Tuotekuva - AirPatrol Nordic V2 GSM-etäohjain

AirPatrol Nordic V2 GSM-etäohjain

Toimii kaikkialla GSM-verkon alueella

AirPatrol Nordic V2 mahdollistaa ilmalämpöpumpun etäohjauksen kaikkialla, missä on toimiva GSM-verkko. Siksi se sopii ihanteellisesti syrjäisemmänkin vapaa-ajan asunnon lämpöpumpun ohjaukseen ja seurantaan. Toimiakseen laite tarvitsee ainoastaan nanoSIM-kortin ääni- ja SMS-yhteydellä. Datayhteyttä ei tarvita. Laitteen hallinnointi tapahtuu joko tekstiviesteillä tai maksuttomalla älypuhelinsovelluksella.

Luokkansa monipuolisisimmat toiminnot

AirPatrol Nordic V2 on luokkansa älykkäin ilmalämpöpumpun etäohjain. Sen monipuoliset ominaisuudet kattavat kaikki ilmalämpöpumpun perustoiminnot. Etäohjaimen avulla voi kytkeä ilmalämpöpumpun päälle ja pois sekä säätää lämpötilaa ja puhallinnopeutta mistä ja milloin tahansa.. Sen kautta voidaan myös asettaa mökille talviaikainen ylläpitolämmitys, joka säästää lämmityskuluissa ja estää esimerkiksi vesijohtojen jäätymisen. Elämisen mukavuutta antaa mahdollisuus nostaa mökin lämpötila etäohjaimen avulla ylläpitolämmöstä asuinlämpöön jo ennen mökille saapumista.

Pitää ajan tasalla mökin lämpötiloista

Perustoimintojen lisäksi AirPatrol Nordic V2 ilmalämpöpumpun etäohjain mahdollistaa vapaa-ajan asunnon lämpötilan tarkkailun sieltä poissaolon aikana. Etäohjaimen avulla voi säätää lämmölle ala- ja ylärajat, jolloin laite lähettää niiden alittuessa tai ylittyessä automaattisesti hälytyksen käyttäjän puhelimeen. Sisäänrakennettu kestävä vara-akku varmistaa häiriöttömän toiminnan myös mahdollisten sähkökatkosten aikana.

Nopea asentaa ja helppo käyttää

AirPatrol Nordic V2 -etäohjainta käytetään joko tekstiviesteillä tai maksuttomalla älypuhelinsovelluksella. Säädöt hoituvat parissa minuutissa ja selkeä sovellusnäkymä kertoo muun muassa ilmalämpöpumpun toimintamuodon ja puhallinnopeuden sekä halutun ja nykyisen huonelämpötilan.

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää