Toshiba lämpötili

Toshiba Lämpötilillä voit maksaa hankintasi kätevästi laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla linkillä tai Toshiba Lämpötiliä tarjoavan jälleenmyyjän kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike. Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on heti käyttövalmis. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua.

Rahoituksen edut:

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Kaikki 1.10.-30.11.2021 aikana tehdyt ostokset laskutetaan vasta tammikuussa. Näin ollen saat ensimmäisen laskun tammikuun puolessa välissä ja eräpäivä on kuun viimeinen päivä.
  • Voit laskun saatuasi päättää haluatko maksaa ostoksesi kerralla koroitta ja kuluitta vai haluatko jakaa maksusi osiin esimerkiksi 12 kk korottomalla maksuohjelmalla.
  • Ei vuosi- tai avausmaksua.

Tutustu Lämpötiliin tästä

Täytä luottohakemus tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Toshiba Lämpötiliä tarjoavan jälleenmyyjän kanssa näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18). Voit myös hakea tilin valmiiksi mobiilisti lähettämällä viestin (0€) TOSHIBA numeroon 18 311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Osta nyt, maksa tammikuussa

Tee kaupat nyt, ja saat laskun vasta tammikuussa. Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi.

Lue lisää