Ammattitaitoinen asennus ja käyttöopastus tekee Toshiba-ilmalämpöpumpun hankinnan helpoksi

Ammattitaitoinen asennus ja käyttöopastus tekee Toshiba-ilmalämpöpumpun hankinnan helpoksi

”Parhaan mahdollisen hyödyn saamiseksi ilmalämpöpumpun valinnassa kannattaa kääntyä Toshiba-asiantuntijan puoleen. Hän vastaa luotettavasti kaikkiin kysymyksiin ja auttaa asiakasta valitsemaan juuri oman kohteeseensa oikean tehoisen ja parhaan hyötysuhteen omaavan Toshiba-ilmalämpöpumpun. Palveluun sisältyy aina myös ammattitaitoinen asennus ja käyttöopastus, mikä tekee Toshiba-ilmalämpöpumpun hankinnan helpoksi ja huolettomaksi.

Suomen olosuhteissa ilmalämpöpumpulta vaaditaan huippuluokan tehoa taloudellisuudesta tinkimättä. Toshiba Arctic on erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetty ilmalämpöpumppu, joka pitää kotona tasaisen ja miellyttävän lämmön ympäri vuoden. Uusinta teknologiaa edustava Toshiba-ilmalämpöpumppu lämmittää luotettavasti kovillakin pakkasilla ja viilentää edullisesti kesähelteillä. Toshiba Arcticin ominaisuuksiin kuuluu myös ylläpitolämmitys esimerkiksi vapaa-ajan asunnon peruslämmitykseen talvella.

Toshiba Arctic ilmalämpöpumpun hyötysuhde on huippuluokkaa, minkä ansiosta se säästää kodin lämmityksessä helposti satoja euroja. Tehokas pumppu antaa nopeasti suuren lämmitystehon kovillakin pakkasilla, mutta lämpimämmällä ilmalla alentaa kompressorin kierrosnopeutta energian säästämiseksi. Energiatehokkuuden maksimoi mahdollisuus säätää laitteen virrankulutus 50:een tai 75:een prosenttiin. Toshiba Arctic ilmalämpöpumpun EU-energiamerkintä on paras mahdollinen eli A+++.

Toshiba Arctic -ilmalämpöpumppujen asennuksesta vastaavat aina kokeneet, asianmukaiset luvat omaavat ammattilaiset. Kaukosäätimen lisäksi Toshiba Arctic on ohjattavissa myös älypuhelimella ja kodin wifi-verkon kautta. Laitteen plasma-ionisuodatin poistaa huoneilmasta savun, pölyn ja hiukkaset tehden hengitysilman puhtaammaksi ja terveellisemmäksi. Äänitasoltaan Toshiba Arctic on erittäin hiljainen, alimillaan juuri kuulokynnyksen ylittävä 20 dB. Hillitysti muotoiltu sisäyksikkö miellyttää myös sisustajan silmää."

Juhani "Tami" Tamminen