Tee vuoden viilein ratkaisu tulevaa kesää varten!

Talven pakkasten jälkeen koittaa mieltä ja ilmaa mukavasti lämmittävä kevät. Talvipakkasilla tulee harvoin mietittyä, miten oman asunnon voi pitää tarpeeksi viileänä kesän kuumilla keleillä. Kevät on se oikea aika miettiä miten kesällä asuintilat pysyvät optimi viileänä. Ratkaisu tähän on laadukas, kestävä ja ennen kaikkea energiatehokas ilmalämpöpumppu.

Juuri nyt on se oikea aika laittaa rattaat pyörimään, ja varmistaa että laitteet ovat toiminnassa, kun ne ensimmäiset hellekelit pukkaavat päälle. Laita tarjouspyyntö vetämään ja hyödynnä Toshiban maanlaajuinen asentajaverkosto. Ammattilaisemme kartoittavat jokaisen kohteen erikseen, ja suosittelevat oikeita laitteita käyttöösi.

Miksi Toshiban ilmalämpöpumppu?

Toshiba on todella arvostettu tuotemerkki. Sillä on vuosien kokemus ilmalämpöpumppujen valmistamisesta. Laitteet ovat erittäin kestäviä, luotettavia ja energiatehokkaita. Lisäksi nämä laitteet ovat testattu Suomen olosuhteissa. Laitteet kestävät Suomen ankaran talvisään ja tietty ne toiveissa olevat leppoisat hellepäivät. Jo nämä asiat tekevät valinnasta erinomaisen helpon.

Iso syy ilmalämpöpumpun hankintaan on säästö energialaskuissa. Laitteet käyttävät vähemmän energiaa lämmitykseen ja viilentämiseen kuin vaihtoehtoiset menetelmät. Ilmalämpöpumput ovat myös ympäristöystävällisiä ja ne tuottavat selvästi vähemmän mm. kasvihuonepäästöjä, kuin tarjolla olevat muut vaihtoehdot. Uusi ilmalämpöpumppu on varmuudella energiatehokas. Tämän määrittelee tiukat EU:n energiatehokkuus-direktiivit.

Ympärivuotisesti oikein toimiva ilmalämpöpumppu on tehokas tapa jäähdyttää ja lämmittää kotiasi, tai vaikkapa loma-asuntoa. Nykyään voit myös ohjata näitä laitteita etänä. Toshiba etäohjauslaitteiden avulla säästät energiaa, aikaa ja rahaa!

Parhaimmillaan upea sisustuselementti

Jos mietit, miten ilmalämpöpumpun sisäyksikkö sopisi omaan sisustukseen, meillä on sinulle erinomaisia uutisia. Musta ja valkoinen Toshiban ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on todella tyylikäs ratkaisu. Voit myös räätälöidä Toshiba Haori Design -malliston sisäyksikkösi haluamaasi väriin!

Toshiba Haori -mallisto on skandinaavisen elegantisti muotoiltu ilmalämpöpumppujen lippulaiva. Samalla se on arvostetun Toshiba DESIGN malliston kirkkain tähti. Tämä varsin ajaton ja tyylikäs laite muuttaa käsityksen sisäyksikön muotoilusta. Kyseessä on markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumpun sisäyksikkö. Kangas on helposti vaihdettavissa vastaamaan vaikkapa sisustuksen värikarttaan. Mikä olisi sinun värisi?

Miksi minun pitää toimia juuri nyt?

Oletko jo aikaisemmin harkinnut ilmalämpöpumpun hankintaa? Mikäli olet kiinnostunut räätälöidystä ratkaisusta asuntoosi, tai vaikkapa kesämökille, nyt on se oikea aika toimia.

Turhan moni havahtuu sisäilman viilennykseen vasta, kun ensimmäisen kerran helleaalto näkyy sääkartoilla ja tuntuu jo asuintiloissa. Tuolloin laitteiden saatavuuden osalta on usein jonoa, ja asennuspalvelut voivat olla pahasti ruuhkautuneet. Laita pyörät pyörimään nyt ja tee tarjouspyyntö ja varaudu kesän helteisiin!

Laitteesta on luonnollisesti hyötyä ympäri vuoden, joten tästä nyt järkiratkaisu hankintaan. Jokaisen kodin tai vapaa-ajan asunnon luotettava lämmönlähde ja viilennyslaite on tässä!

Maksuaikaa laitteelle ja asennukselle

Energiatehokas ratkaisu joustaa tarvittaessa myös maksuaikansa puolesta, ja koko summaa ei suinkaan tarvitse maksaa kerralla. Toshiban oma Lämpötili tarjoaa jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Toshiba Lämpötilin avulla voit itse päättää missä tahdissa maksat omat ostoksesi.

Voit toki hoitaa laskun kerralla tai valita joustavamman maksuaikataulun. Näin ollen yksi elämäsi tärkeimmistä investoinneista ei tule eteesi kertarysäyksellä. Laskutus alkaa vasta kun laite on asennettu ja toimintakunnossa.

Laita prosessi alulle

Nyt on oikea aika laittaa homma ns. tulille. Voit kätevästi pyytää tarjouksen kokonaispaketista suoraan Toshibalta näiden verkkosivujen kautta.

Meillä on koko maan kattava asentaja- ja huoltoverkosto, joten saat kaiken palvelun ns. yhdeltä luukulta ja avaimet käteen menetelmällä. Tarjouspyynnön tekeminen ei sido sinua mihinkään.

Käytännössä homman saat käyntiin antamalla yhteystietosi ja asennuskohteen perustiedot. Toshiban asiakaspalvelusta ollaan sinuun yhteydessä, ja saat nopeasti tarjouksen omia tarpeitasi varten.

Varaa tuote ja asennus ajoissa ja pääset nauttimaan lämpimästä kesästä ja siitä, että sisätiloissa on mukavan viileää. Tee siis vuoden viilein päätös!

 

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää