Sisustajan valinta: Ilmalämpöpumpun verhoilu valittavissa lukuisista eri sävyistä ja kuoseista

Toshiba Haori DESIGN

Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumppu sopii sisustukseesi juuri haluamallasi tavalla. Haorin etupaneeli on nimittäin verhoiltu kankaalla, ja voit päättää kankaan värin ja kuvioinnin itse.

Myös Haori DESIGN -ilmalämpöpumpun muotoilu on elegantin laineikas, joten se sulautuu kauniisti sisustukseesi jo pelkkien ilmalämpöpumpun mukana tulevien vakiokankaiden avulla. Vakiokankaiden värit ovat modernit vaaleanharmaa ja tummanharmaa.

Valitse oma kangas, niin ilmalämpöpumpusta tulee sisustuksesi näköinen

Voit verhoilla Haori DESIGN -ilmalämpöpumpun minkä kuvioisella kankaalla tahansa. Kankaassa voi olla tekstiä, maisemaa, abstraktia kuviota, pala kuuluisaa maalausta, jouluteema, kesäteema tai vaikka kotikaupunkisi kartta.

Mahdollisuudet Haorin kustomointiin ovat rajattomat. Tarvitset vain haluamasi kankaan, niin kumppanimme Tuplatikki Oy ompelee kankaan muotoonsa. Voit teettää Tuplatikillä samalla useampia erilaisia verhoiluja, koska verhoilun vaihtaminen ilmalämpöpumppuun on yhtä helppoa kuin tyynyliinan vaihtaminen.

Voit myös valita kumppanimme Tuplatikki Oy:n monipuolisesta kangasvalikoimasta sinua miellyttävän kankaan laitteen ulkoasun räätälöintiin. Mikäli sinulla on jo oma kangas, voit lähettää sen ommeltavaksi Tuplatikkiin. Tiedustele valikoimaa ja palveluita suoraan Tuplatikistä. Ompelun hinta on noin 50€.

Näin teetät oman kankaan Haori DESIGN -ilmalämpöpumppuun

  • 1. Hanki mieleisesi kangas itsellesi tai valitse se Tuplatikin valikoimasta
  • 2. Kankaan on hyvä olla paksuudeltaan verhonpaksuinen tai vähintään sängyn aluslakanan paksuutta vastaava
  • 3. Kankaan pituutta ja leveyttä saa olla reilusti yli ilmalämpöpumpun koon. Leveyden on hyvä olla yli 1,5 metriä ja pituuden yli puoli metriä, koska Haorin mitat ovat 30 cm x 99 cm x 21 cm.
  • 4. Jos haluat kankaan kuviosta juuri tietyt kohdat näkyvän, niin ota kankaasta kuva, jossa olet rajannut esimerkiksi kynillä tai puupalikoilla sen alueen, jonka haluat näkyvän eniten.
  • 5. Lähetä kangas meille, niin lähetämme sen takaisin muotoonommeltuna 10 arkipäivässä

Laita meille viestiä tai soita, niin vastaamme kysymyksiisi!

Ompelimo Tuplatikki Oy
posti@ompelimotuplatikki.fi
Lehdokkitie 6A1
01300 Vantaa

09-8603 5190 / 040 721 2512
ompelimotuplatikki.fi

Kankaan kiinnittäminen Haoriin on yhtä helppoa kuin tyynyliinan vaihtaminen

  • 1. Irrota ilmalämpöpumpun etupaneeli
  • 2. Kiinnitä muotoonommeltu kangas kiinni etupaneeliin paneelin sisäseinustalla olevien tarrakiinnitysten ja koukkujen avulla
  • 3. Kiinnittäminen on fiksuinta aloittaa reunoista
  • 4. Varmista, että kangas on napakasti kiristetty kauniin lopputuloksen aikaansaamiseksi
  • 5. Kiinnitä etupaneeli kankaineen takaisin ilmalämpöpumpun sisäyksikköön

Katso video Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumpun kankaan asennuksesta.Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumppu >

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää