Tuotekuva - Combi Control-etäohjauslaite

Combi Control-etäohjauslaite

Combi Control etäohjaa kaikkia Toshiba-ilmalämpöpumppuja.

Combi Control -etäohjaus tekee kodin ja vapaa-ajan asunnon lämmityksestä helppoa ja mukavaa. Etäohjaus mahdollistaa ilmalämpöpumpun kytkennän päälle ja pois sekä lämpötilan säädöt mistä ja milloin tahansa. Mikäli asunnolta ollaan pois pitempiä aikoja, voi ilmalämpöpumpulla pitää yllä alhaisempaa lämpötilaa ja nostaa sen korkeammaksi sopivasti ennen asunnolle paluuta. Esimerkiksi +10 asteen ylläpitolämmöstä lämmön nousu +20 asteeseen kestää syyskeleillä vain pari tuntia. Kesäaikaan Combi Control mahdollistaa asunnon lämpötilan alentamisen mukavan viileäksi ennen kotiin tai mökille saapumista.

Combi Control -etäohjaus on helppo asentaa ja käyttää

Combi Controlin käyttöönotto tapahtuu helposti: asennetaan SIM-kortti Combi Controliin, Combi Control -etäohjain ilmalämpöpumpun sisäyksikön läheisyyteen ja asennus on valmis! Combi Controlin ainutlaatuinen muotoilu antaa mahdollisuuden asettaa Combi Control ilmalämpöpumpun etäohjain periaatteessa minne tahansa huoneessa. Combi Control toimii kaikkien Toshiba-ilmalämpöpumppujen kanssa. Laitetta on helppo ohjata ja se informoi huonelämpötilasta, sähkökatkoksista ja toimintahäiriöistä.

Miten lämpöpumppuohjaus toimii matkapuhelimella?

Combi Control käyttää langatonta tietoliikennettä: SMS-viestejä matkapuhelimen ja Combi Controlin välillä sekä infrapunasädettä lämpöpumpun ja Combi Controlin välillä. Mikäli tulee sähkökatkos, CombiControlin vahva Li-ion akku varmistaa stand-by ajan jopa 36 tunniksi. Combi Control on suunniteltu ja valmistettu EU:ssa ja toimivuuden takaamiseksi sitä on testattu Pohjoismaissa.

Maksuttomat sovellukset kaikille puhelimille

Combi Controliin on saatavana ilmaiset sovellukset WindowsPhone 8, iOS ja Android-käyttöliittymiä käyttäville matkapuhelimille.

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Lämmitä älykkäämmin

eKaista Ilma perustuu Toshiba-ilmalämpöpumppuun ja sen älykkääseen ohjaukseen. Se sopii erinomaisesti suorasähkölämmitteisiin omakotitaloihin, paritaloihin ja rivitaloihin sekä kesämökeille.

Ilmalämpöpumpun manuaalinen säätäminen on työlästä puhumattakaan sähkösopimusten vertailemisesta ja sähkön hintojen seuraamisesta. Älyn ja automatiikan ansiosta eKaista Ilma hoitaa kaikki nämä puolestasi.

Lue lisää