Tuotekuva - Air Patrol WiFi-etäohjauslaite

Air Patrol WiFi-etäohjauslaite

AirPatrol Wifi tarjoaa kaikki etäohjauksen edut.

Ilmalämpöpumpun etäohjaus tuo monia etuja niin kotiin kuin erityisesti vapaa-ajan asunnolle sijoitetun ilmalämpöpumpun käyttäjälle. Ilmalämpöpumpun ohjaaminen älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella on yhtä helppoa kuin laitteen omalla säätimellä ajasta ja paikasta riippumatta. Etäohjauksen asennus kestää vain muutaman minuutin ja se toimii kaikkien Toshiba ilmalämpöpumppujen, ilmastointilaitteiden ja älypuhelimien kanssa.

Maksuton mobiilisovellus kaikille älypuhelimille

Toshiba-ilmalämpöpumppujen etäohjaukseen sopiva AirPatrol WiFi toimii kotisi tai vapaa-ajan asuntosi langattoman verkon kautta. AirPatrol WiFiä ohjataan älypuhelimeen tai mobiililaitteeseen ladattavalla sovelluksella, joka toimii Iphone- ja Android -puhelimilla ja on ladattavissa ilmaiseksi Applen App Storesta tai Google Play -kaupasta. Selkeän ja helppokäyttöisen sovelluksen avulla voidaan käyttää lämpöpumpun perustoimintoja aivan kuin pumpun omalla kaukosäätimellä.

Toshiba AirPatrol WiFi on helppo ottaa käyttöön

Toshiba AirPatrol WiFi ilmalämpöpumpun etäohjain sijoitetaan lähelle Toshiba-ilmalämpöpumpun sisäsäädintä siten, että sen infrapunavälitin on kohti säädintä. Näin infrapunasäde tavoittaa ilmastointilaitteen anturin parhaiten. Tämän jälkeen laite yhdistetään verkkoon ja testataan yhteyden toimivuus testipainiketta painaen.

Monipuoliset toiminnot ja hälytykset

Perustoimintojen lisäksi Toshiba AirPatrol Wifi ilmalämpöpumpun etäohjain välittää mobiililaitteeseen monipuolista tietoa hälyttäen esimerkiksi liian alhaisesta huonelämpötilasta, sähkökatkoksista ja toimintahäiriöistä. Laitteen kestävä Li-ion-akku varmistaa jopa 36 tunnin toimintoajan mahdollisten sähkökatkosten aikana. Etäohjain mahdollistaa myös ajastetut toimenpiteet. Toshiba AirPatrol WiFi-sovelluksen kautta voi lisäksi ohjata useita eri laitteita esimerkiksi tilanteessa, jossa käyttäjällä on Toshiba-ilmalämpöpumput sekä kotona että vapaa-ajan asunnolla.

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Osta nyt, maksa tammikuussa

Tee kaupat nyt, ja saat laskun vasta tammikuussa. Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi.

Lue lisää