// //

Combi Controlin avulla ohjaat Toshiban ilma-ilmalämpöpumppua matkapuhelimella

Toshiba ilmalämpöpumpun Combi Control -ohjauslaiteSinulla on Toshiba ilma-ilmalämpöpumppu ja haluat että talo tai huoneisto olisi kylmä kun pääset sinne? Combi Control'in ohjauksen avulla voit yksinkertaisesti säätää tilan tai huoneen lämpötilan ja tuulettimien nopeuden mistä tahansa! Sen sijaan, että ajaisit kotiin asti muuttamaan lämpöpumppusi asetuksia, voit tehdä sen kännykälläsi, riippumatta siitä missä olet.

Combi Control toimii kaikkien Toshiba lämpöpumppujen kanssa. Laitetta on helppo ohjata ja se informoi huonelämpötilasta, sähkökatkoksista ja toimintahäiriöistä. Pyydä tarjous Toshiban Combi Control -ohjauslaitteesta!

Toshiban Combi Control on helppo asentaa ja käyttää

Lisää vain SIM-kortti Combi Control’in, aseta Combi Control lämpöpumpun sisäyksikön läheisyyteen ja asennus on valmis! Combi Control'in ainutlaatuinen muotoilu antaa mahdollisuuden asettaa Combi Control -ohjain periaatteessa minne tahansa huoneessa. Lataa älypuhelimeesi AirPatrol’in Combi Control sovellus ja nauti!

Miten lämpöpumppuohjaus toimii matkapuhelimella?

Combi Control käyttää langatonta tietoliikennettä: SMS matkapuhelimen ja Combi Control'in välillä sekä InfaRed lämpöpumpun ja Combi Control'in välillä. Mikäli tulee sähkökatkos, CombiControl'in vahva Li-ion akku varmistaa stand-by ajan jopa 36 tunniksi.

Combi Control on suunniteltu ja valmistettu Eu:ssa ja toimivuuden takaamiseksi sitä on testattu Pohjoismaissa.

SC20120503 101220  SC20120503 101326 SC20120503 101451

Lataa kännykkäsovellukset ilmaiseksi!

Käytä Combi Control'in ilmaista WindowsPhone 8, iOS tai Android-sovellusta ja lähetä komentoja lämpöpumpulle riippumatta missä olet.

Windows Phone Store logo btn android market btn app store