Tuotekuva - Toshiba Mirai -ilmalämpöpumppu

Toshiba Mirai -ilmalämpöpumppu

Toshiba Mirai ilmalämpöpumppu on järkevä valinta kerrostalo- tai rivitaloasunnon viilennykseen. Sen avulla on helppoa ja edullista pitää sisätilat miellyttävän viileinä juuri halutussa lämpötilassa. Pumpun tuottama viileys jakaantuu tasaisesti sisätiloihin eikä viilennyksestä synny vedon tunnetta. Toshiba Mirai ilmalämpöpumpun sähkönkulutus viilennyksessä on hyvin vähäistä – alle euron vuorokaudessa, eli viilennys ei syö lämmityskauden aikana kertyneitä säästöjä.

Tehokas viilentäjä ja kosteuden poistaja

Viilennyskäytössä riittää ilmalämpöpumpun viilennyslämpötilan säätö vain pari astetta ulkoilmaa kylmemmäksi. Sisäilma tuntuu heti viileämmältä ja raikkaammalta vaikka ulkona olisi lähemmäs kolmenkymmenen asteen helle. Poistamalla samalla kosteutta huoneilmasta ilmalämpöpumppu helpottaa muutenkin tukalaa oloa. Kesähelteellä jo pieni suhteellisen kosteuden aleneminen vaikuttaa asumismukavuuteen enemmän kuin lämpötilan lasku.

Inverter-teknologia pitää valitun lämpötilan tasaisena

Innovatiivisuus, tehokkuus, korkea luotettavuus, energiansäästö ja ympäristön kunnioitus ovat voimakkaina Toshiban DNA:n ytimessä. Yli 50 vuoden ajan Toshiba on tarjonnut asiakkailleen taattua tehokkuutta, asiantuntemusta ja virheetöntä japanilaista laatua. Toshiban ilmalämpöpumppuihin kehittämä inverter-teknologia mahdollistaa järjestelmän jatkuvan tehon säätelyn. Laite säätää kompressorin kierrosnopeutta jäähdytystehon tarpeen mukaan. Inverter-teknologia pitää yllä haluttua lämpötilaa erittäin tarkasti. Hyvä suorituskyky ja tehokkuus pystyvät täyttävät korkeinta laatua odottavan asiakkaankin vaatimukset.

Itsepuhdistustoiminto tuo todellista mukavuutta

Toshiba Mirai -ilmalämpöpumppu on varustettu itsepuhdistustoiminnolla, joka estää kosteuden ja homeen muodostumista lamelleille. Lamellit on varustettu erityispinnoitteella, joka helpottaa kondenssiveden poistumista. Puhallin jatkaa toimintaansa vielä ulkoyksikön sammuttamisen jälkeen. Tämä takaa pitkäikäisen suorituskyvyn ja ensiluokkaisen ilmanjakelun.

Järkevä käyttö minimoi energiankulutuksen

Jäähdytyksen energiankulutukseen vaikuttaa oleellisesti käyttötapa. Kulutus kasvaa, jos laite on käytössä ympäri vuorokauden. Energiankulutus on vähäisempää, jos ilmalämpöpumppu pannaan päälle vain tiettyinä aikoina tarpeen mukaan. Suomessa normaalikesänä viilennykseen riittää tehokkaalla laitteella pari kolme tuntia illalla ennen nukkumaan menoa. Pitemmän hellejakson aikana ilmalämpöpumppua kannattaa käyttää viilennyksen 24 tuntia vuorokaudessa, jolloin lämpö ei pääse kertymään rakenteisiin ja ilmalämpöpumpun viilennysteho riittää paremmin sopivaan lämpötilaan.

Viilennys vain tarpeen mukaan

Pienestä energiankulutuksesta huolimatta ilmalämpöpumpun käyttö viilennykseen on aiheellista vain todellisen tarpeen mukaan. Tyhjää asuntoa ei kannata viilentää, vaan pumpun voi huoletta sammuttaa kotoa poissa oltaessa. Ilmalämpöpumppu viilentää asunnon nopeasti mukavaksi, kun sen käynnistää uudelleen kotiin palattaessa. Viilennyksen tarvetta voi vähentää ja viilennyksen vaikutusta tehostaa monin tavoin. Suoraa auringonpaistetta kannattaa estää sälekaihtimia, verhoja ja markiiseja käyttämällä. Ilmalämpöpumpun viilennystoimintoa käytettäessä on ikkunat, ovet ja muut luukut pidettävä suljettuina ilmalämpöpumpulla tuotetun viileän ilman karkaamisen estämiseksi.

Toshiba Mirai -ilmalämpöpumpun ominaisuudet

  • Energiluokka jäähdytyksessä A+
  • Moderni ja siro muotoilu
  • Erittäin alhainen äänitaso
  • 3-in-1 ilmansuodatinjärjestelm
  • Hybrid-invertteriteknologian ansiosta pieni sähkönkulutus
  • Helppokäyttöinen kaukosäädin, jossa erittäin suuri näyttö
  • Edullinen hankkia ja käyttää

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Lämmitä älykkäämmin

eKaista Ilma perustuu Toshiba-ilmalämpöpumppuun ja sen älykkääseen ohjaukseen. Se sopii erinomaisesti suorasähkölämmitteisiin omakotitaloihin, paritaloihin ja rivitaloihin sekä kesämökeille.

Ilmalämpöpumpun manuaalinen säätäminen on työlästä puhumattakaan sähkösopimusten vertailemisesta ja sähkön hintojen seuraamisesta. Älyn ja automatiikan ansiosta eKaista Ilma hoitaa kaikki nämä puolestasi.

Lue lisää