Matti Nykänen muistoissamme

Holmenkollenin sumusta nousi maailman tietoisuuteen nuori suomalainen mäkihyppääjä Matti Nykänen. Suurmäen MM-kulta 1982 oli vasta alkuliitoa ylittämättömälle uralle, joka tuotti kaikkiaan neljä olympiakultaa ja kaksi olympiahopeaa kaksissa eri kisoissa. MM-kisoissa Matin siivet kantoivat kuuteen kultaan, kahteen hopeaan ja kuuteen pronssiin, joiden lisäksi menestys oli huikea myös mäkihypyn Maailman Cupissa. Tänään, 4. helmikuuta 2019 otimme järkyttyneinä vastaan suru-uutisen mestarin aivan liian varhaisesta poismenosta.

Toshiba-tiimi kiittää maailman parasta mäkimiestä unohtumattomista hetkistä urheilun parissa sekä miellyttävästä yhteistyöstä ammatillisissa merkeissä.

Lennä vapaana, kuningaskotka.

Tuomas Talvo
Sales Manager
Toshiba HVAC Finland & Baltic

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Lämmitä älykkäämmin

eKaista Ilma perustuu Toshiba-ilmalämpöpumppuun ja sen älykkääseen ohjaukseen. Se sopii erinomaisesti suorasähkölämmitteisiin omakotitaloihin, paritaloihin ja rivitaloihin sekä kesämökeille.

Ilmalämpöpumpun manuaalinen säätäminen on työlästä puhumattakaan sähkösopimusten vertailemisesta ja sähkön hintojen seuraamisesta. Älyn ja automatiikan ansiosta eKaista Ilma hoitaa kaikki nämä puolestasi.

Lue lisää