Kauden teemoja: luotettavuus, edistyksellisyys, erinomainen suorituskyky kaikissa olosuhteissa

Tämä kausi vedetään tyylillä, sillä uusien edistyksellisten ilmalämpöpumppujen tiimikaverina toimii Iivo Niskanen. Tämä 28-vuotias, kaksinkertainen maastohiihdon olympiavoittaja, edustaa Puijon Hiihtoseuraa – meidän lisäksi. Niskasen kaulassa on roikkunut monia muitakin mitaleita, lisäksi hänet on valittu kaksi kertaa Vuoden urheilijaksi ja kerran titteli on jaettu Sami Jauhojärven kanssa.

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää