ja saa Toshiba Optimum ilmalämpöpumpun sisäyksikön näyttämään kokoistaan pienemmältä.

Ilmalämpöpumpun toimintatila helppo tarkistaa

Toshiba Optimum ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on varustettu sinisellä ja punaisella LED-valolla. Sen ansiosta voit nähdä yhdellä silmäyksellä, onko laite lämmityksellä vai jäähdytyksellä.

Optimoitua laatua huippuominaisuuksilla!

 • Suunniteltu Suomen oloihin – testattu Suomessa!
 • Taattu lämmitysteho jopa -25 asteessa
 • Erinomainen energiatehokkuuus A++
 • Uusi, ympäristöystävällisempi R32-kylmäaine
 • Sulava, pyöristetty muotoilu
 • Ainutlaatuinen takkatoiminto
 • Ylläpitolämmityksen säätö +5 – +13° C
 • Wi-Fi ja SMS-ohjaus optiona
 • 2 vuoden takuu

Ilmalämpöpumpun elinkaarta lisäävät erikoisominaisuudet:

 • Luokkansa energiatehokkain kompressori
 • Erikoispinnoitettu sisäyksikön lämmönvaihdin
 • Optimaalinen tuplasulatus
 • Kuivain sekä tupla o-renkaat ulkoyksikössä
 • Ulkoyksikön korkeapainekytkin

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää