Nyt on juuri oikea aika hankkia ilmalämpöpumppu

Olipa kesä tai talvi, ilmalämpöpumpun hankkiminen on aina ajankohtaista. Toshiban aidosti pohjoisiin oloihin suunnitellut ilmalämpöpumput pitävät asunnon viileänä kesäkuumalla ja tuottavat edullista lämpöä talvipakkasella. Toshiban valikoimasta löydät erinomaista suorituskykyä kaikkiin viilennys- ja lämmitystarpeisiin, unohtamatta tuotteiden tyylikästä ulkoasua.

Laadukas, kestävä ja energiatehokas

Toshiba-ilmalämpöpumput tarjoavat kenties helpoimman tavan kodin tai vapaa-ajan asunnon lämmitykseen ja viilennykseen. Uusimmat ilmalämpöpumput tuottavat edullista lämpöä vielä yli -30 asteen lukemilla ja toimivat luotettavasti ja hiljaisesti myös kovimmilla helteillä.

Toshiba testataan Suomessa tai Suomea vastaavissa olosuhteissa. Testitulokset ovat selvät: Toshiba soveltuu erinomaisesti talveen ja koviin pakkasiin. Ja mikä parasta, ilmalämpöpumpun asennus on helppoa ja nopeaa. Se käy ammattilaiselta yleensä yhden työpäivän aikana. Ilmalämpöpumpun käyttökään ei tuota ongelmia, sillä Toshiban laitteiden säätö ja ohjaus on yhtä helppoa kuin television. Niinpä Toshiban käyttäjät ovatkin laitteisiinsa, käyttökokemuksiinsa ja saamaansa palveluun erittäin tyytyväisiä.

Pyydä tarjous Toshiba-ilmalämpöpumpusta

Mietitkö, mikä on juuri sinun tarpeisiisi sopivin malli? Pyydä tarjous ja anna valtuutetun Toshiba-asiantuntijan auttaa!

Valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu

Toshiba-ilmalämpöpumput kuuluvat Suomen suosituimpiin, eikä syyttä. Jo yli 50 vuotta alansa edelläkävijänä tunnettu Toshiba on huipputuote, jolla pidät kotisi tai vapaa-ajan asuntosi lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden. Valitse paras vaihtoehto yhdessä ammattilaisen kanssa.

iF Design Award 2021

Sisustukseen sopiva

Toshiba Haori Design

Toshiba Haori DESIGNistä huomaat ensimmäisenä sen suunnittelun, joka on skandinaavisen elegantti. Se on markkinoiden ainoa malli, jonka etupuolen voi räätälöidä täysin oman maun mukaiseksi ja on siten erinomainen vaihtoehto myös vaativammallekin sisustajalle. Haori DESIGN on äärimmäisen hiljainen ja energiatehokas; toimiessaan sen tuottama ääni jää alle 19 dBA tason ja SCOP-arvo on jopa 5,3. Haori DESIGN:stä löytyvät Wi-Fi- ja SMS-ohjaukset tuovat elämääsi helpotusta silloin, kun ilmalämpöpumppu tekee mieli laittaa viilentämään tai lämmittämään asuntoa jo ennen saapumistasi. Haori DESIGN sopii täydellisesti koteihin ja loma-asuntoihin niin pohjoisessa kuin etelässä.

Tehokkuutta ja tyyliä kaikissa olosuhteissa

Toshiba Premium+ ilmalämpöpumppu

Toshiba Premium+ on Toshiban suorituskykyisimpiä ilmalämpöpumppumalleja. Siitä huolimatta, että se lämmittää asuntoasi ulkolämpötilan ollessa jopa -35°C, on sen energiatehokkuus huippuluokkaa (A+++). Jos asunnossasi on takka, Premium+ on erinomainen vaihtoehto. Takkatoiminto levittää tulisijasta syntyvää lämpöä tasaisesti asuntoosi pelkän puhaltimen avulla, eikä ulkoyksikön tarvitse olla edes päällä. Älykkäiden ja energiaa säästävien innovaatioiden lisäksi Premium+ on muotoilultaan tyylikkään hillitty, ja sopii siksi kaikkiin koteihin ja loma-asuntoihin.

Energiatehokasta linjakkuutta

Toshiba Polar White

Toshiba Design -malliston uusin Polar White ilmalämpöpumppu on älykäs ja käytännöllinen. Energiatehokkuudessaan parhaimmistoon sijoittuva Polar White tarjoaa elämisen mukavuutta kehittyneiden toimintojensa avulla. Ilmalämpöpumpun silmää hivelevä muotoilu sulautuu kodin sisutukseen ja luo tilaan persoonallisen ilmeen.

Tehokkuutta ja tyyliä

Toshiba Polar Black

Toshiba Polar Black ilmalämpöpumpussa yhdistyy vahva visuaalinen luonne ja erehtymätön suorituskyky. Rohkean tummansävyinen ilmalämpöpumppu operoi esimerkillisesti karuissakin olosuhteissa, aina -35°C asteeseen asti. Mukavuus ja helppous etusijalla suunnitellut ominaisuudet tuovat arkeesi kaiken sen mitä ilmalämpöpumpulta tarvitset. Innovatiiviset ja ympäristöystävälliset ratkaisut helpottavat toimintojen säätelyä jopa etäyhteyden päästä, ja säästävät energiakustannuksissa.

Elämisen helppoutta ja parempia ratkaisuja

Toshiba Aurora+

Toshiba Aurora + kuuluu markkinoiden energiatehokkaimpiin ilmalämpöpumppuihin. Aurora + on moderni ja taloudellinen ratkaisu kaikkiin eri asumisratkaisuihin. Tyylikkäästi muotoiltu Ilmalämpöpumppu pitää asuintilan mukavan viileänä tai lämpimänä vuodenajasta riippumatta. Lisävarusteena tarjottava takkatoiminto korostaa Aurora + monipuolisuutta entisestään: Pelkkä puhallin riittää huolehtimaan tulisijan lämmön jakautumisesta tilaan tasaisesti.

Modernia muotoilua ja suorituskykyä

Toshiba Shorai Edge ilmalämpöpumppu

Shorai on japanin kieltä ja tarkoittaa tulevaisuutta. Toshiba Shorai Edge onkin nimensä mukaisesti esimerkki siitä, minkälaisia tulevaisuuden ilmalämpöpumput voivat olla. Toshiba Shorai Edgen varsinainen valttikortti on hiljaisuuden ja energiatehokkuuden lisäksi valikoima eri kokoja, jossa Shorai Edge on saatavilla. Shorai Edge on saatavilla seitsemässä eri koossa, joista pienin on leveydeltään vain alle 80 cm ja korkeudeltaan alle 30 cm. Voit viimein lämmittää tai viilentää esimerkiksi autotallin tai harrastetilan, johon kaikki muut ilmalämpöpumput ovat olleet liian kookkaita.

Viileää mukavuutta ja hiljaisuutta

Toshiba SEIYA+

Toshiba Seiya+ on yksinomaan viilentämiseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Energiatehokkuutensa ja hiljaisuutensa vuoksi se on erinomainen valinta esimerkiksi kesäkäyttöön suunnatulle asunnolle, joka on suurimmalla käytöllä juuri kesän kuumimpien kuukausien aikaan. Auringossa kuumentunut ja tunkkainen tila muuttuu hetkessä raikkaaksi ja miellyttäväksi SEIYA+:n ylivertaiseen jäähdytystehoon yhdistettynä.

Kattomallin ilmalämpöpumppu

Kattomallin ilmalämpöpumppu asennetaan upottamalla kattoon niin, että sen tuuletusritilä osoittaa suoraan alaspäin. Niiden tuuletusteknologia pitää huolen siitä, että viilennys- tai lämmitysilma suuntautuu tasaisesti kaikkiin suuntiin, viilentäen tai lämmittäen tehokkaasti koko tilan. Niiden monipuolisuutensa ja tehokkuutensa ansiosta ne sopivat erityisen hyvin suuriin ja avoimiin tiloihin, joissa koko tilan ilman pitäminen tasaisessa lämpötilassa on tärkeää.

Useamman tilan ilmalämpöpumppu

Yksi ulkoyksikkö, monta sisäyksikköä. Usean huoneen ilmalämpöpumppujärjestelmä on paras ratkaisu silloin, kun lämpötilahallittavia huoneita on samassa kiinteistössä useita. Tässä ratkaisussa ulos asennetaan vain yksi yksikkö, joka hoitaa kaikkien järjestelmään asennettujen ilmalämpöpumppujen lämmitys- ja viilennystoiminnot. Voit asentaa järjestelmään jopa viisi ilmalämpöpumppua, jolloin esimerkiksi makuuhuoneen, olohuoneen ja ala- tai yläkerran lämpötilojen hallinta onnistuu vaivattomasti. Usean huoneen ratkaisu sopii erinomaisesti myös toimistotiloihin.

Lattiamallin ilmalämpöpumppu

On tiloja, joihin perinteinen ilmalämpöpumppu ei sovi esimerkiksi pienemmän tilan tai ulosvientirajoitteiden takia, vaikka lämmitys- tai viilennystarvetta kuitenkin olisi. Silloin lattiamallin ilmalämpöpumppu on paras ratkaisu, sillä se voidaan asettaa suoraan lattialle tai asentaa seinälle ilman ulosviennin tarvetta. Jos huoneessa on tulisija, voit levittää sen lämpöä tasaisesti koko tilaan takkatoiminnon avulla.