Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on nykyaikaisen kodin lämmönlähde

Ilmalämpöpumput lämmittävät jo yli puolta miljoonaa suomalaista kotia, eikä suotta. Nykyaikaisen tehokas ilmalämpöpumppu vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia ja lisää monin tavoin kodin asumismukavuutta. Parhaimmillaan ilmalämpöpumppu on sähkölämmitteisen kodin lisälämmönlähteenä, mutta sen avulla voidaan helposti ja edullisesti alentaa myös öljylämmitteisen talon lämpölaskua. Energiatehokkaan ilmalämpöpumpun hankinta on hyvä ratkaisu ympäristönkin kannalta, sillä puolet sen tuottamasta lämmöstä syntyy uusiutuvalla energialla.

Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu

Toshiba Premium on Toshiba-ilmalämpöpumppujen lippulaivamalli. Skandinaavisen tyylikkäästi muotoiltu laite tarjoaa sinulle kaikki Toshiban tuoreimmat innovaatiot energiatehokkuuden, kestävyyden ja käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Toshiba Premium -ilmalämpöpumpun edistyksellinen teknologia optimoi suorituskyvyn kulloistenkin olosuhteiden mukaiseksi taaten aina parhaan mahdollisen hyötysuhteen.

Lue lisää

Toshiba Polar ilmalämpöpumppu

Toshiba Polar ilmalämpöpumppu on pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu tehokas ja energiaa säästävä ilmalämpöpumppu. Erinomaisen suorituskyvyn lisäksi Toshiba Polar ilmalämpöpumppu tarjoaa runsaasti ainutlaatuisia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka lisäävät elämisen mukavuutta ja helpottavat arkeasi.

Lue lisää

Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu

Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu on oikea valinta, kun etsit luotettavaa ja taloudellista ilmalämpöpumppua kotiisi tai vapaa-ajan asunnolle. Tehokas Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu lämmittää ja jäähdyttää erinomaisella hyötysuhteella, minkä ansiosta pidät asuntosi lämpötilan mieleiselläsi tasolla ympäri vuoden, pienillä energiakustannuksilla.

Lue lisää

Toshiba Optimum -ilmalämpöpumppu

Toshiba Optimum ilmalämpöpumppu on Pohjoismaisen yhteistyön tuloksena syntynyt malli, joka tarjoaa hintaluokassaan erinomaisen energiatehokkuuden. Modernisti muotoiltu laite sisältää lukuisia sähköä säästäviä ja käyttömukavuutta lisääviä ominaisuuksia. Huippuluokan hyötysuhteen lisäksi Toshiba Optimum ilmalämpöpumppu on myös erittäin kestävä ja toimii luotettavasti koko pitkän elinkaarensa ajan.

Lue lisää

Toshiba Shorai -ilmalämpöpumppu

Toshiba Shorai -ilmalämpöpumppusarja tarjoaa tarkoituksenmukaisesti suunnitellun ja mukavuudeltaan sekä energiatehokkuudeltaan erinomaisen ratkaisun joka kodin lämmitykseen. Yksi Toshiba Shorai-tuotesarjan monista vahvuuksista on sarjan monipuolisuus. Koska valittavissa on kuusi koko eri teholuokissa, tuotesarjasta löytyy aina oikea ilmalämpöpumppu jokaiseen kotiin ja kaikkiin tarpeisiin.

Lue lisää

Toshiba Seiya -ilmalämpöpumppu

Toshiba Seiya on ilmastoinnin edelläkävijän ratkaisu kodin viilentämiseen lämpiminä kesäpäivinä. Seiyan avulla pidät kotisi miellyttävän viileänä kaikkein kovimmillakin helteillä kustannustehokkaasti ja asumisen mukavuutta lisäten.

Lue lisää

Kattomallin ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu on ylivoimaisesti energiatehokkain lämmitysmuoto, jonka avulla on mahdollista saavuttaa useiden satojen eurojen säästöt asunnon vuotuisissa lämmityskuluissa. Oikein mitoitettu, asennettu ja käytetty ilmalämpöpumppu alentaa sähkölämmitteisen talon energiankulutusta noin 30-40 prosenttia. Lämmityssähkön osuus koko sähkölaskusta vaikuttaa säästön suuruuteen. Mitä suurempi lämmityssähkön osuus, sitä suurempi säästö.

Lue lisää

Useamman tilan ilmalämpöpumppu

Yksi ulkoyksikkö, monta sisäyksikköä. Toshiba useamman tilan ilmalämpöpumppu eli Multislip-invertteri on energiatehokas ja joustava ratkaisu asuntoihin ja kiinteistöihin, joissa vaaditaan huonekohtaista ilmastointia tai lämmitystä useampaan erilliseen tilaan. Käytännössä Multislip-invertterijärjestelmä muodostuu yhdestä ulkoyksiköstä, johon voidaan liittää kahdesta viiteen sisäyksikköä.

Lue lisää

Lattiamallin ilmalämpöpumppu

Toshiba ilmalämpöpumpun lattiamalli on oikea valinta tiloihin, joihin perinteinen seinälle asennettava ilmalämpöpumppu ei sovi. Ilmalämpöpumpun lattiamallin ilmalämpöpumppu vie vähemmän tilaa kuin normaali lämpöpatteri ja se voidaan asentaa helposti esimerkiksi erkkeri-ikkunoiden alle tai muihin sijoituksellisesti vaativiin paikkoihin. Sen nykyaikaiset linjat ja valkoinen väri sopivat mihin tahansa ympäristöön.

Lue lisää

Toshiba on ilmalämpöpumppujen edelläkävijä

Toshiba on aidosti pohjoisiin oloihin suunniteltu ilmalämpöpumppu, jonka uusimmat innovaatiot tuovat enemmän mukavuutta elämääsi ja selvää säästöä asumisen kustannuksiin. Jo yli 50 vuotta alansa edelläkävijänä tunnettu Toshiba on ilmalämpöpumppujen huipputuote, jolla pidät kotisi lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden, kesähelteistä kovimpiin pakkasiin. Luotettavasti, helposti ja ympäristöä kunnioittaen. Hankkiessasi kotiisi Toshiba-ilmalämpöpumpun saat luokkansa energiatehokkaimman ilmalämpöpumpun, joka tuottaa jatkuvaa säästöä ja elämisen mukavuutta koko pitkän elinkaarensa ajan.

Toshiba-ilmalämpöpumppu sopii moniin kohteisiin

Toshiba-ilmalämpöpumpun hankinta tehdään aina asumis- ja lämmitysmuodon pohjalta. Parhaiten Toshiba-ilmalämpöpumppu sopii sähkö-, öljy- tai puulämmitteisen omakotitalon, rivitaloasunnon tai vapaa-ajan asunnon lämmitykseen. Kerrostalokohteissa Toshiba-ilmalämpöpumppua tarvitaan ensisijaisesti asunnon viilentämiseen, jolloin hankinnassa kannattaa painottaa ilmalämpöpumpun jäähdytysominaisuuksia. Asuntokohteiden lisäksi Toshiba-ilmalämpöpumppu on toimiva ratkaisu myös esimerkiksi autotallin tai varasto-, työ- tai harrastetilana käytetyn talousrakennuksen lämmitykseen. Lisäksi Toshiba-ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti satunnaisessa käytössä olevan piharakennuksen, kuten pihasaunan tai vierasmajan lämmitykseen.

Toshiba-ilmalämpöpumppu säästää sähköä jopa 40%

Oikein mitoitettu, asennettu ja käytetty Toshiba-ilmalämpöpumppu alentaa sähkölämmitteisen talon energiankulutusta noin 30-40 prosenttia. Lämmityssähkön osuus koko sähkölaskusta vaikuttaa säästön suuruuteen. Mitä suurempi lämmityssähkön osuus, sitä suurempi säästö. Suurimmat säästöt saadaan aikaan, kun Toshiba-ilmalämpöpumppu toimii kodin ensisijaisena lämmittimenä ja pumpun tuottama lämpö leviää mahdollisimman hyvin rakennukseen. Toshiban edistyksellinen kompressoriteknologia optimoi ilmalämpöpumpun suorituskyvyn kulloistenkin olosuhteiden mukaiseksi taaten parhaan mahdollisen hyötysuhteen.

Toshiba-ilmalämpöpumppu lämmittää,  viilentää ja puhdistaa huoneilmaa

Energiatehokas Toshiba-ilmalämpöpumppu on vaivaton ja luotettava ratkaisu sekä kodin lämmitykseen että viilennykseen. Lämmityksessä ilmalämpöpumppu antaa parhaan hyötysuhteen ulkoilman lämpötilan ollessa -10 ja +10 asteen välillä, mutta nykyaikaiset, energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa olevat Toshiba-ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä vielä -30 asteessakin. Kesällä ilmalämpöpumppu lisää asumisen mukavuutta viilentämällä huoneistoa. Uusimpien Toshiba-ilmalämpöpumppujen energiatehokkuus näkyy myös viilennyksessä: päivittäinen käyttö kuluttaa sähköä alle euron päivässä, joten viilennys kannattaa helteen helpottamiseksi.

Toshiba-ilmalämpöpumpuissa on myös huoneilmaa raikastava ilmansuodatus, mikä lisää merkittävästi asumismukavuutta. Toshiban kehittämän kaksoissuodattimen plasmasuodatin sekä ionisaattori poistavat huoneilmasta tehokkaasti epäpuhtaudet ja ylimääräiset tuoksut. Sisäilman puhdistuessa myös esimerkiksi siitepölyn aiheuttamat allergiaoireet vähenevät. Toshiba-ilmalämpöpumppujen puhdistustoiminto ei kuluta lainkaan sähköä, joten sitä kannattaa käyttää ympärivuotisesti erityisesti lemmikkieläinkodeissa. Huoneilman raikkautta ylläpitää myös Toshiba-ilmalämpöpumppujen erikoispinnoitettu lämmönvaihdin, joka hylkii tehokkaasti epäpuhtauksia. Pölyttömien lamellien ansiosta Toshiba-ilmalämpöpumppujen energiatehokkuus säilyy hyvänä ennätyksellisen pitkään, mikä osaltaan pienentää kodin sähkölaskua pitkälle tulevaisuuteen.

Toshiba-ilmalämpöpumpun käyttö on helppoa – myös etänä

Toshiba-ilmalämpöpumppujen kaikkia toimintoja ohjaat mukavasti selkeällä ja suurinäyttöisellä kauko-ohjaimella. Tärkeimmät toiminnot onnistuvat helposti yhdellä näppäimen painalluksella. Kaikkiin Toshiba-ilmalämpöpumppuihin on saatavana myös mahdollisuus etäohjaukseen joko WiFi- tai matkapuhelinverkon kautta. Etäohjauksen avulla voit käyttää Toshiba-ilmalämpöpumppua milloin tahansa ja mistä tahansa mobiiliyhteyden kautta. Etäohjaimen avulla voi kytkeä ilmalämpöpumpun päälle ja pois sekä säätää lämpötilaa mistä ja milloin tahansa. Ilmalämpöpumpun etäohjain mahdollistaa myös asunnon lämpötilan tarkkailun sieltä poissaolon aikana. Etäohjaimen avulla voi säätää lämmölle ala- ja ylärajat, jolloin laite lähettää niiden alittuessa tai ylittyessä automaattisesti hälytyksen käyttäjän päätelaitteeseen.

Toshiba-ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta

Energiansäästön lisäksi Toshiba-ilmalämpöpumppu säästää myös luontoa hyödyntämällä uusiutuvaa energiaa, joka ei aiheuta kasvihuonepäästöjä. Asuminen tuottaa suomalaisten kotitalouksien kasvihuonekaasupäästöistä noin kolmanneksen, josta asuntojen lämmitys aiheuttaa leijonanosan. Toshiba-ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, sillä se hyödyntää auringon tuottamaa lämpöenergiaa suoraan ulkoilmasta. Ympäristöystävällisyyden lisäämiseksi Toshiba siirtyi ensimmäisten joukossa käyttämään kaikissa uusissa ilmalämpöpumpuissaan uutta R32-kylmäainetta. Uusi kylmäaine leikkaa merkittävästi CO2-päästöjä, joiden vähentäminen on merkittävimpiä tavoitteita ilmastonmuutosta torjuttaessa. Uuden teknologian vaikutus korostuu vuosien myötä, kiitos Toshiba-ilmalämpöpumppujen pitkän elinkaaren.

Toshiba-ilmalämpöpumput ovat testattuja ja sertifioituja

Kaikki Toshiba-ilmalämpöpumput ovat Suomessa testattuja ja Eurovent-sertifioituja. VTT:n Suomessa suorittamat testit osoittavat luotettavasti Toshiba-ilmalämpöpumppujen täyttävän maamme pohjoisten olosuhteiden vaatimukset kovillakin pakkasilla. Testeissä saatujen tulosten mukaan Toshiba-ilmalämpöpumput edustavat luokkansa kärkeä kaikilla mittareilla niin lämmitystehon kuin energiatehokkuuden osalta. Toshiba-ilmalämpöpumppujen Eurovent-sertifiointi puolestaan takaa, että ilmalämpöpumppusi energiakustannukset on todettu oikeiksi ja saat siitä odottamasi taloudellisen hyödyn. Eurooppalaisten standardien mukaiseksi varmennettu Toshiba-ilmalämpöpumppu tarjoaa sinulle ympärivuotisen asumismukavuuden ja varmistaa laitteen kestävyyden vaativissakin olosuhteissa

Toshiba-ilmalämpöpumppu on aina ammattilaisen asentama

Ilmalämpöpumpun asennus on aina luvanvaraista työtä eli kuka tahansa ei saa pumppua asentaa. Kaikki Toshiba-jälleenmyyjien asentajat ovat TUKESin hyväksymiä, kokeneita ja ammattitaitoisia kylmälaiteasentajia. Huolellinen asennustyö varmistaa ilmalämpöpumpun moitteettoman ja mahdollisimman tehokkaan toiminnan. Oikein tehty asennus vaikuttaa myös ilmalämpöpumpun kestävyyteen pidentäen laitteen elinkaarta. Samalla saa selkeän opastuksen ilmalämpöpumpun käyttöön ja takuun myös asennustyölle. Valtuutetun asennusliikkeen työstä saa myös verotuksen kotitalousvähennyksen, joka vuonna 2019 on 50 % kotona tehdyn työn osuudesta.

Ilmalämpöpumppu ja sen 6 suurinta hyötyä

1) Rahan ja energiansäästö

Selkeästi suurin syy, miksi ilmalämpöpumppu on niin suosittu hankinta, on sen tuomat rahalliset säästöt. Suurimmat säästöt ilmalämpöpumppu tuo sähkö- ja öljylämmitteisissä kohteissa. Säästöjen kokoluokka riippuu täysin kohteen neliömäärästä, mutta prosentuaalisesti liikutaan lähes poikkeuksetta 40 % tietämillä. Se tarkoittaa tavallisessa omakotitalossa n. 300 € – 700 € säästöjä lämmityskustannuksissa joka vuosi.

2) Helppo lämmönlähde talvisin

Ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä edullisesti napin painalluksella. Nykyaikaiset ilmalämpöpumput toimivat kustannustehokkaasti vielä –30 asteen pakkasessa, tosin niiden hyötysuhde ei ole yhtä suuri kuin tavallisemmassa –5…–15-asteen pakkasessa. Ilmalämpöpumpun hyötysuhde selviää helpoiten sen SCOP-arvoa tarkastelemalla. SCOP-arvosta voit lukea alempaa tätä sivua erillisestä kappaleesta.

3) Välitön viileys kesähelteellä

Ilmalämpöpumpulla viilentäminen on erittäin edullista. Jos ilmalämpöpumppu viilentää 24 h putkeen, niin se maksaa vain n. 0,5–1 €. Kesän aikana viilennyskulut eivät siis ylitä 100 €, vaikka pumppu olisi päällä yötä päivää kesäkuusta elokuuhun. Tyypillinen viilennyslasku kesältä on siis n. 15-30 €.

4) Helppous

Ilmalämpöpumppu helpottaa elämää. Siksi koemme tarjoavamme asiakkaillemme elämisen mukavuutta. Ammattitaitoinen asentaja tulee ja asentaa ilmalämpöpumpun, antaa käyttökoulutukset ja -ohjeet kirjallisen. Saat takuutodistukset ja ilmalämpöpumppu on käyttövalmis! Millään muulla lämmitys- tai viilennyslaitteella et saa kotiasi haluamaasi lämpötilaan yhtä helposti kuin ilmalämpöpumpulla. Ilmalämpöpumpun käyttäminen on yhtä yksinkertaista kuin television kaukosäätimen peruskäyttö.

5) Ekologisuus

Ilmalämpöpumppu vähentää asumisen hiilijalanjälkeä lämmityskäytössä, koska se pienentää energiankulutustasi n. 40 %. Lämpöpumput ovat myös merkittävässä roolissa Suomen valtion strategiaa saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä. Tavoite on kunnianhimoinen, mutta varmasti toteutettavissa, sillä ainoastaan Norjassa ja Virossa on väkilukuun suhteutettuna enemmän lämpöpumppuja. Olemme siis fiksussa porukassa mukana!

6) Kotisi arvo nousee

Ilmalämpöpumpun hankinta maksaa n. 1 500–2 500 € väliltä asennuksineen. Voit lisätä sen käytännössä suoraan kotisi myyntiarvoon varsinkin pumpun ollessa alle 8 vuotta vanha. Ilmalämpöpumpun elinkaari on n. 15-20 vuotta. Ilmalämpöpumppu tekee myös kodistasi houkuttelevamman ostokohteen, koska uuden asukkaan ei tarvitse aloittaa asennusprojektia heti muutettuaan. Jos kierrät omakotitalo- ja rivitaloalueita, niin huomaat, että hyvin monen asunnon seinustalla näkyy lämpöpumpun ulkoyksikkö!

Ilmalämpöpumppu ja SCOP-arvo

Ilmalämpöpumpun SCOP-arvo on yksi tärkeimmistä luvuista, joita ilmalämpöpumpun ostohetkellä kannattaa katsoa. Tarkista myös, että SCOP-arvo on testattu Suomea vastaavissa olosuhteissa. Keski-Euroopan leudot talvet eivät ole riittävä indikaattori siihen, että ilmalämpöpumppu toimisi tehokkaasti myös Suomen talvessa.

SCOP-arvo tarkoittaa seuraavaa. Mitä suurempi SCOP-arvo, sen suuremman hyötysuhteen saat ilmalämpöpumpusta. Esimerkiksi Toshiba Premiumin SCOP-arvo on huikeat 5,3. Se tarkoittaa sitä, että laite tuottaa yhdellä kWh sähköenergiaa 5,3 kWh lämpöenergiaa. Ilmalämpöpumppujen SCOP-arvot vaihtelevat tyypillisesti 3-5 välillä.

Mullistava Inverter-teknologia on Toshiban keksimä

Inverter-teknologia mullisti ilmalämpöpumppujen tuomat energiansäästöt. Lyhykäisyydessään inverter-teknologia mahdollista ilmalämpöpumpun toiminnan niin, että se tuottaa lämpöä tai viileyttä tasaisesti. Inverter-teknologialla varustettu ilmalämpöpumppu toimii siis niin, että ilmalämpöpumppu puhaltaa kokoajan tasaisella nopeudella pitäen lämpötilan halutussa tasossa. Jos ilmalämpöpumpussa ei ole inverteriä, niin se kiihdyttää puhalluksen kovaksi, kunnes haluttu lämpötila on saavutettu. Tämän jälkeen puhallus pysähtyy, kunnes lämpötilaa nousee tai laskee pois halutusta tasosta.

Vertaa Inverter-teknologiaa tähän. Kumpi näistä on taloudellisempi tapa ajaa 100 km?

1) Auto kiihdyttää 100 km/h nopeuteen mahdollisimman nopeasti pienellä vaihteella. Tämän jälkeen kaasu lasketaan irti ja annetaan nopeuden tippua 10 km/h asti, kunnes kiihdytetään taas 100 km/h nopeuteen.

2) Ajetaan tasaisesti 60 km/h isolla vaihteella.

Vaihtoehto 2 kuvaa Inverter-teknologian toimintaa, joka on selvästi taloudellisempi tapa ajaa.

Kaikki Toshiban ilmalämpöpumput kenttätestataan Suomessa ja muissa Pohjoismaissa

Tälläkin hetkellä useita Toshiban lanseeraamattomia uutuusmalleja on Suomessa kenttätestissä. Laitteet testataan sekä kesä- että talviolosuhteissa, ja niiden toimintaa mitataan tarkasti. Vain näin voimme olla 100 % varmoja, että kaikki laitteemme toimivat myös sinun kodissasi, oli talvi miten kylmä tai kesä miten kuuma tahansa. Kenttätestauksen myötä olemme pystyneet myös antamaan palautetta ja kehityshuomioita Toshiba pääkonttorille Japaniin, joihin he ovat reagoineet aina erittäin hyvin tekemällä laitekohtaisia muutoksia.

 

Haluatko vielä lisätietoa ilmalämpöpumpun hankintaan?

Olemme tehneet kattavasti muuta sisältöä, joka helpottaa sinua ilmalämpöpumpun hankinnassa. Voit tutustua sisältöömme täältä. Tästä löydät muutaman artikkelipoiminnan, jotka saattavat kiinnostaa sinua:

Ilmalämpöpumpun hyödyt

Ilmalämpöpumpun asennus

Asiakkaidemme kokemuksia

Ilmalämpöpumpun ostajan opas – opi 15 minuutissa kaikki, mitä sinun tulee tietää ilmalämpöpumpuista

Ilmalämpöpumpun sähkönkulutus

Ilmalämpöpumppu kerrostaloon

Mikä on paras ilmalämpöpumppu?

Tiedät varmasti jo nyt sen, että ilmalämpöpumppu on kaikin puolin fiksu ostos. Sinun kannattaa oikeastaan kiinnittää huomiota vain näihin asioihin, ennen kuin hankit ilmalämpöpumpun.

1) Panosta laatuun

Ilmalämpöpumpun tuomat säästöt eivät synny edullisen ostohinnan myötä, vaan 15-20 vuoden mahdollisimman suuren hyötysuhteen ja energiatehokkuuden myötä. Muutamien satasien säästö ostohetkellä tulee kalliimmaksi muutamassa vuodessa verrattuna siihen, että hankit laadukkaat ilmalämpöpumpun heti kättelyssä.

2) Kiinnitä huomiota maahantuojaan

Tähän liittyen olemme kuulleet monia harmillisia tarinoita. Jos maahantuoja lopettaa toimintansa tai menee esimerkiksi konkurssiin, niin uusi maahantuoja ei ole velvollinen toimittamaan varaosia tai vastaamaan takuuasioihin mitenkään. Toshiba-ilmalämpöpumppujen myynti kasvoi kaikista eniten vuonna 2019, ja me olemme olleet niiden virallinen maahantuoja kymmenien vuosien ajan ja aiomme olla se myös jatkossa. Meidän kanssamme toimiessamme tiedät, että varaosat ja takuuasiat hoituvat suoraviivaisesti.

3) Hyödynnä asiantuntijaa

Ilmalämpöpumppua ei kannata koskaan hankkia omatoimisesti, ellet ole alan ammattilainen. Liian pieni tai liian suuri ilmalämpöpumppu suhteutettuna kotisi kokoon kumoaa ilmalämpöpumpun tuomat hyödyt. Ole siis rohkeasti yhteydessä meihin ja pyydä tarjous tai ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään. Asiantuntija osaa kertoa sinulle vartissa, millainen ilmalämpöpumppu kotiisi sopii parhaiten. Kotiisi sopii siis vain tietyn kokoinen ilmalämpöpumppu, joten et tule koskaan kohtaamaan ”tyrkyttävää myyjää”, joka yrittäisi myydä kotiisi sen isoimman ja kalleimman tuotteen. Se ei ole tällä toimialalla mahdollista.

Kun valitset Toshiba ilmalämpöpumpun, niin valitset:

1) yhden markkinoiden suosituimmista ilmalämpöpumpuista (Toshiban myynti kasvoi eniten vuonna 2019)

2) huippulaadukkaan ilmalämpöpumpun, joka toimii 15-20 vuotta

3) suuren toimijan, joten takuuasiat ja varaosat hoituvat myös tulevaisuudessa

Pyydä tarjous täältä tai ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään!

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää